Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
gusta spune:
Buna burtici.Eu care ma plangeam ca nu am luat in greutate acuma cred ca o sa iau si o sa se mire aia.Am mancat ca prostul parca imi lua cineva mancarea si m-am uitat la televizor .Leneveala continua dar asta e.
Eu am 2 intrebari si va rog lamuritima ca sunt un pic cam speriata.
Prima :Au inceput sanii sa imi curga mie mi se pare cam devreme si nici nu mai pot de durere daca aveti vreun sfat ce sa fac ajutati-ma ca ma dor rau de tot.
Doi: Eu tot nu l-am simtit pe bebe la 18 saptamani si 4 zile oare e normal sau nu nici nu stiu ce sa mai cred ca deja am cosmaruri ce sfaturi imi da-ti si in situatia asta ca aici chiar ca imi vine sa plang ca nu stiu cu ce gresesc
marilena
Androix spune:
Fetelor bine v-am regasit! 
Ce dor mi-a fost de voi! Am stat ca boieroaica intr-un concediu de o saptamana inainte de craciun, iar acum inapoi la munca, program normal pana joi inclusiv, apoi de lunea viitoare la fel.
Am supravietuit valului de sarmale si fripturi si carnati si toate cele, au cam inceput arsurile dar cred ca mai degraba sunt de la prea multa mancare decat de la bebe, in schimb plang, vai si amar de capul meu: de la ultima cantarire acum vreo luna am luat 3 kg jumate
Si eu care eram atat de optimista ca nu luasem deloc si trageam speranta ca bebe sa ia din surplusul pe care il aveam din belsug...
Offf dar lasa ca trece... Am inceput sa ma ung cu smac pe burta si pe sani si am primit de la mosu un smac de la Dove cu matase nu stiu de care si e cu sclipici ![]()
si aseara cand l-am incercat prima data eram taaaaaaare incantata.
Azi la 14:00 merg la eco la Iosup abia astept sa treaca timpul mai repede si sa ma intorc sa va spun si voua ce am facut. Vine si tati cu noi si o sa-l vada si el pe flacaul nostru, sunt deosebit de incantata mai ales ca azi implinim 6 ani de cand ne-am cunoscut, si tati a si uitat dar o sa-i aduc eu aminte si o sa-i zic : uite ce surpriza frumoasa ti-am facut exact azi! Am fugit sa nu intarzii! 
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
mstroie spune:
Buna fetelor! La mine azi e ultima zi de munca pe anul asta, de-bia astept sa plec acasa.
Gusta stai linistita ca o sa-l simti pe bebe cand nici nu te astepti, eu l-am simtit prima oara exact acum o saptamana, tot asa eram si eu suparata ca aveam apropape 20 de saptamani si nu simtisem nimic, eu credeam ca o sa-l simt tare, dar de unde? ca de-abia impinge si el pe acolo, trebuia sa fiu atenta si sa stau cu mana pe burta ca sa-l simt, dar acum de vreo 2-3 zile il simt de cateva ori pe zi fara sa fiu atenta si sa stau cu mana pe burta, cred ca s-a facut bebelus mare ce mai
.
Cred ca trebuie sa-mi schimb semnatura, ca nu mai e bebita puturosul.
Androix ce cadou frumos pentru voi sa-l vedeti pe bebe astazi. Si noi am implinit acum 1 saptamana tot 6 ani de cand ne cunoastem si avem 4 ani si ceva de cand ne-am casatorit.
Va pup fetelor si va urez un an nou cu multe bucurii si nasteri usoare , distractie placuta de Revelion.
Mari
20+ saptamani si "bebita puturosul"
Alina Maria spune:
Fetelor imi cer scuze ca m-am bagat putin la voi , sunt o mamica de ian.-feb. 2005 si as dori sa-i spun lui Marilena ca ti-am trimis adresa mea de pe msn insa n-am primit nici un semn de la tine .
Te astept sa-mi scrii , eu m-am gandit la tine .
Apropo sa stii ca nu e nici o problema daca nu l-ai simtit pe bb. inca eu l-am simtit prima data la 19 , 20 saptamani .
Daca te dor sani fati seara un masaj cu crema .
