Mamici de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Burticile lu' mama va doresc sa aveti parte de un Craciun fericit, linistit si sanatos alaturi de cei dragi voua. Aveti grija de voi si de comorile ce le purtati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Toate burticile pleaca in vacanta de Craciun..............asta e foarte bine dar am asa o senzatie ciudata cand toata lumea isi ia "la revedere".....am inebunit de tot......promiteti sa mai scrieti dupa sarbatori da? Si sa aveti grija de burtici.
Eu parca ma si vad in oala cu sarmale..........sper sa ma simt bine sa pot manca multttttttttt.
Azi sunt suparata ca trebuie sa vin si maine la birou si nici salariul nu mi l-am luat nu mai zic de prima.............firma de r....t!!!!
Andutzy e autosugestia asa ca nu te lasa pacalita. Odihneste-te si totul va fi bine.......multe mamici au nascut copii sanatosi cu placenta previa....s-au chinuit ele ceva mai mult dar rezultatul a fost minunat...cunosc un caz.
Criss si va pupa pe ziua de azi!!!
Craciun Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mikka, felicitari pentru fetita! Hai ca vad ca incet, incet plecati.
Eu cred ca voi sta pana la cinci totusi pentru ca la sase sunt invitata undeva si sa nu ma mai car acasa.
Burticutze dragi, va urez un Craciun fericit si plin de bunatati, numai sa nu faceti excese:))
Si un an bun cel care vine, ah, vor veni bebeii dragi la anul, deci o sa fie din start un an bun!
Sa ne vedem cu bine anul viitor, eu nu cred ca o sa am timp sa intru de acasa pe forum!
Va pupacesc

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Crissu, stai linistita, eu sunt aici pe baricade. In fiecare dimineata cum ma trezesc citesc ce mai e nou pe aici. Si imi e si rusine sa spun ca eu de luni sunt in concediusi pana pe 3 nici nu ma mai duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Ieri am fost la control si am aflat ca sunt in sapt 19. Nu prea mi-e clar nici mie cum se face calculul cu lunile asa ca zic ca tocmai avem 4 luni … la inceputul lui ianuarie urmeaza eco sugubeata cu aflarea sexului, daca bb binevoieste sa stea intr-o pozitie in care sa putem vedea ce si cum… DAR… de cateva zile il simt cum se misca, nu e f clar insa sunt sigura ca e el!!! Asta se intampla seara cand ma asez in pat chiar inainte sa adorm. In timpul zilei inca nu il percep, sau inca nu diferentiez clar bb-ul de alte fenomene mai mult sau mai putin misterioase din zona…Am luat 4 kile si doctorita mi-a zis ca e cam mult, ceea ce anunta o dieta strasnica dupa. Nu stiu cum am reusit ca nu sunt deloc pofticioasa si nu am senzatia ca maninc mai mult ca inainte…???

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Gata....am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT!!!.
Poate mai reusesc sa intru si diseara pe forum sa va spun cum fuse la medic, dar nu promit nimic. Sa aveti grija de voi si de burtici si sa ne revedem cu bine saptamana aviatoare!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,azi am fost la echo si baietelul meu este bine,totul arata ok,era tare energic,se misca de ici colo.Problema e ca icep din nou sa ma racesc.Asta e..Voi cum va simtiti?.

Va doresc un Craciun Fericit un An Nou plin de bucurii,realizari si bineinteles bebelusi cit mai sanatosi

Anca DPN 08.05.05 si Bianca 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Dragi burticutze,
In Ajun de Sfanta Sarbatoare a Craciunului, vin sa va urez sa aveti parte numai de bucurii, sanatate, fericire si tot ce e mai bun pe lumea asta. Nu in ultimul rand, sa ne bucuram de darurile minunate care cresc in burticile noastre si de familiile noastre.
Craciun Fericit!

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

"Ce este Craciunul? Este credinta in timpul trecut, curajul pentru cel prezent si speranta pentru viitor. Este dorinta fierbinte ca fiecare pahar sa reverse bogate si eterne binecuvantari, si ca fiecare drum sa conduca spre pace."
Fie ca Sarbatorile sa va aduca macar cate putin din darurile fiecarui inger, atat voua, cat si familiilor voastre.
Sarbatorile de iarna au o magie unica, in aceste zile redescoperim sentimentele calde, reinvatam sa fim generosi si mai buni unii cu altii...
Sa aveti parte de tot ce va doriti, si nici un vis frumos sa nu va ramana vis!

Cu drag pentru toate burticile
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna dimineatza,

Va urez tuturor SARBATORI FERICITE, CRACIUN FERICIT si MULTA SANATATE !

16 sapt.

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput