Mamici de ianuarie - februarie (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Alina, si eu am senzatia asta de greutate. parca as vrea sa scap mai repede, dar pe de alta parte parca as vrea sa mai dureze, fiindca sunt sigura ca o sa-mi fie tare dor de senzatiile astea minunate, cu bebe in burtica. si datile trecute a fost la fel,mi se facuse un dor sa mai fiu din nou gravida, sa am bebe mic de tot, dar atunci stiam ca asta se mai poate intampla.acum nu prea mai am sperante sa mai fac alt bebe, si cred ca o sa-mi lipseasca mult de tot starea de acum. asa ca incerc sa ma bucur de fiecare moment, sa-mi fac un jurnal, sa ma pozez cu burtica, etc. ca tot veni vorba de asta, voi ati salvat cumva discutiile noastre? mamicile de mai 2003 si le-au salvat, ca sa aiba un fel de jurnal al sarcinii

["url=http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta"]poze cu Ilinca[/url]
["url=http://community.webshots.com/user/danaf123"]Craciun 2004[[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Andrutza, chiar ma intrebam unde esti. Ma bucur ca esti bine, de altfel ma bucur ca toate fetele care intrati mai rar sunteti bine. Va pup pe toate dulce!!!

oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Dana d, nu am salvat discutiile, din pacate. Asta e.

oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Craciun fericit tuturor!

Lali, iti tin pumnii sa decurga totul impecabil si sa iti tii puiul in brate cit mai repede!

Megg, se pare ca ti se indeplineste dorinta de la inceputul sarcinii - adica cezariana :) Te sun miine sa vorbim. Eu inca n-am intrat in concediu si intentionez sa merg la munca pina in ziua in care nasc. Deja colegii fac glume, spun ca o sa nasc ori pe birou ori la volan. Oricum, am pus nr. doctorului pe Speed Dial si i-am anuntat pe toti ce sa faca in caz de...:)

Alina Gabriela, am aceeasi senzatie de greutate; noaptea mi-e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta si, de asemenea, mi-e foarte greu cind ma incalt (apelez la sot daca e prin preajma).

Crinuta, please, trimite-mi si mie pe PM ID-ul tau de YM, sa vad si eu minunea de bebel.
Ma bucur ca in sfirsit te-ai linistit, ai scapat de toate "stresuletzele" de sarcina; sa stii ca m-am erijat in urmasa ta, adica am inceput eu cu tot felul de griji si problemute.

In alta ordine de idei, abia astept sa nasc

Leta 36+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara fetelor, sper ca ati petrecut un Craciun minunat si ca Mosul v-a adus exact ceea ce va doreati...
Gabiu, Viktoria, Oana, Amo, Amary va multumesc mult pentru urari si tot ceea ce imi doresc mie va doresc si voua, adica nastere usoara si bebei sanatosi...
Lali iti tin pumnii si ma rog ca totul sa mearga perfect...abia astept sa ne povestesti...sa ai un bebe sanatos, mancacios si cuminte.

Oana si comoara 32+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Buna fetelor,
Am intrat si eu putin ca sa va felicit pe cele care ati nascut Bellamia, Ana Maria, Ingerasu si Crinuta si ca sa va zic ca va tin pumnii tuturor celorlalte (in primul rand lui Lali, pentru ca am eu un feeling ca ea urmeaza)
Noi suntem bine si cred ca suntem pe ultima suta de metri si o sa incesc sa va mai dau eu vesti probabil prin intermediul Simonei. In orice caz o sa va anunte sotul meu cand o sa nasc.
Va pup pe toate si ramane sa vorbim mult de tot atunci cand o sa avem si noi internet. Probabil ca o sa ne auzim din nou la "Bebelusi de ianuarie februarie"

Irina, 37+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, cu intarziere " LA MULTI ANI". Sa fii fericita si implinita pe toate planurile, iar bb sa iti transforme viata intr-un continu miracol, deoarece asa i-as descrie eu pe acesti ingerasi, ca pe un MIRACOL.

Lali, ne gandim la tine. As fi vrut sa iti mai spun cate ceva aseara, dar nu face nimic. Gandeste-te ca iti vei tine puiul in brate in cateve ore.

