Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
Witchie spune:
Oana! tinem pumnii, sa fie intr-un ceas bun si sa ai nastere usoara!
Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Witchie spune:
Kita, ai pe forum lista cu tot ce trebuie si in bagaj si pt primele saptamani acasa. Si eu am fost azi la cumparaturi pt spital, m-au costat 2.200.000 maruntisurile pentru bebe - sampoane uleiuri betigase aspirator nazal termometru si alte chestii de-astea...
mai am de luat doar glicerina boraxata si apa de mare.
Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
amo2004 spune:
Oana draga, nastere usoara! Curaj, Sebastien!!
Asteptam vesti 
Mona, 36+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
sara18 spune:
Oana, tinem pumniiiiiiiiiiiiii, nastere usoare si asteptam vesti cat de curand !!!!te pup
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
BESTUTZA spune:
Salutare tuturor si multi pupici baietelului nostru!
Simonica mama , stai linistita ! Important este ca ai incredere in dr.Tutunaru! E foarte, foarte important! Cea mmica mai are timp sa ia in greutate!
E bine ca se sta cu bb in camera doar pe timpul zilei!
Eu merg pe 22 la control sa vedem ce ne mai spune!
Dumnealui a fost azi tare cuinte daar acum are chef de un pic de fotbal sau box , o sa va informez dupa ce imi comunica clar
!
Kita ce bine ca poti comunica cu noi mai des!!Ce stii de fetele care mai mergeau pe la Fundeni? A nascut Zadi?
Eu sunt tot intr-o alergatura!! Am terminat rafturile si au iesit tare dragute!! Suntem niste adevarati mesteri!
Sunt in mare incurcatura cu acest concediu prenatal!Am inteles de la doctorita mea ca OBLIGATORII sunt doar cele 42 de zile postnatal, restul pana la 126 poti sa nu le iei! IAr pe urma se intra in CIC!
PUpicei pentru toti burticeii!
Amaya spune:
Se pare ca sunt singura insomniaca pe aici...Oana, tinem pumnii...oare bebe Seb a facut deja cunostinta cu parintii lui? Abia astept sa ne dai vestea... 
Oana si comoara 31+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
Ubi spune:
Adita. mercic de raspuns.
Kita, sunt la Badiu si cred ca am si corespondat un pic la inceput pe tema asta. Nu erai tu ingrijorata ca ai sarcina cu probleme? Eu stau in Chibrit si sa merg pana la CMU e cam departe. As fi preferat o policlinica aproape (de fapt am una - Clabucet ii zice dar nu cunosc pe nimeni acolo si as fi preferat sa-mi recomande cineva o dr. pediatra).
Ia uite, a nascut si Bellamia si Ana Maria! - ! Bravo, sa va traiasca!
S-au grabit baietii...
Oana, nastere usoara!
corneliaa spune:
Nastere usoara Oana!!!!!
Asteptam vestea buna!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!!!
OANA, curaj si nastere USOARA!
HAI Seb!!!!

.
Shobo bine ca ai scapat de durerea aceea!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Viktoria spune:
Buna dimineata!
Oana draga acelea sint contractiile. Sper ca acuma dimineata esti fericita si il tii pe Seb in brate. Si noi care credeam ca fetele se grabesc mai repede. Oricum de Craciun veti petrece toti trei si asta e frumos.
Alina draga si eu am in fiecare zi una alta de facut, macar asa nu stau in pat si ma gindesc la nastere. desi sa stii ca nu imi este frica deloc, insa astept sa-mi vad copilasu. Si eu am avut aseara niste dureri de burta jos , contractii insa azi noapte am dormit bine. Acuma ma trezit David ca cred ca i sa facut fomica. Ma bucur ca ai reusit sa-ti cumperi totul pt. mandy, sa fie sanatoasa si sa se bucure de ele.
Eu am comandat masina de piine din internet prin amazon si ma costat 50 de euro. Sintem foarte multumiti de ea. Ai cind vrei piine proaspata si o faci cu ce seminte o vrei. Noi sintem toti amatori de piine neagra cu tot felul de seminte care daca o cumparm din magazin costa in jur de 2,60.