Mult succes si sper ca nu te-am suparat cu ceva !
Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Androix spune:
Fetelor, mi-e un sooooooomn de-mi vine sa dorm cu capul pe tastatura...
Sa va povestesc ce am facut la eco: in realitate nu sunt prea multe de povestit, totul este de dimensiuni si aspect normale, totul e bine si frumos. Bebe isi mentine putza sus si tare
, l-a vazut si tata-su care a afisat pe toata durata ecografiei un zambet tamp si din cand in cand nedumerire (adik: ce o fi aia?
), sau o expresia edificatoare (adik: aha care va sa zica aia e o manutza
) Asta si pentru ca dl. Iosup a fost iar destul de zgarcit la vorba. In afara de glumite nu ne-a zis decat concluziile, nu s-a lansat in descrieri detaliate. oricum sunt multumita ca totul este in regula, mai putin colul care este destul de scurt dar nu ingrijorator, adica 35.4mm (daca va pricepeti mai bine si stiti sa apreciati ca eu nu am habar cam cat ar trebui sa fie...
)
Mai stie cineva ce site dadea rezultate de la ecografii, si cu prescurtarile de rigoare ca tare as mai descifra si eu ce mai scrie pe aici si nu stiu unde sa ma uit?
Va pupicesc si astept sa va intoarceti dupa liberele de craciun, dar dupa cum vad eu treaba si pe la mine pe la munci lumea abia acum pleaca in concediu si mai apare dupa anul nou. Stau si ma intreb daca nu as merita si eu un medical sa ma odihnesc un pic...![]()
ca doar ce m-am intors...
Andreea
anky spune:
Gusta,cum a spus si Alina Maria maseaza-ti sinii cu ulei pentru gravide iar in ceea ce priveste bebelusul il vei simti pe la 20 de saptamini.Nu iti fa probleme.Si pe mine ma dor sinii dar ii masez in fiecare seara cu ulei pentru gravide.
Fetelor,am mincat si eu in prostie zilele acestea dar acum nu imi pasa desi am deja 13 kg in plus.Asta e, ma voi stradui sa dau jos dupa nastere.Asa s-a intimplat si la prima sarcina.
O zi buna va doresc la toate
Anca DPN 08.05.05
si Bianca 02.02.2003
http://community.webshots.com/user/anky2100
crissu spune:
BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAAA BURTICI!!!
Am aparut si eu pe aici sa va spun ca mi-a fost dor de voi si sa va intreb ce mai faceti si cum va mai simtiti?
Sa nu aduceti vorba de sarmale ca mi-e si rusine ca am bagat cate 10 bucati pe zi.

Mai e vreo burtica atat de fomista ca mine......auzi 10 sarmale pe zi...uauuuu....ma mir si eu unde au intrat.
Ulei pentru gravide? Cum se cheama si cat costa? E bun?
Criss si
16 saptamani
crissu spune:
Burtici vreau sa va intreb si eu ceva: este normal sa ma doara inca de acum spatele (16 saptamani)? si am si niste arsuri si dureri de burtica de nu le mai fac fata?
Daca apare cineva sa-mi raspunda si mie.......desi e cam liniste pe aici.
Criss si 
Androix spune:
Buna burtici!
Intr-adevar cam liniste pe aici, concediile continua.
Crissu, si pe mine ma chinuie acum niste arsuri ingrozitoare, la 20 de saptamani, dar nu cred ca sunt de la bebe ci de la prea multa mancare acum in perioada asta agitata. Eu am mai baut cate un ceai dar nu a avut nici un efect din pacate. Cred ca singura solutie este sa injumatatesti sarmalele alea ![]()
Andreea
Ada_74 spune:
Crissu, si eu am dureri de spate cam de vreo luna, dar nu tot timpul, ci daca stau mai mult in picioare sau daca ma intind pe spate, raman intepenita. De cele mai multe ori am nevoie de cineva sa ma miste din pozitia in care am ramas.
Cat despre arsuri, Androix are dreptate. Oricum se termina in curand sezonul sarmalelor si al carnatilor si ne va fi mai usor.
Lili si bb 22 sapt.