Fetelor, eu abia imi tin ochii deschisi. Avem colici iar Rayan a plans pana pe la 3 noaptea( cu mici pauze). De unde in spital era cel mai tacut de toate mamicile ma invidiau, uite acum problema.
Ma intreb daca laptele Humana pe care i-l dau i se potriveste. Il spital le dadeau Milumil si nu avea probleme din astea.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

'Neata burtici si actuale mamici.
Sper sa fi avut parte de un craciun frumos si linistit, cu multe surprize placute...
Lali iti tinem pumnii si ne gandim la tine. Prietena mea a nascut chiar in prima zi de Craciun (tot la Municipal) si a venit dr. de acasa (pana la urma i-a facut cezariana) si acum este OK. A nascut la ora 12:10, iar la ora 16:00 deja tinea in brate bebelina si ii dadea sa pape..
Amaya, cu intarziere, si mustrari de constiinta iti spunem "La multi ani!"
Tomasa chiar nu mai stiam nimic de tine. Ultimile vesti tot de la Simona le-am primit.
Leta ma bucur sa aud ca mai sunt burtici care pot sa mearga la servici chiar si in luna avansata ca a ta. Te felicit pentru puterea ta de munca!

Kita (Alina) si Samburasul de 33 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna fetelor,
Lali iti tinem pumnii ca totul sa decurga cu bine azi si sa va bucurati de comoara voastra. insanatosire rapida si te reasteptam printre noi. Fetelor la noi a plouat ieri si azi toata noaptea. Azi dimineata am dus-o pe doris la autobuz insa datorita ploii sa aminat plecarea la curs pe miine si va trebui sa mearga si vineri. Oricum atunci am timp sa merg la cumparaturi si sa pregatesc mincarea de Revelion. Azi vin niste prieteni la ea sa se joace impreuna ca pe vremea asta nu avem ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Fetelor am si eu o problema!
Voi cum ati rezolvat cu nasii la bebelusi?
Si pentru asta sa va povestesc mai intai despre nasii nostri de cununie:
So,
Ne-au cununat acum vreo trei ani, toate bune si frumoase, fara multe obligatii, am fost intr-un concediu impreuna in primul an de casatorie; ulterior am inceput sa ne vedeam destul de rar, mai mult eu imi sunam nasa (aveam si posibilitatea!), ei au infiiat un copil, am fost la botez (dar aici surpriza nu au acceptat darul in bani, decat cateva jucarii si lucrusoare pentru cel mic). Nasa a stat cateva luni in concediu cu cel mic, eu schimbandu-mi locul de munca intr-o zona mai indepartata de centru (Baneasa), normal ca nu prea mai aveam timp sa mai trec si sa-i mai vad.
Anul acesta am anuntat-o ca vreau sa raman insarcinata, apoi a venit ziua ei(mai) la care am participat si eu si sotul meu impreuna cu cativa prieteni de-ai lor.... si la cateva zile am aflat ca sunt insarcinata(iunie)...
O bucurie asa de mare ca am anuntat-o si pe ea, insa mi s-a parut cam insensibila (la momentul respectiv am spus ca era ocupata la ea la servici si ca mai facea si altceva in timp ce vorbea cu mine).

DE la inceputul lui iunie am mai vorbit cu nasa abia in iulie (de ziua mea a sunat ea), apoi in octombrie(de ziua nasului si a pustiului am sunat eu, cand era necajita ca a murit tatal ei-abia terminasera cu inmormantarea), iar in noiembrie (de Sfintii Arhangheli)am sarbatorit toti patru, la un restaurant, fara pusti pe care l-au lasat acasa cu o bona.

IN ziua de Craciun i-am sunat cam pe la 11:00, i-am felicitat si i-am intrebat ce fac in zilele de Craciun, nasa spunandu-mi ca nu au nici un plan;I-am invitat pe la noi (in a doua sau a treia zi), nasa spunandu-mi ca vorbeste cu nasul si ca ma suna seara sa-mi spuna ce planuri isi fac pentru zilele urmatoare, de fapt ei astazi lucreaza.
Si nu au mai sunat nici sambata seara, nici duminica, si nici pana la ora asta nu m-a sunat nasa de la servici.

Sotul meu cand am fost toti "face to face" nu a deschis vorba despre
botezul copilului, spunand ca este prea devreme sa vorbim despre asa ceva, mai ales ca este o sarcina ami cu probleme.

Credeti ca mai este cazul sa imi intreb nasii daca vor sa imi boteze copilul sau sa fiu deja de acord cu altii care vor acest lucru.

PLEASE, astept parerile voastre, si sper sa nu fi fost eu prea pisaloaga!

Kita si samburasul ei de 33 de saptamani

Mergi la inceput