Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am intrat sa vad daca a nascut Oana. Eu sper ca a nascut usor, mai ales ca avea deja contractii la 3,4 minute.
Asteptam vesti.

Crinuta si bb din burtica 38+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Pe Oana au oprit-o la spital, i-au dat ceva s-o linisteasca si sa poata dormi, si i-au spus lui George sa vina azi inainte de pranz. Aseara contractiile nu erau regulate, de aceea vor mai astepta. Se pare ca o sa-i provoace nasterea, oricum e aproape si nu are nici un rost sa se mai lungeasca; eu n-am vorbit cu ea decat aseara, inainte de a pleca la spital, iar azi dimineata cu George.
O sa merg si eu la spital, poate prind in direct venirea pe lume a lui Sebastian... dac-o veni azi.

Va tin la curent.
O duminica placuta!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Lu.more, multumim ca ne tii la curent, sa o pupi pe Oana din partea noastra, te rog si spune-i ca o asteptam acasica cu Seb cat de curand!!!!!!!!!Nastere usoara, Oana!!!!!!!Facem galerie aici!!!!!!!
pupici

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ce inseamna contractii specifice nasterii? Ce simti? