Mamici de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
'neatza!
Crissu, cred ca de arsuri nu scapam nici cum, si la mine au inceput de ceva vreme, apraope m-am obisnuit.
Mai este un hop cu revelionul, dar trecem noi si peste asta :)
Ieri am fost la un control si mi-a facut doctorita si ecografie, l-am vazut pe bebe si i-am vazut clar "ciucurasul", acum sint sigura ca e bebe baiat.
Apropo de ecografie, imi zicea doctorita aprope de ecografiile 3D si 4D, ca masuratorile le face tot in 2D, altfel nici nu s-ar putea ca bebe se tot misca, restul este pentru marketing si impresie artistica.
Gabitza
crissu spune:
Va multumesc mult de raspuns fetele. Deci nu ar trebui sa ma ingrijorez........de fapt m-a speriat o colega care m-a vazut ca ma stramb cand ma misc de pe scaun si a zis sa merg la doctor ca nu-i normal la varsta sarcinii mele sa simt dureri de spate.....ca asta inseamna iminenta de avort. Nici nu vreau sa ma gandesc............parca ma doare din ce in ce mai tare si imi raspunde in burtica dar nu cu durere ci cu arsura. Iar ieri nu am mai mancat deloc sarmale.
Offffffffff 

Criss si 
tora97 spune:
hai ca ma trezesc si eu acusica sa pun o intrebare probabil pusa....
Azi mergem la eco (normala) cu UM 2.09, am sanse sa zarim daca puiul are virgulita sau nu?
aseara am avut niste arsuri groaznice.. stiti vreun remediu?
dar pt raceala (nas infundat, mucozitati, tuse la greu, durere in git (radiind in ureche) aveti idee ce buline imi pot permite sa inghit?
pupicei grasunei
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
carolinah spune:
Buna, fetelor!
Vad ca ati petrecut bine de Craciun, dar cu prea multa mancare si lene. Partea cu mancarea am facut-o si eu, dar cu lenea mai putin, deoarece cu copil de 2 ani nu prea stii ce-i aia. Nu am avut curaj sa ma cantaresc inca. Mai astept vreo 2 zile si dupa aceea vom vedea.
Pe 21.12 am avut eco de 19-20 sapt. V-am povestit atunci, dar eram prea nervoasa ca sa mai si intreb cate ceva. Am 2 nedumeriri si la dr ajung doar la sfarsitul lui ianuarie:
- placenta grupa 2, grad de maturatie 0
- col continent de 37 mm.
Cu gradul de maturatie stiu care-i treaba, dar ce-i aia grupa 2? Si cum e colul? E OK? Ca la 12 sapt era de 41 mm? Puteti sa ma ajutati cu raspunsuri?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
gusta spune:
Buna burtici ,va multumesc pentru raspunsuri incerc sa ma linistesc singura si sa nu imi mai fac atatea griji.
Crissu in privinta durerilor sunt normale daca iti amintesti si eu ma plangeam cu ceva timp in urma ca nu mai pot de dureri asa ca nu iti fa griji.
Azi eu mi-am propus sa ma odihnesc si de maine si incep cateva pregatiri de revelionul dar nu prea multe ca s-ar parea ca o sa fiu numai cu tati si cu bebe(persoana importanta).
Eu va pup dulce si sper sa ne mai auzim azi.
Marilena
micorint spune:
quote:
Originally posted by tora97
hai ca ma trezesc si eu acusica sa pun o intrebare probabil pusa....
Azi mergem la eco (normala) cu UM 2.09, am sanse sa zarim daca puiul are virgulita sau nu?
aseara am avut niste arsuri groaznice.. stiti vreun remediu?
dar pt raceala (nas infundat, mucozitati, tuse la greu, durere in git (radiind in ureche) aveti idee ce buline imi pot permite sa inghit?
pupicei grasunei
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Tora, ai toate sansele sa-l vezi, daca sta in pozitie favorabila
Cat despre raceala, si eu am patit-o si dr mi-a zis ca pot lua doar paracetamol (max 3/zi), vitamina C, ceaiuri multe si pt tuse un sirop din plante Stodal. Cam atat... si m-a tinut vreo 2 saptamani... bleah
Sanatate multa!
