Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
gusta spune:
Buna burtici.CRed ca acuma toata lumea este in febra pregatirilor de craciun .Crissu frumoase cuvinte ai mai scris.
Eu am intrat sa va urez un craciun cat mai fericit si cat mai frumos alaturi de persoanele iubite.Toate cele bune.
ps :Nu mancati prea mult ca sa nu fim burticoase rau
.
Va pup dulce Marilena si bebe(mapet)din burtica.
pengunica spune:
Craciun faricit tuturor!
Va doresc multa sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi!

Florentina G spune:
Craciun Fericit!
Va urez tuturor sa aveti parte de cel mai frumos Craciun de pana acum iar acesta sa fie doar inceputul minunilor care vor urma!
Sa dea Dumnezeu sa ne intalnim toate sanatoase, cu bebeii langa noi!
Va pup si va imbratisez cu drag!
Tina
Mickyyy spune:
Neata si La multi ani!
Se pare ca's cea mai matinala
, asa se-ntampla cand incepi serviciu la 8.30 
.
Slaba miscare pe-aici...inca nu v-ati revenit dupa sarmalute si fripturi?! Sau trageti pe dreapta la un somn bun
?!
Hai ca apar mai tarziu....cand va mai treziti si voi....si mai ales dupa ce-o sa ma trezesc si eu cum treabuie, ca inca-mi pica ochii de somn ![]()
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
babylino spune:
La multi ani fetelor!Nu am mai scris de mult pe aici pt.ca am fost in concediu. As dori sa ma treceti si pe mine cu carucior albastru chiar daca eu doream roz asta este asa a vrut Dumnezeu sa fie BAIETEL.Suntem bine chiar parem mai mari cu o sapt.Vreau sa va intreb este prea tarziu daca fac eco de morfo.la 24 sapt? Care este diferenta intre eco.3D si cea de morfologie. Va multumesc si astept sa imi raspundeti.
20 sapt.
sperantza nu moare spune:
La multi ani! tuturor mamici cu burtici,
cum ati petrecut? sunteti bine, vesele? ei cum sa nu mancam mult cu atatea bunatati pe masa, cred ca m-am ingrasat cateva kg zilele astea. sambata am fost la socrii la masa, dupa aceea am venit acasa si am lenevit in pat la tv, duminica la fel, ca de lene nici n-am iesit afara si ce vreme frumoasa a fost. am tras somn la greu, iar azi la serviciu din nou 
o zi buna tuturor
tuturor sfintilor si sfintelor de azi La Multi Ani!
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Mickyyy spune:
Neata si felicitari pentru baietel, babylino.
Ecografia de morfologie fetala se face intre 18 si 22 de saptamani, la 24 e cam tarzior dar daca chiar nu ai alta posibilitate sa o faci mai devreme atunci asta e.....se poate face si atunci. De fapt care e ideea acestei ecografii, sa depisteze din timp eventualele malformatii iar daca sunt foarte grave sa iti lase sansa sa optezi pentru un avort (doamne fereste sa aiba cineva probleme atat de grave). Ori cu cat e facuta mai tarziu, cu atat va fi mai greu si sa iei o decizie si sa faci un avort.
Eu am auzit (de fapt am si cunoscut-o pe mamica, era internata la spital sa faca avort) de un singur caz pana acum, un bebelus care avea lichid amniotic in loc de creier (nu stiu denumirea medicala a bolii) si care daca s-ar fi nascut n-ar fi trait mai mult de cateva minute.
Legat de diferenta intre ecografii, cea 3D iti ofera o imagine tridimensionala a bebelusului pe cand cea morfo-fetala (care e 2D si tocmai povestea o fata ca e foarte greu sa o faci 3D pentru ca bebelusul se misca sa-i greu sa-l prinzi 3D ca sa-l masori) iti analizeaza cu lux de amanunte bebelusul (verifica daca are toate organele interne dezvoltate, il masoara, ii verifica fluxul sangvin, etc., etc)
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Fetele, ati supravietuit valului de sarmale, cirnati, friptura, prajituri?
Cred ca nu mai maninc trei zile...
Altfel, tare frumos de sarbatori 
La multi ani sa traim, sanatoase si babelusii la fel.
Gabitza
sperantza nu moare spune:
de supravietuit am supravietuit, da' eu una m-am invatat sa mananc mult si-acum mi-e o foame de lup; si eu am zis ca nu mai mananc si drept pedeapsa nu mi-am luat nimic cu mine, da ma duc eu si-mi cumpar ceva pana la urma...
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005