SInguratate.....
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
madalina horsa spune:
Veronica, felicitari, si daca e sa fie bine bravo tie daca nu continua, viata are ceva pus de-o parte pentru fiecare numai sa sti sa vezi. Nu-ti mai fa griji, nu-ti mai bune intrebari, lasa lucrurile sa curga si o sa-ti dai tu seama daca e pentru tine sau nu. doar nu esti disperata, nu?
Iar cu zodiile, uita, parerea mea, daca m-ash fi luat dupa zodii...vai mie.
Melina si restul de fete care vrem sa ne intalnim, scuze dar la mine s-a prelungit perioada de alergatura cu jobul, saptamana viitoare iar plec ( trebuie sa plec, nici nu ma gandesc ca nu...asta apropo de problema mea cu pasaportul) dar la intoarcere spre sa ma potolesc si sa am timp. Abia astept.
Va pup si tin pumnii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliana_26 spune:
buna pot sa intreb si eu o intrebare daca nu va suparati fetelor ca ceva mi atras atentia de al voi deci asteept un raspus de la voi fetelor ok
madalina horsa spune:
mai liliano, da' grabita erai cand ai scris, mai ca n-am inteles ce zici tu acolo. Care-i faza? Intreaba ce ai de intrebat, nu intreba mai inatai daca poti sa intrebi. Na ca am zis-o si eu foarte "literar" sic!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Veronica,
am inceput sa citesc topicul despre tristete si singuratate, si vad ca finalul se prevede fericit dupa numai trei pagini;
daca gasesti undeva o biserica ce are icoana sf.Anton- este un sfint catolic dar mai exista si-n unele biserici ortodoxe, la intrare de obicei in stinga este icoana- sa te rogi sau sa ceri de la cineva un acatist sau rugaciuni ale sf.Anton; postul se tine martea- 9 zile de marti, pentru ca este sfintul ce intermediaza, ajuta dragostea si casatoria;
mai scrie, povestea ta pare sa intrevada un final frumos...
Ana
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Ai vazut Vero ,ca pana la urma exista si minuni.Mergi inainte si lasa lucrurile sa decurga normal, iar in ceea ce priveste diferenta de varsta nu iti fa griji, e mai bine asa, ca oricum unii barbati se maturizeaza mai greu...
Lasa vraja sa te cuprinda si nu te mai gandi in urma,priveste inainte cu optimism.Fii tu insati....
Sa ne tii la curent cu mersul relatiei....
Fericire ....
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Veronicai spune:
Buna dragele mele
Ma bucur sa vad ca sunteti alaturi de mine, si vreau sa va povestesc ce s-a mai intamplat.
Imi place tare mult de baiatul asta, este dulcik si as vrea sa nu fac nici o greseala sau sa fiu prea insistenta. In general ne-am vazut pana acum o zi da, una nu. L-am lasat pe el sa sune (nu ne terorizam cu telefoanele, adica vorbim numai o data pe zi), i-am mai trimis cate un SMS din cand in cand, dar vreau sa stiu cum sa fac sa fie bine. De exemplu acum am muri de dorinta sa ii aud vocea, dar nu indraznesc sa sun eu, as vrea sa nu creada ca stresez cu telefoanele, si nici nu stiu cum sa fac sa sune el mai repede . Voi cum ma sfatuiti sa procedez?????
Nu cred ca el este genul care sa sune toata ziua buna ziua, probabil si din cauza serviciului (contabil), insa eu devin nerabdatoare cand se apropie seara si vad ca nu mai suna. Credeti ca este posibil sa se fi plictisit deja de mine????
Aseara cand ne-am vazut a fost super, am mancat prajituri, am baut si niste vin si urmarea nu pot sa va mai spun care a fost
....
El pare sa fie incantat de mine, cand stam la el ma tine in brate, ma mangaie pe par, nu stiu.......poate ca deja incep sa ma bantuie gandurile pesimiste, dar parca incepe sa imi incolteasca asa putin teama (sau devin "paranoica" la ideile care imi vin).
Ce ma sfatuiti, de exemplu, daca nu ma suna in seara aceasta, sa il sun eu (oricum de fiecare data cand am mai sunat eu imi inchide si ma suna el), sau sa ii trimit un SMS sau sa nu sun.
Sa ma iertati daca sunt stresanta, dar chiar mi-ar place ca aceasta relatie sa mearga.
Va pup.
bebi spune:
Depinde de barbat, unora chiar le place sa fie bagati in seama mai mult. Insa, fiind la inceputul relatiei, cred ca e mai bine sa pastrezi o oarecare distanta. Lasa totul sa vina de la sine, sa fie natural. Pur si simplu, faptul ca te gandesti sa nu-l stresezi cu telefoanele/mesajele inseamna ca poate nu e momentul. Lasa-l sa te descopere, sa se indragosteasca de tine. Eu imi aduc aminte ca tu esti o fata tare frumusica si stiu cu siguranta ca esti sensibila si ai un suflet bun. Ai tot ce-ti trebuie sa-l faci pe el sa vrea sa te auda de 10 ori pe zi fara sa se plictiseasca. Zi-ne mai multe despre el ca sa ne dam seama cam ce fel de gen ar fi. Asta daca nu suntem indiscrete. Parerea mea este ca intr-o relatie e meritul femeii sa tina barbatul devreme acasa si cuminte
Important este ca tie iti place... e mare lucru. De aici incolo e numai meritul tau sa-l faci sa vrea sa traiasca cu tine pana la adanci batraneti
Veronicai spune:
Nici pana acum nu m-a sunat (20.50) si eu chiar nu stiu ce sa fac, as putea spune ca imi vine sa plang de nervi. Nici nu stiu exact sa va spun de ce imi vine sa plang si de ce am nervi. Imi este teama ca toata bucuria mea sa nu fii durat decat cateva zile.
Ce pot sa va spun despre el....este un barbat inteligent, poti sa discuti cu el aproape orice subiect pt ca el are raspuns pt toate, eu sunt mai sensibila, mai timida dar nu sunt o tampita.
Este grijuliu, sta singur ii place sa aiba grija de casa lui, stie sa gateasca, sa isi faca menajul, nu stiu nimic despre relatiile lui anterioare pt ca nu vreau sa aflu mare lucru.
Cand suntem impreuna ma priveste bland, imi vorbeste frumos, ma mangaie pe par, imi pupa mana...si chiar pare ca ii face placere sa isi petreaca timpul langa mine.....nici nu stiu ce sa spun.
Spunea cineva mai devreme ca trebuie sa merg la Sf. Anton....vreau sa va spun ca deja am ajuns la a sasea marti in care merg, si , de aceea am sperat ca el este "lucru" bun pe care eu il astept sa mi se intample..........
Sincer sa va spun nici nu mai stiu ce ar trebui sa fac pt ca sa se indragosteasca de mine
PUPICI
BellaDonna spune:
parerea mea pur personala, incearca sa nu fi stresata si bucurate de moment, altfel pierzi momente frumoase, incearca si suna-l poate s-a intamplat ceva, sta mai mult la servici, altfel ar parea ca nu te intereseaza relatia cu el, nu fi prea rece, e greu de dat sfaturi, eu cel putin asa am procedat nu am mai stat cu grija cum sa-l fac sa se indragosteasca de mine ci am incercat sa fiu cat mai naturala si sa fiu eu...
mult suces! si incearca sa te bucuri de relatie frumoasa pe care o ai