SInguratate.....

SInguratate..... | Autor: Veronicai

Link direct la acest mesaj

Buna dragele mele,

Nu stiu daca va mai amintit de mine "papusica", dar am si eu o suparare care ma framanta si nu stiu de ce mi se intampla numai mie.
Eu am divortat acum aproximativ 2 ani, iar de atunci nu am mai avut decat o singura relatie si aceea mai mult de forma (cu toate ca eu am pus mult la inima si iar am suferit). Nu stiu de ce nu se mai leaga nimic de mine, nu de ce Dumnezeu nu mai atrag nici o privire a barbatilor si chiar am inceput sa imi fie frica sa nu raman singura toata viata.
Am fost la mai multi preoti (sa nu dati cu pietre) si mi-au spus ca am anumite chestii facute asupra mea, ba mi s-a spus chiar ca am cununiile legate iar eu incep sa imi pierd speranta ca mai am vreun leac si nu stiu ce sa mai fac.
Am inceput sa merg mai des la biserica, sa ma rog, dar nu stiu ce ar trebui sa mai fac.
Poate unele dintre voi au mai trecut prin asemenea situatii si au gasit pana la urma o rezolvare pentru sufletul lor.
Eu ma simt foarte singura, nu am nicidata cu cine sa ies, pe mine nu ma suna nimeni, nu ii este nimanui dor de mine, sarbatorile le fac singura sau cu rudele si ma simt pustiita.
Doamne ajuta ca o mai am pe mama mea care imi este cea mai buna prietena, ca altfel as innebuni.
Daca aveti si pentru mine un raspuns ca astept cu drag.
Va pup dulce si va doresc tot ce e mai bun si mai frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Tare grea este singuratatea, stiu si te inteleg asa de bine...
Nu, nu dau cu pietre pentru ca ai fost la biserica, roaga-te in continuare si sa nu iti pierzi increderea ca Dumnezeu iti va scoate in cale omul potrivit la momentul potrivit.
Si cel mai important: trebuie sa iesi din casa, sa participi la viata sociala, du-te chiar si singura la vreun film, la teatru, la vreo sala de gimnastica, la expozitii de carte, orice, etc, gandeste-te ca este singura modalitate sa interactionezi cu alti oameni, altfel, daca iti plangi de mila si stai singura in casa sa stii ca n-o sa-ti bata nimeni la usa sa te invite in oras. Trebuie sa faci acest efort si sa te rogi lui Dumnezeu, o sa vezi ca va fi bine.
Iti tin pumnii stransi.

Carolyne si Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita spune:

Te inteleg deoarece si eu am trecut prin asa ceva ,am avut un prieten timp de un an pe care il iubeam mult dar dupa acest timp am aflat ca mai are vreo 2 sotii( deoarece este musulman) si totul s-a terminat.L-am cunoscut in alta tara unde am lucrat si dupa ce ne-am certat m-am intors acasa,unde ca si tine nu avem prieteni,nu ma suna nimeni...O aveam doar pe mama mea pe care o iubesc mult si ma inteleg foarte bine cu ea(are doar 40 ani) si era un vecin care mai venea pe la noi din cand in cand.Eu deabia venisem in tara si ma simteam singura........Am plecat iar 3 luni si cand am venit aceeasi poveste:singuratate.Acest vecin a venit la noi intr-o zi cu nepotul lui,care este de varsta cu mine.Am suferit mult din cauza fostului meu prieten incat nu ma gandeam la o noua relatie,dar s-a facut in
asa fel incat acum este sotul meu.Eu personal cred ca se va intampla o
noua relatie cand va fi sa fie.Oricum te sfatuiesc cand ai timp sa mergi si la biserica sa te rogi si o sa iti fie bine .Sper ca de sa ai in dar o relatie lunga si de durata si iti doresc sa fii fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Veronica ,esti tinara,ai viata inainte,asta nu trebuie sa uiti.E o problema de mentalitate.Iti concentrezi efectiv atentia pe aceasta problema si iti induci o stare de spirit proasta.O femeie cu probleme nu e deosebit de atractiva,deoarece framintarile se citesc pe fata.
Pentru inceput adopta o atitudine mai relaxata si incearca o schimbare radicala.Adica,schimba-ti vestimentatia,tunsoarea,stilul de viata.Trebuie sa pui suflet in asta,asa incit vei transmite alte "mesaje".Credinta e foarte buna,insa incearca sa elimini extremele.Termina cu povestile cu cununiile legate,etc.Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista.Ai o viata de trait,incearca sa constientizezi faptul ca tu alegi cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Veronica,papusica,eu tetin minte si tin minte toata agonia ta si toate framantarile tale din perioada divortului,m-am gindit de multe ori la tine,uneori am vrut sa pun un mesaj pe forum sa intreb ce se mai stie de tine,dar m-an gindit ca poate tu vrei sa fii in umbra!
Imi pare rau sa aud ca esti singura,dar sigur,undeva,marea iubire te asteapta...
Te pup cu drag si astept vesti bune!!!
Iesi afara,e Craciun! E o buna perioada de a cunoaste lume noua!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI si FOARTE NOI,04.dec.2004
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

