SInguratate.....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

La multi ani,Veronica!
Pune-ti o dorinta in noaptea de Rev...si se va implini!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Va multumesc pt gandurile voastre.
Sper din toata inima ca anul ce a venit sa ne aduca tuturor numai impliniri si bucurii, multa sanatate si, pt sufletelele singure cate un strop de fericire.
Numai ganduri bune pt toata lumea.
Mi-am pus 3 dorinte la 12 noaptea...................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Veronica, bucura-te de singuratate cit mai ai timp, ca atunci cind o sa ai o familie galagioasa, o sa visezi la momentele astea cind esti stapina pe timpul si camera ta de baie.
La mine chestia cu intilnirile aranjate n-a mers nici sa dai cu tunul. Chiar ajunsesem sa-mi evit neamurile binevoitoare care ma priveau de parca eram o ciudatenie preistorica sau pe colegele mamei care incercau sa mi-i bage pe sub nas pe feciorii lor mai mult sau mai putin reusiti. Acum, in retrospectiva, ma umfla si risul.
Daca vrei intr-adevar sa fortezi soarta, poti (internet, rude binevoitoare...) dar cineva zicea ca avem o soarta mai desteapta ca noi. Eu i-as arunca lui Dumnezeu provocarea asta si m-as increde in alegerea Lui. Iti garantez ca nu o sa regreti, o spun din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

La multi ani Veronica si voua tuturor celor care va simtiti singure(i)indiferent daca asa sinteti sau nu!
Sper sa ne vedem cindva asa cum spuneam acum citeva zile, din pacate dupa Craciun n-a mai dat nimeni semne de viatza aici la topic, sper k doar atzi avut treaba; eu chiar am iesit saptamina trecuta, regret k nu ne-am vazut fetelor!

M.

Mergi la inceput

Voi doar propuneti ca eu abia astept sa ne vedem.....

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=49972789

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI,Veronica si fetelor!!!

Fruntea sus,gandeste-te ca esti tanara si toata viata inainte si mai grav era sa te simti singura in doi de exemplu?!Ia gandeste-te....

Si eu subscriu la intalneala...
Melina,zi tu cand!

Pitica si Gogosica...

pitica

Mergi la inceput

Dragele mele nu imi vine sa cred....
In urma cu o saptamana una din amicele mele ma intreba daca nu vreau sa cunosc un prieten de-al prietenul (stiti voi)..... iar eu i-am spus ca da, in fond nu am nimic de pierdut.
Sambata era ziua cea mare, el m-a sunat in prealabil sa ma intrebe daca doresc sa ma intalnesc cu el si diverse chestii.
Am avut emotii de am crezut ca mor, de parca ar fi fost prima intalnire si cu greu am reusit sa mi le stapanesc si sa nu anulez intalnirea.
Vreau sa va spun ca acum imi pare foarte bine ca am acceptat pentru ca am cunoscut un om minunat, un barbat tare dulce, tare inteligent (lucru care pe mine ma intimideaza putin, dar poate si din cauza ca este mai mare ca mine cu 10 ani).
Am vorbit tare mult, am petrecut cateva ore bune impreuna, ne-am vazut si duminica, am vorbit la telefon luni si ne-am vazut marti. Azi numai la telefon ne-am auzit.
Imi place foarte mult de el si, pe acesta cale vreau sa ii multumesc prietenei mele de aici care m-a sfatuit ceva foarte folositor si care se dovedeste a mi se indeplini.
Pana acum totul e frumos, nu vreau sa imi fac prea mari iluzii, dar el imi spune ca isi doreste foarte mult sa ne potrivim, sa ne intelegem....sa fim compatibili in tot ceea ce priveste viata.
Ma simt bine si ma rog la Dumnezeu sa fie totul OK.
Va pup si va tin la curent.
Credeti ca este o problema ca diferenta dintre noi este de 10 ani si ca el este zodia Gemeni (eu fiind Rac)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Daca tu iti faci griji de diferenta de 10 ani intre voi,eu nu mai zic nimic(stii tu).
Fii fericita si gandeste pozitiv!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Veronica,felicitari!!!Ma bucur tare sa aud o asa veste!!!

Diferentza de varsta e cum nu se poate mai buna.La zodii,nu ma pricep,insa ce conteaza,atata timp cat voi sunteti pe aceeasi lungime de unda?

Sa auzim numai de bine!!!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Veronica felicitari, se pare ca singuratatea s-a dus!! itzi intzeleg emotzia si parte din grijile pe care tzi le faci dar..ce importantza are ca este cu 10 ani mai mare? ia partea buna a situatiei- e mai copt, are niste experiente in plus, dk era cu 10 ani mai mic atunci ce-ai fi facut? - grish cu lapte, he, he!!!

e super ok asa, nu te simti altfel linga un barbat matur, nu te simti mai special?succes!

M.

(eu n-am uitat de iesit k fetele, mai tzin legatura cu citeva dintre forumiste dar fiecare are probl. acasa si program, sper sa reusesc la un moment dat)

Mergi la inceput