Mihaela, bebe
din burtica si Alex (2 ani si 6 luni)Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
Ruxel spune:
buna,
Am si eu dureri de mijloc, dar la mine cel putin mi se par normale pentru ca eu am inceput sa am aceste dureri de cand am nascut-o pe Alex. Toata ziua stateam aplecata sa o schimb, sa o spal etc....si aveam dureri destul de mari care au ramas. Acum cu noua sarcina mi se par destul de ok. In privinta arsurilor inca nu ma plang de asa ceva, dar la Alex am avut din plin si toata lumea imi spunea ca o sa fie paroasa...si asa a fost...o bebica superba bruneta cu mult, mult par. Acum este o domnisoara blonda superba
, care aseara a venit si m-a pupat pe burtica...ea a vrut sa-l pupe pe
.
15+
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
anky spune:
quote:
Originally posted by crissu
BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAAA BURTICI!!!
Am aparut si eu pe aici sa va spun ca mi-a fost dor de voi si sa va intreb ce mai faceti si cum va mai simtiti?
Sa nu aduceti vorba de sarmale ca mi-e si rusine ca am bagat cate 10 bucati pe zi.Mai e vreo burtica atat de fomista ca mine......auzi 10 sarmale pe zi...uauuuu....ma mir si eu unde au intrat.
Ulei pentru gravide? Cum se cheama si cat costa? E bun?
Criss si16 saptamani
Crissu,nu stiu daca in Romania se gaseste ulei pentru gravide,aici in Olanda este si se numeste chiar ulei pentru gravide.Oricum trebuie sa existe si in Ro ceva crema speciala pentru gravide.Intreaba la farmacie.
O zi buna
Anca DPN 08.05.05
si Bianca 02.02.2003http://community.webshots.com/user/anky2100
crissu spune:
HEiiiiiiii a aparut si surioara mea de gravidie........daca imi permiti Ruxel sa-ti zic asa.
Aaaa, deci ii creste parul........... pai daca e asa atunci sa suportam nu? Dar cu spatele asta ce fac ca eu pana acum nu am avut nici macar la ciclu astfel de dureri.
Tora eu zic ca sigur o sa-ti poata spuna sexul lui bebe numai sa nu stea cu funduletul la voi. Pentru nasul infundat nu prea ai ce face ca este normal din cauza fluxului mare de sange si etc.
Gusta cred ca ai dreptate cu odihna...............![]()
Criss si 
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.....cam pe la pranz, da' abia acum am reusit si eu sa-mi fac timp de forum! Parca a innebunit lumea la serviciu, atat treaba n-am avut de secole.
V-am citit pe fuga....nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund....durerile de spate sunt normale, si eu am, dar inca nu's foarte puternice (oricum eu preventiv marai in fiecare dimineata ca ma doare ca sa primesc masaj
), sexul bebelusului se vede si la ecograf normal la varsta asta, dar intr-adevar trebuie sa stea intr-o pozitie "acceptabila", legat de crema pentru gravide eu am luat la un momendat pentru moata mea mica ulei de corp Nivea pentru bebelusi si scria pe el ca e recomandat si gravidelor (oricum, in general produsele pentru bebelusi sunt mult mai bune decat cele de oameni mari pentru ca sunt special concepute pentru o piele sensibila, asa ca cele mai bune servetele demachiante sunt cele pentru bebelusi si cele mai bune creme tot ale lor sunt
).
Arsurile sunt normale in sarcina si o sa creasca in intensitate pe masura ce creste burtica, asa ca singura solutie e sa evitam mancarurile grele. Daca chiar nu ne putem abtine si arsurile sunt groaznice, Malox-ul e recomadat in sarcina si face minuni (dar totusi nu abuzati).
gata...am fugit inapoi la munci...pupici pe burtici si-o zi buna tuturor!!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii