Mamici de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mikka, astept vesti de la tine.
Cum a fost la eco?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

quote:
Originally posted by crissu

Ruxel iar nu inteleg..........tu ai dreptate intr-un fel dar daca eu ma uit pe calendar vad asa: luna octombrie,luna noiembrie si luna decembrie sa zicem deci 3 luni plus alea 3 saptamani din septembrie tot nu ies 4 luni. In fine, nu mai conteaza, dar, intrebam si eu sa ma aflu in treaba.....de acum inainte sa tii tu socoteala ca eu nu le am.

.. nu inteleg ce nu intelegi? Tu singurica zici ca avem 3 luni pline + alea 3 saptamani din septembrie, da? Pai daca avem 3 luni si ceva, asta nu inseamna ca suntem deja in 4 luni? .... mai mult, mai este f. putin si terminam 4 luni si intram in 5 luni. Hai mai ca este usor de calculat....eu oricum consider ca am intrat in luna 5 din 10 ianuarie 2005.

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Marilena eu am spus ca olandeza e urata Imi pare rau ca ai avut o experienta trista.... Prietena mea e ok, ea si-a dorit foarte mult sa plece din tara iar Olanda i se potriveste. Tu nu faci cursuri de limba olandeza?

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Salutare la toate pofticioasele!!!

Tocmai am venit de la morfofetala, 19 saptamini. Fetitzele sunt in avantaj deja! Deci ma putei trece cu ... Iuhuuuu! Cel mai important este ca e normala, sanatoasa, are 283 grame (cat o grefa, m-am gindit eu...), i-am vazut toate alea, minutze, cap, sira spinarii, tot-tot... Cel mai mult m-a induiosat cind i-am vazut talpile, mi le-a aratat Iosup, erau ca niste urme mici cu niste punctisoare in varf, adica degetzelele... Tac-su s-a topit de tot, desi parca tot mai vrea baietzel. Sa mai stea putzin

Acum detalii tehnice: am fost la Iosup, la CMU, ecograful stie 3D, ca aparat, dar toate masuratorile se fac 2D. Ca sa faca 3D, asta ar insemna ca si mama si bebe-ul sa stea nemiscati, ca sa poata prinde toate pozitiile, ceea ce ar dura foarte mult, peste o ora. Sper sa nu ma fi 'aburit' asistenta. Aa, si l-am si inregistrat pe caseta video, si acuma stau cu bb-ul in poseta . Nu stiu cat costa insa.

Iosup e un meserias, cum altfel, primul lucru pe care mi l-a zis a fost 'V-ati hotarat cum o s-o cheme?', apoi daca iau medicamente, daca am avut probleme... iar la final ne-a intrebat 'Si pe cand baietzelul?' si i-a recomandat sotzului sa schimbe pozitia... daca o mai sti ceva pina atunci

L-am intrebat de 3 ori daca e bine, mi-a zis ca da, ca sa stau linistita, apoi iar l-am intrebat, iar mi-a raspuns, o fi zis ca-s dusa cu pluta...

Sunt tare fericiiiita ca e ok , si ca se face mare si sanatoasa. AA, si inca ceva, mi-a mutat DPN de pe 9 pe 15-19 mai.

Dragelor, va doresc si voua sa fiti sanatoase, sa le puneti un colind bb-ilor, si mai lasati munca ca avem timp tot restul vietii!!

Va puuup!

DPN 09.mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

mikka, felicitari pentru

Crissu, legat de analize, mi-am adus aminte o discutie mai veche cu alte mamici. Ele spuneau ca cei de la Cantacuzino au buget special pentru analize gratuite la gravidute, indiferent de tipul analizelor (txo, listerie, etc). Numai ca bugetul ala se termina foarte foarte repede, asa ca doar in primele 2-3 zile din luna ai sanse sa le faci gratis acolo, dupa care platesti. Mie nu mi-a placut niciodata sa merg la Cantacuzino, nu fac programari, asistentele's naspa rau de tot (cel putin la telefon n-am reusit sa obtin nici un fel de informatii) dar daca vrei poti incerca, scutesti niste bani in caz ca informatia e reala.

