Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Ruxel spune:
vreau sa va intreb daca mai pateste cineva ca mine.
sunt in saptamana 15, iar burta nu este f. vizibila. Ideea este urmatoarea: imediat cum beau ceva sau mananc catusi de putin, mi se umfla burta, in partea de sus, de zici ca sunt in luna 7-a, respir mai greu si ma incomodeaza f. tare cand stau jos.
La voi este la fel?
pupici
gusta spune:
Buna burtici.Vad ca toata lumea e stresata si are probleme.
Cornelia mai lasa treaba ca nu s-au bagat zilele in sac mai pune si tu pe alti sa faca si de la mine un
mare de tot si multa sanatate.
Mickyyy sper sa te inseli si sa fie numai o panica la fel cum ziceau si fetele poate te gandesti prea mult la ce s-a intamplat lui cumnata ta careia ii doresc multa sanatate si pentru tine un
mare de tot si multa sanatate.
Stiti ca ieri am fost la medic pot sa va zic ca bebe este bine i-am auzit inimioara dar sunt tare suparata.Eu cand am ramas insarcinata avea 64 de kg acum la 17 saptamani si 6zile am numai 62,5kg iar in 4 saptamani luand numai 500gr,tensiunea e mica rau 9cu5 pe bebe nu-l simt. Si dupa toate astea aseara iar am inceput sa vars orice pap e afara.Iar aici medicii nu mi-au dat sa iau nimica si eu parca sunt ca o leguma.Off greu mai e printre straini sa nu ii intelegi.Iar ma apuc de plans ca de ieri numai plang.
marilena
crissu spune:
Ruxel pe unde ai umblat? Nu te-am auzit de mult. Iar cu burtica sa stii ca e normal sa fie un pic mai mare dupa ce mananci.....sau macar sa ni se para ca s-a marit......nu stiu cu durerile cum zici tu. Mananci mult odata? Eu zic sa incerci dupa masa sa stai un pic intinsa daca se poate bineanteles si sigur te vei simti mai bine.......o siesta mica intelegi.Eu am acelasi UM ca si tine si abia acum a inceput sa se zareasca si la mine burtica. Eu am luat deja 4 kg dar nu e obligatoriu...am citi pe forum cazuri in care pana in luna a 7-a o burtica a luat doar 5 kg.![]()
Gusta si tu te sperii draguta de tine.........daca la eco ti-a zis ca e bine si daca medicul nu ti-a dat nimic de greturi inseamna ca nu ai nevoie.....iar cu greutatea bucura-te cat mai poti ca acum incepi sa pui rapid.
Daca medicul iti spunea ca arati ca o leguma sigur te interna si te bagau la perfuzii dar asa...............
Si care straini ca nu inteleg ......te simti printre straini? Aaaa stai ca m-am prins
.........pai vino acasa ca vine Craciunul draga mea Gusta.
Criss si
DPN 26 iunie 2005
simonaeus spune:
Gusta, nu mai fi suparata.
Si eu l-am simtit pe bebe mai tarziu, dar asta nu e o problema.
Daca medicii ti-au spus ca esti bine, stai linistita.
Or fi ei straini, dar tot medici sunt.
Tensiunea eu o am 10 cu 5 si mie nu mi-a zis ca ar fi mica.
Crede-ma ca ma controleaza de fiecare data si niciodata nu a spus ca ar fi probleme.
Cat despre varsaturi, probabil ca ai mancat ceva ce nu ti-a facut bine.
Daca pana aseara te-ai simtit bine, gandeste-te ce ai mancat ieri si poate vei afla care e cauza.
Despre greutate s-a tot scris.
Unele se ingrasa mai mult, altele mai putin, iat altele chiar slabesc din cauza greturilor sau a grijilor.
In concluzie, stai linistita, dar daca tu consideri ca totusi ceva e in neregula mergi iar la dr. si vezi ce e cu tine.
Eu sunt bine, exceptand faptul ca de 3 zile mi se tot umfla picioarele. Asta e, voi incerca sa fac mai multa miscare si sa renunt la sare
Numai bine
Simona
mstroie spune:
Eu nici nu am curaj sa va spun cate kg am luat pana acum, asta e, daca n-am avut nici un fel de greata si am avut si pofta de mancare
.
Gusta stai linistita ca eu am 20 sapt. si parca l-am simtit acum 2 seri pe bebe, dar nu sunt sigura ca era el, de atunci n-am mai simtit nimic.
Diseara avem la servici petrecere de sfarsit de an asa ca avem program de 
(doar suc
)
Uitati-va la semnatura sa vedeti cum il alintam noi pe bebe.
Mari
20 sapt. si "bebita puturosul"
Cloreta spune:
Am fost la banca fetelor. vai ce frig e afara br! Si culmea aia nu aveau bani, au dat drumul la palti dupa ora 12, am stat 20 de minute pana s-a facut ora 12 si 30 de minute la casierie, am crezut ca prin radacini acolo:))
Fetelor, capul sus! Mickyyy ti-am spus ca si eu am avut ganduri d-astea, mi-au trecut, unde ti-e optimismul? Dna doctor mie mi-a zis sa nu mai intru pe forum, asta la prima vizita la 10 saptamani, pentru ca i-am spus atunci ca ma deprima ce citeam aici de cauzir de genul asta. Si sa stiti ca asa am facut, am stat cumintepana mi-a trecut perioada ai nebuna de inceput.
Cu urina, da, nu e un miros foarte placut, asa mi se parea si mie saptamana trecuta dar acum nu mai e, ah, si eu arm in saptamana 15.
Eu pe bebe nu l-am simtit, sunt in sapt 16, nu-mi fac probleme inca.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
gusta spune:
Buna din nou.Cred ca imi fac cam multe griji degeaba dar asa sunt eu panicoasa.Crissu intre straini inseamna in olanda ca eu aicea stau si cu limbalor nu ma prea impac dar cu timpul trebuie.Poate e si o perioada mai grea pentru mine acuma de sarbatori amintiri dar asta e nu am ce face.Sper sa treaca repede si sa revin pe linia de plutire.
va pup dulce
marilena
andutzy spune:
BUna ziua fetele!
Uite ca a trecut mult timp,in care am absentat de pe aici, dar motivat. Am avut enorm de mult de treaba la serviciu.
VA rog sa ma treceti si pe mine pe listutza cu un CARUCIOR ROZ!!!!!
Azi am fost la marie Stopes, unde stiam ca au un ecograf mai performant si i-am vazut pasarica fetiteti mele.
Noi am fost si la eco la doct. noastra sapatamana trecuta,dar atunci nu am putet vedea nimic. Insa acum s-a vazut clar. Ne-a dat si poza cu bebe si acum o voi inrama si o voi pune sub brad lui tati care nu stie de ecografia de azi.
va fi cadoul lui de mos si in plic, va avea ca scrisoare de la mos explicatia radiogafiei care contine si sexul bebelusului nostru.
Poroblema mea mare este ca a zis ca placenta este cam jos. Voi stiti ce inseamna asta?
Medica mea sapt trecuta nu a zis nimic de genul asta, a zis ca e totul in regula dar ecografista asta a zis ca e cam jos, dar se va ridica, sa nu-mi fac probleme. Voi ce stiti despre asta?
Ati auzit asa ceva? E imposibil sa nu-mi fac probleme....
Eu acum sunt in 19 sapt de la UM, daca nu ma insel, de saptamana viitoare intru in luna a 5-a.
Imi pare rau sa aud ca unele din voi aveti probleme, curaj mult, sa dea domnul ca mos craciun sa vina cu surprize frummoase pentru fiecare dintre noi!
Va pup,
andutzy
crissu spune:
Cam liniste pe aici. Ce se intampla? Ati plecat la colindat fara mine.......nu v-am zis sa ma luati si pe mine ca am nevoie de bani pentru analize si eco.
Frig afara ai? Pacat ca nu ninge.
Am un coleg care s-a intors din delegatie de la Craiova si cica acolo e zapada si e asa de frumos.
Iar eu stau aici in biroul asta si mi-a amortit rau fundul pe scaun nu stiu cum naiba sa mai stau.Si mi s-a terminat si stocul de sticksuri.![]()
Gusta vino acasa aici la Romania plai cu flori ca tot aici e Carciunul mai frumos...............dar daca nu poti sper sa fie langa tine cineva care te iubeste ca asta conteaza cel mai mult indiferent in ce colt al lumii te aflii.Si stiu cum e olandeza ti se incurca limba-n gura si parca vomiti cand vorbesti..........urata limba.
Criss si
DPN 26 iunie 2005
gabitzam spune:
Andutzy, te-am trecut cu caruciorul roz 
Scorul este inca in favoarea baietilor, 8-7, sa vedem in final cine va cistiga ![]()
Gabitza