Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
andutzy spune:
BUna ziua fetele!
Uite ca a trecut mult timp,in care am absentat de pe aici, dar motivat. Am avut enorm de mult de treaba la serviciu.
VA rog sa ma treceti si pe mine pe listutza cu un CARUCIOR ROZ!!!!!
Azi am fost la marie Stopes, unde stiam ca au un ecograf mai performant si i-am vazut pasarica fetiteti mele.
Noi am fost si la eco la doct. noastra sapatamana trecuta,dar atunci nu am putet vedea nimic. Insa acum s-a vazut clar. Ne-a dat si poza cu bebe si acum o voi inrama si o voi pune sub brad lui tati care nu stie de ecografia de azi.
va fi cadoul lui de mos si in plic, va avea ca scrisoare de la mos explicatia radiogafiei care contine si sexul bebelusului nostru.
Poroblema mea mare este ca a zis ca placenta este cam jos. Voi stiti ce inseamna asta?
Medica mea sapt trecuta nu a zis nimic de genul asta, a zis ca e totul in regula dar ecografista asta a zis ca e cam jos, dar se va ridica, sa nu-mi fac probleme. Voi ce stiti despre asta?
Ati auzit asa ceva? E imposibil sa nu-mi fac probleme....
Eu acum sunt in 19 sapt de la UM, daca nu ma insel, de saptamana viitoare intru in luna a 5-a.
Imi pare rau sa aud ca unele din voi aveti probleme, curaj mult, sa dea domnul ca mos craciun sa vina cu surprize frummoase pentru fiecare dintre noi!
Va pup,
andutzy
gabitzam spune:
Mi-am adus aminte sa va intreb ceva, desi este off-topic, n-are legatura cu sarcina.
Mai acum vreo 2 luni m-a pus naiba sa-mi fac gauri de cercei. Si de atunci nu mi se vindeca gaura la una din urechi. Si nu stiu cu ce ar fi bine sa-i dau.
Gabitza
andutzy spune:
Si mai am o intrebare pentru voi. Unde simtiti voi miscarile bebelusului?
Eu le simt in josul burticii, nu acolo unde este ea umflata. Mie burtica mi s-a format in dreptul buricului, dar miscarile le simt dedesubt...la voi cum e?
andutzy
gabitzam spune:
De cele mai multe ori le-am simtit in jurul buricului, dar azi de exemplu l-am simtit asa cum zici tu, in partea de jos a burticii. Cred ca e dupa cum se aseaza bebe, mai face o pluta pe spate, mai o intoarcere ![]()
Gabitza
crissu spune:
Felicitari pentru fetita Andutzy......uraaaaaaa.

Stransa lupta intre baietei si fetite............abia astept sa vad cine castiga. Si mamicile nu castiga nimic? vreun premiu ceva?![]()
Criss si 
Mickyyy spune:
fetitele mai "batrane" (asa, de vreo 8-9 luni) nu se contorizeaza?? ![]()
![]()
. Ca mai aduc eu una sa egalizam balantza
.
hai ca m-a apucat ranjeala...si nu stiu de ce....am avut o zi de cosmar...sefu si-a cam bagat picioarele si ne-a lasat de capul nostru sa luam decizii si ma enerveaza la culmea cand il intreb si raspunde "nu stiu, vezi si tu" 
. Sa mor io daca-l mai sun.....mi-a ajuns. Sa-l prind ca o sa comenteze ceva despre ce fac eu zilele astea ca atat-i trebuie!!
Si clientii parca au innebunit, mai devreme eram cu vreo 3 pe cap...unu in protocol, unu ma astepta la birou si altu astepta un fax de la mine urgent. Noroc ca am scapat de ei .....nu pot zice repede...da' oricum.
Si mai sunt si moarta de foame...pana la ora asta n-am mancat NIMIC.
HAi ca am fugit...ca de azi nu fac altceva decat sa ma plang.....
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Eu zic ca l-am simtit pe bebe in jurul buricului si in partea stanga sus.Abia astept sa mai miste.
Criss si 
micorint spune:
Fetelor, ma grabesc eu sa aduc egalitatea fetite-baieti: bebe al meu e fetita, deci astept sa-mi puneti un
. Suntem ffff fericiti pt ca asta ne doream (ca un baiat avem acasa, dragul de el!)
Am fost ieri la Diagnosis, la Iosup pt eco morfologica si am fost f multumita, a decurs totul bine, bebelusa e normal dezvoltata (chiar cu o sapt mai mare), are 325 grame si e f vioaie, nu a stat o clipa locului. D-nul dr. a fost amabil si chiar simpatic (asa cum il stiam si de la prima sarcina), mi-a explicat ce se vedea pe ecran si mi-a pus DPN-ul intre 9-12.05.2005.
Vin si eu in IOR, acolo ne plimbam de obicei si cu Alex!
Pupici,
Mihaela, Alex (2 ani 6 luni) si bebita din burtica
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
Cloreta spune:
Gusta, am si eu o prietena in Olanda, e plecata de vreo patru sau cinci ani. Chiar ca uarata limba au
Ea vorbea germana si a invatat destul de usor dar oirucm....
Crissu esti asa simpatica, esti plina de optimism.
Andutzy cat a fost ecografia acolo? Mai e balamuc? Parca m-as duce si eu....
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg