Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
Cornelia spune:
Mickyyy, poate esti tu intr-o faza mai proasta de ai ganduri din astea. Nu pare genul tau. Ai grija de tine! Sigur sunt doar temeri de graviduta. Multa sanatate si cumnatei tale!
Cornelia
(20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
sirod spune:
Buna burtici!
Eu am impresia ca e tare lenes Capsuna!Abia il simt dimineata...cred ca nu mai astept pina dupa anul nou, saptamina viitoare merg la un control - asta daca nu e medicul in vacanta!Sau am uita eu cum e?
Voi ii alintati pe bb-eii vostri?Noi - ati vazut, ii spunem Capsuna, Otiliei ii spuneam Tafarel!
Acum, eu cred, mai bine zis, simt ca e baiat si nu am nici ceaa mai vaga idee de nume!
Si am scapat de greturi - doar pestele nu-mi place cum miroase!
pupici pina miine
DORIS cu bb la purtator
simonaeus spune:
Mickyyy, mergi la doctor neaparat sa-ti alungi temerile.
Poate e din cauza grijilor pe care ti le-ai facut pt. cumnata ta.
Vezi ca trebuie sa ne intalnim la vara cu Monu, Mamaruta si parca inca cineva (scuze ca nu mai retin numele) sa plimbam bebeii prin IOR
Numai bine
Simona
19 sapt.+
crissu spune:
Lasa Andreea ca si papica e importanta......hahaha zice
de mine. Nu am inteles cu aluatul asta se framanta sau pur si simplu se amesteca componentele.
Mickyy ce-i cu tine de ai gandurile astea?????Nu mai gandi asa......de fapt ce te-a facut sa te sperii asa de tare .........nu poate fi nimic grav.
Aaaaaa si inca ceva,muncesti prea mult......asa ca ia zi-le colegilor si sefilor sa te mai scuteasca cu alte cuvinte sa o lase mai moale.
Mergi la control pentru linistea ta si adu-o si pe cumnatica in Bucuresti ca in cazul ei nu merita sa riste in Braila sincer acum. Convinge-o ca o poti ajuta tu ai talentul asta sunt sigura.
Criss si 
at andreea spune:
Pai se amesteca bine, si nu chiar se framanta ca si cozonacii, ca n-are rost. Nu stiu ce sa raspund la chestiile astea, vei simti la mana.
Porecle pentru bebelusa: buburuza, beba, burti, fetita lu' tati.
Andreea si Emma de 19 saptamani (21 de la UM)
Mickyyy spune:
Sincer...chestia care m-a pus cel mai tare pe ganduri e .....
urina. De vreo cateva zile are un miros insuportabil....greu de pus in cuvinte, a ceva stricat, a hoit
. Infectii sau scurgeri am mai avut si altadata, dar niciodata n-a mirosit atat de urat.
Si mi-am facut de curand analizele, nu am vazut sa fie ceva in neregula (oricum merg maine la medic sa mi le interpreteze).
Plus ca vad ca burta parca n-a mai crescut de secole....inca ma incap hainele vechi (azi chiar am venit intr-un costum care nici nu speram sa ma incapa de dimineata). Burtica e destul de moale si pot sa dorm pe burta fara nici un fel de probleme, de miscat nu mai misca (desi n-am decat putin peste 15 saptamani asa ca asta n-ar fi un motiv de panica). Si cel mai grav e ca simt eu ca-i ceva in neregula....in general eu ma bazez foarte mult pe instinct si foarte rar ma inseala.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cornelia spune:
Mickyyy, nu cred ca mirosul urinei trebuie sa te ingrijoreze asa de tare. Am inteles ca e normal ca urina sa miroasa f. puternic la gravidute. Am avut si eu o perioada mai mirositoare.
Iar despre miscari, fii serioasa, eu la 20 de sapt. si abia il simt. Am avut zile in care nu l-am simtit de loc.
Sper ca de data asta sa te fi inselat instinctul si sa fie, asa cum ti-am mai zis ganduri negre de graviduta.
Pupici
Cornelia (20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
crissu spune:
Mickyy nici eu nu cred ca mirosul urinei sa fie o problema...........sau poate o fi vreo infectie urinara care e frecventa la gravidutze.Ai si senzatii ciudate cand urinezi: adica te ustura sau te furnica? Nu are cum sa miroasa a hoit dar nici a flori de mar nu poate mirosi ca de......e urina totusi. Daca ai facut analiza sunarului de urina mergi sa ti-o interpreteze un medic. Nici nu vreau sa ma gandesc sa patiti ceva tu sau bebe....totul o sa fie bine ai sa vezi. Burtica daca nu manaci bine normal ca ti se pare ca nu a mai crescut.......boala asta cred ca o avem toate. Si eu am obsesia asta, ca dimineata aproape dispare burtica iar seara parca am fi umflata in 5 luni, asa se mareste.
Mickyy vreau sa te vad mai optimista macar un pic si sper sa fie bine din tot sufletul iti spun.
Iar cu miscatul asa cum zice si Cornelia ai rabdare................sincer si mie cred ca mi s-a parut ca l-am simtiti acum 5 zile si de atunci nimic
......deja incepusem sa ma gandesc ce-o face de nu mai da nici un semn dar m-am hotarat sa-l pandesc la cotitura pana s-o hotari sa-mi mai dea un semn.![]()
Si mai las-l in colo de instinct ca se mai insala si el cateodata......iar la tine acum trebuie sa se insele.
Hai ca trag chiulul serios de la munca mai ales ca nu pot sa nu citesc si sa nu scriu aici in familia nostra si in plus ascultam colinde aici la birou si nu va zic cum m-am inmuiat........."Impodobeste mama bradullllll".
Criss si 
at andreea spune:
Daca ar fi dupa miros - cred ca mi-as lua lumea in cap, Mickyyy draga. Eu tot timpul am fost rea de nas-cum simteam ceva mai putin proaspat, faceam urat, trimiteam oamenii sa se spele si nu intram in wc de la restaurante, chiar de faceam pe mine. Si sunt departe de a arata si de a ma comporta ca o mimoza.
Asa ca acum sunt rau de tot, mirosul scurgerilor - care sunt normale, zic medicul, cartile si internetul - ma scoate din sarite, umblu cu tampoane zilnice si cu toate acestea tot nu pot sa-l suport. In materie de burta, dimineata e inexistenta, ca sa inceapa sa se umfle pana la inrosirea pielii seara.
Du-te la medic si anunta-ne ce s-a intamplat.
De maine nu o sa mai intru pe net pana la anu' dar iti tin pumnii.
Andreea si Emma de 19 saptamani (21 de la UM)