din experienta iti spun..in momentul in care te astepti cel mai putin (sau deloc) marele El va aparea.
nu cauta..ce-i al tau..va veni singur!
capul sus.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Uite acu venii de l afilmul Bridget Jones 2... >e un film care ti-ar ridica moralul. Mie mi-a ridicat prima parte cind eram singura si nimeni nu se uita la mine.

Si eu am trecut prin ceea ce treci tu, si eu eram sigura ca nu voi gasii nimeni si uite! s-a intimplat miracolul si l-am gasit!

Eu zic asa: ce e pregatit pentru tine e pus de o parte de Cel de Sus. Proababil el inca nu e gata pentru o relatie, dar cum de va fii va veti intilnii si totul v-a merge de la sine. Stiu ca societatea roamneasca da un pic la o parte femeile nemaritate (valeu sa fii intrat ca femeie singura in barul de la mine din oras!). Poate ne dai niste amanunte cam cit de gros e orasul tau si in ce mediu esti. Sunt atitea fete destepte si trecute prin viata, care iti pot da sfaturi cum sa cunosti oameni in mediul in care esti.

Pastreaza-ti optimistul si crede in norocul tau. Uneori cei care asteapta mai mult au parte de soti super!

Vin-o cit mai des pe site, iti vei gasi cu cine sa vorbesti mai mult ca sigur! Si asa vei fii mai putin singura .

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Draga mea ,stai linistita ,e tare bine ca mergi la biserica ,iti mai linistesti sufletul!
Si eu am fost cu un tip 7 ani de zile ,si cand ne-am despartit simteam ca s-a sfarsitlumea ,nu mai aveam putere ptr nimik ,la fel simteam si eu singuratatea ,dar multumita lui Dumnezeu l-am cunoscut pe EL ,si de 4 ani este minunatul meu sot!
Ai sa vezi ,"o sa rasara soarele si pe strada ta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Va multumesc tare mult ca sunteti alaturi de mine, chiar acum cand se apropie sarbatorile si eu ma simt tare singura si simt nevoia sa am un suflet cald langa mine. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu poate va veni si pt mine clipa aceasta.
Vroiam sa va mai intreb ceva, eu cand merg la biserica doar las acatist la preot, aprind lumanari si ma rog la icoane. Credeti ca ar trebui sa il rog pe preot sa imi citeasca si anumite slujbe?
Sau, mi-a mai spus cineva ca, eu pot avea cununiile legate, pt ca eu sunt cununata cu fostul meu sot in biserica si, dupa ce ne-am despartit nu am fost la preot sa ii cer sa imi citeasca slujba de dezlegare. Credeti ca are vreo importanta?

Va pup si va multumesc inca o data.
Am uitat sa va spus ca eu am 26 de ani, 1.70 si vreo 70 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Esti ft tanara, dar foarte, si nu meriti ceea ce ti se intampla la varsta asta. Alte fete nu au prieten sau nu au fost casatorite pana la varsta ta. Deci, capul sus. Cred ca ne-ai spus dimensiunile tale pt ca iti dai seama ca trebuie sa incepi o dieta dar nu in ultimul rand sa frecventezi o sala , iti ridica mult moralul si poti sa cunosti oameni noi. Gandeste-te ca nu iti trebuie acum neaparat un barbat, esti puternica si poti fara, macar o perioada.
Este ft bine ca mergi la biserica, incearca sa vorbesti cu preotul sa-ti dea un sfat ce trebuie facut.
Daca ai vechi prieteni, suna tu, da intalnire. Nu primesti telefoane pt ca nu suni nici tu, plimba-te mult si fii vesela. Sigur intalnesti persoana cu care o sa fii ft fericita.
Mult noroc
Sarbatori fericite

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

eu te intzeleg pentru ca am prieteni si stiu cit de greu imi era cind nu-i aveam;totusi, nu-mi strica niciodata sa-mi largesc aria de cunostinte mai ales fiind vorba de membrii DC;undeva la subiectul ,,viata intima'' cineva propusese sa ne intilnim cu una din membre care are ceva probleme acasa, eu am fost de acord, se pare ca mai sint si alte doritoare; ei bine, haideti sa fecm ceva in sensul asta si sa ne vedem fetelor, haideti la o bere un suc o cafea, ce ziceti????????

M.

Mergi la inceput