Nu stiu daca mai apuc sa va povestesc cum a fost la medic, desi am net si acasa. Dar la 5 jumate am programare, dupa am program de cumparaturi, tre sa luam si brad sa-l si impodobim seara asta iar maine dimineata plecam spre Braila si ne intoarcem abia duminica!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor, mamici cu burtici

hai ca am chiulit o zi si ati scris o gramada

ieri am avut o zi agitata ca am facut pe Mosu' la cumparaturi pentru "copii" pentru firma si azi ma cam doare burtica, da' de ieri incepand am pat nou, mare, sunt tare mandra! desi nu prea imi mai este asa de somn, sa inteleg ca am intrat in perioada activa?

Monu, Mamarutza si Simonaeus eu stau prin zona cu voi, pe Socului, doar cateva statii de voi. Da' la vara mergem la Crisu la curte la gratar ca deh! sta la Afumati.

Crissu bine-nteles ca ma crezi ca doar sunt mai mare , glumesc da' asa mi-a confirmat si dr-l, in plus sunt capoasa. cica si fiu-miu sau fi-mea e "capoas-a", ca mi-a zis dr. ca are capatana de 2 cm (exprimare! halal)

imi pare rau ca printre voi mai sunt si burtici triste si ingrijorate sau cu probleme si va doresc sa treaca toate si sa fie bine

ne vedem pe luni, ca maine e liber!

La Multi Ani! si un Craciun perfect!

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Buna fetelor,

am intrat si eu sa va urez un Craciun fericit si linistit si sa aveti parte de un An Nou plin de satisfactii si impliniri!

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mikka, ma bucur f. mult pt. tine.
Felicitari, "fratioara" mea de gravidie.

Pentru ca azi plec mai devreme si voi sta acasa cel putin pana marti , depinzand de evolutia lucrurilor pe la serv, va urez Sarbatori fericite, bebei sanatosi, noroc si sa vi se indeplineasca toate dorintele .

Va pup pe toate .

Sa ne auzim cu bine

Simona UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ruxel am inteles, sa traiti ....numai ca nu imi vine sa cred, asta e..........oricum ai dreptate.
Mikka ma bucur mult pentru tine. Aaaaaaa, nu ma mai joc, zici ca acum in fruntea clasamentului sunt fetitele............burtici care mai aveti baietei anuntati-va ca ne-au luat-o inainteeeeeeeee.
Sperantza te astept la vara......seriossss........la umbra nucului batran sau a vitei de vie.
Mickyy mersi de informatie poate o sa incerc, sa vad...acum sincer am lasat-o pentru la anul cu analizele ca nu mai fac fata si la cadouri si la cumparaturi, brad, globulete si cu analizele.Bafta la doctor..........sa scrii totusi macar doua cuvinte sa stim ca esti bine.
Craciun fericit pentru burticile care au luat vacanta! Noi suntem prezenti si maine la datorie asa ca va mai stresam.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna, fetele!
Sa stiti ca la vara va astept si eu la curte, chiar in centrul Bucurestiului, zona Hala Traian!!!
MI-am facut programare si eu la faimosul Iosup, pe 14 ianuarie, abia astept.
Sunt cam nebuna, ieri am vazut-o pe bebelina si acum abia astept 14 ianuarie!
De dimineata pana acum simt o apasare in partea de jos, sub burtica si intepaturi. Sunt aproape sigura ca e autosugestia, pentru ca ieri mi s-a zis ca e jos placenta. Am avut inspiratia sa ma uit si pe ecolgrafia doctoritei mele, de saptamana trecuta care a scris ca bucla inferioara a placentei se afla la nivelul oci, deci tot jos. Asta inseamna ca si ea a observat, dar nu a considerat ca fiind grava, deci merg pe mana ei. Pana la urma ea imi urmareste sarcina si stie cel mai bine!
Nu prea sunt eu linistita pentru ca il simt pe bebe ca misca doar sub burtica, dar in sfarsit....
Oricum, va urez sarbatori minunate, nu stiu daca voi mai intra pana dupa 5 ianuarie pe aici!!!!
Va pup cu drag, si aveti grija ce mancati, sa nu vi se faca rau!
Sa va odihniti mult si sa aveti grija de bb-i!!!Va pupa,
bebelina si

andutzy

Mergi la inceput