Mamici de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andutzy nu mi-ai raspuns la intrebare...........
Fetelor, eu va pupacesc, va doresc o seara minunata si celor care de maine nu mai vin sarbatori fericite si un an nou cu impliniri si sanatate pentru voi si familiile voastre si mai ales bebici sanatsoi!

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Scuze, Cloreta, ecografia a fost 400.000 si nu a fost coada. Dar am facut programare cu o zi inainte.[green][/green]

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Costul eco la Diagnosis, dr.Iosup, a fost 1.840.000 lei.
Ieri aveam 19 sapt si 5 zile.
Nu am inregistrari, a stat sotul meu cu camera video in spate si a filmat toata povestea. Am o poza cu sexul, scrie mare 'labii'. De vazut, s-a vazut bine, pana si eu am priceput cate ceva din ce masura acolo... i-am vazut clar manutele, piciorusele, capul... si se vedea ca se tot foieste pe acolo, neastamparata . Doctorul Iosup m-a intrebat cum ma simt, cum a decurs sarcina, daca am avut probleme, ce medicamente am luat, cine imi urmareste sarcina etc.

Andutzy, placenta jos inserata mi-a vazut si mie la o eco la prima sarcina... pe urma mi-a explicat dr ca in acea perioada a sarcinii nu e nici o problema si ca se va ridica pe parcurs. Asa s-a si intamplat, s-a ridicat si a fost totul ok. deci, nu-ti face griji.

va pup,
Mihaela, Alex (2 ani si 6 luni) si bebita din burtica

Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelro, am fost la echo la dl dr iosup si acum detalii>
- ne-a asigurat ca a ramas fetitza iar pe buletin indreptul sexului i-a scris si numele - Alexia Ioana
- nu cred ca a fost 3D mai degraba a fost morfo-fetala
a costat 2.400.000 si mi-a inregistrat si pe caseta. nu stiu daca m-a pus sa platesc si inregistrarea dar nu cred ca pe bilet nu aparea ceva referiri la caseta
- i-a masurat fiecare oscior si a intors bb pe toate fetzele iar verdictul este OK. bb este mare si da din picioare ceva de groaza
- colul s-a mai micsorat intre timp dar ramane inchis
- placenta lui mami nu prea e ok deoarece a vazut multiple calcifieri de mici dimensiuni. eu iau clexane si nu a putut sa imi spuna nuimic despre calcifierile astea.
voi stiti ceva de asa ceva?

va pupam
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Micky azi te asteptam cu vesti bune si plina de verva asa cum ne-ai obisnuit.Las-o mai moale la servici ca pana si eu am inteles(destul de tarziu, ce-i drept) ca astia nu iti fac statuie.
Mii de pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Am fost ieri la echo si mi-a zis ca am placenta previa.:( Voi ce stiti despre asta? M-am intristat.

Adina / 16+ / Dr. Vladareanu - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Adina, nu exista diagnostic de placenta praevia la varsta asta a sarcinii. Este doar jos situata (ca la Andutzy). Din cate stiu, abia la 30 de sapt. se pune diagnosticul asta. Eu am aceeasi problema si se pare ca asta este motivul sangerarilor. De cele mai multe ori (in procent f. mare, parca 80%) se ridica in trim. III. Nu va ingrijorati.

Va pup,
Cornelia (20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza burticutze!

Azi-noapte parca parca l-am simtit putin pe bebe, dar tot nu's sigura ca el a fost. In fine, vad eu azi la control.....desi pana la 5 jumate mai e o gramadaaaaaaaaa.

Babygirl, plaenta praevia din cate stiu eu nu-i ceva foarte grav, doar ca varsta placentei e ceva mai mare decat varsta bebelusului si e posibil ca nasterea sa aiba loc putin mai devreme daca dezvoltarea placentei va continua in acelasi ritm ca si pana acum. Dar la fel de bine e posibil ca sa-si "revina" pe parcursul sarcii. Oricum, mai intreaba si pe fetele care au avut asta, eu stiu doar din "auzite".

mamaruta, stiu ca nu-mi fac statuie....da' dupa cum spuneam zilele noastre libere vor fi cu atat mai multe cu cat treaba e gata mai repede, asa ca nu castig nimic daca-i las doar pe altii sa faca in ideea ca nu-i jobul meu. Prefer sa muncesc 2 zile la ceva ce nu tine de fisa postului meu si sa stau apoi 3 acasa, decat sa vin si pe 31 la munca!

felicitari fetelor care si-au vazut de curand puiutii la ecograf...eu mai am de asteptat....n-am de gand sa mai fac nici o ecografie pana luna viitoare cand o voi face pe cea de morfologie fetala.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

babygirl, nu vreau sa te sperii...intr-adevar, placenta praevia nu este un capat de tara, dar ce inseamna asta?: placenta este situata inaintea copilului, si in mod normal daca ai fi la termen sa nasti copilul nu ar avea "drum liber" sa iasa si atunci medicul ar trebui sa ia odecizie: ori face cezariana, ori ..... se rezolva si pe cale naturala, dar nu stiu exact cum. Iti spun asta pentru ca mama mea , a avut placenta praevia la mine sau la sora-mea (nu mai stiu exact) si tot a nascut pe cale naturala. Deasemenea, tot de la ea stiu ca acest diagnostic, cum spun si fetele, se pune mult mai tarziu in sarcina...in nici un caz acum.
Oricum, stai linistita, ca nu este nimic grav.
Succes.
Eu azi am fost la analize pentru triplu test si rezultatul il iau abea dupa 6 ianuarie .....

15+

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Buna burtici!
Micky - iti tin pumnii sa fie totul ok, eu cred ca ar trebuie sa nu te mai gindesti decit la lucruri frumoase!Din suflet iti doresc tot binele din lume!
Eu aam inceput sa numar orele pina termin cu jobul...mai sint 26!!!:))

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput