Mamici de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Cloreta macar atat pot sa fac si eu nu? adica haz de necaz ca orice romanas.
Chiar si cu fundul asta amortit si cu foamea pe care o am si cu o usoara durere de burtica si cu faptul ca sunt la servici ce sa fac.....haz de necaz ca asa trece mai repede.
Micorint m-am uitat la pozele cu baietelul tau cand era mic....ce scumpic....ce frumos.......sa-ti traiasca. Si acum vin cu stresul de rigoare sa-mi zici si mie la cate saptamani ai facut eco morfologica adica cat ai tu acum.........eu merg in ianuarie la Diagnosis tot la Iosup ptr morfo. Ce ti-a mai zis? Cum s-a vazut? Ti-a scris si sexul pe poza? e 3D nu?
Cam astea sunt intrebarile cam putine nu? Nu ma impusca te roggggggg.
Atat mai scriu si scapati de mine pe ziua de azi.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Felicitari fetelor care si-au vazut puii .
Multe fetite, sanatoase... bravo.

Noi mai avem de asteptat pana pe 4 ian.

Mikka, asteptam maine vesti de la tine.

Fetelor, vedeam eu mame dragute si copii scumpi prin IOR dar nu stiam ca sunteti voi.
Ma bucur mult ca vom fi tovarase de plimbari.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Crissu n-am umblat pe nicaieri...sunt aici si va citesc non-stop chiar daca nu am mai scris. Asta pentru ca nu prea am ceva asa spectaculos de povestit...nu mi-e rau deloc .....
In rest, sunt foarte panicoasa si cred ca v-as fi innebunit cu temerile mele: maine imi fac triplu test si voi sta cu teama pana iau rezultatul. In alta ordine de idei, fetita mea a facut varsat de vant si acum iarasi sunt speriata pana trece perioada in care sa vad ca eu nu am nimic. Eu am avut cand aveam 5 luni si nu stiu daca am anticorpi destui.
Tu ai acelasi UM ca mine si zici ca l-ai simtit pe bb? Esti sigura ca era el? Eu nu pot sa spun ca l-am simtit. Cateodata simt asa niste fluturari usoare, dar eu le-am pus pe baza "bolboroselilor" de stomac. Oricum la toate echo pe care le-am facut, toate masuratorile erau la limita inferioara, adica dr. imi dadeau o varsta a sarcinii mai mica; de ex. am facut o echo cand aveam 13 saptamani fix terminate si dr. a scris pe rezultat 12.5 saptamani. Deci, poate este el mai mic si nu-l simt inca...nu stiu ce sa zic.
In legatura cu burta ..... uite acum am mancat ceva...normal, nu mai mult ca de obicei .....si abea mai pot sta pe scaun descheiata detot la blugi. Si dupa ce mananc am un disconfort fantastic din cauza burtii care zici ca e de 7 - 8 luni.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si de placenta jos asezata stiti ceva?
A mai auzit cineva de asta?
Mi-a scris pe eco:
Placenta corporeala posterioara, jos inserata, la distanta de oci.
Ce o insemna asta? MI-a zis sa stau linistita, ca se poate ridica, dar de unde liniste?
Voi ma intelegeti!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Spuneti-mi si mie cat costa o ecografie morfo-fetala la Dr.Iosup.
Trebuie sa o fac in ianuarie si vreau sa o fac la el...cu atatea recomandari....
Ce numar de telefon e acolo si cu cat inainte sa-mi fac programare?
Va multumesc inca o data mult de tot!!!!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

231.67.41. 231.67.42 la Diagnosis
Poti sa suni chiar de acum pentru programare.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andutzy eco morfologica la Iosup costa 2.000.000........eu ma duc pe 25 ianuarie la el. Fa-ti inca de acum programare ca e super ocupat...uite numarul de la Diagnosis 231.67.41 sau 231.67.42 (e langa spitalul de urgenta) sau la CMU nr. 327.11.88 dar aici cica e mai scump nu stiu excat ca nu am fost.
Dar, Ruxel, cum sa nu ne scrii..........ma supar. Eu zic sa scrii ca poate iti este mai usor asa ca vad ca sunt ceva probleme.
Cu bebele nu stiu sigur, daca a fost el, dar eu tot asa ca niste fluturasi am simtit. Pai sa stii ca in legatura cu varsta sarcinii tot asa mi-a zis si mie Iosup la eco de primul trimestru ca de la UM ar fi trebuit sa am 11 sapt. si 4 zile si conform masuratorilor bebe are 10 saptamani deci suntem exact la fel........nu te bucuri??? Mie in perioada aia mi-a fost cam rau si nu prea am mancat bine si daia bebele nu prea a crescut sau varianta medicilor: ovulatie tarzie.Eu asta nu inteleg deloc.........ce, de la UM nu tot alea sunt saptamanile?
Si nu te plange de blugi desfacuti ca eu deja mi-am luat niste nadragi cu 2 numere mai mari si vin perfect pe burta dar nu cred ca pentru mult timp. In stilul asta ma fac
Criss si 15 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Andutzy-colega mea are placenta previa, deci mai rau decat cele mai rele si azi are un burtoi mare si frumos, si va naste in ianuarie, asa ca nu-ti fa griji, totul va fi bine.

Cu aceasta ocazie, eu va urez sarbatori fericite, la multi ani, liniste, distratie placuta si papa buna si toate cele pana anul viitor.

Pentru mine imi doresc ca anul ce va veni sa fie cel putin asa de grozav ca asta (care a fost asa: nunta, casa noua, bebelusa).

Sanatate pentru voi si pentru bbi!
MA ASTEAPTA COZONACII!!!

Andreea si Emma de 19 saptamani (21 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

bine crissu, de-acum promit ca o sa scriu mai des. Mie nu mi-a fost rau absolut deloc !!! Pentru mine nu-i problema ca stau desfacuta la blugi.....dar eu nu am anuntat inca la servici si vreau sa anunt abea spre 15 Ianuarie....d'asta zic !

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Micorint, cat ai dat pana la urma la eco .
Ai facut inregistrari, sau doar poze?
A fost 3 d? se vede bine?

Simona

Mergi la inceput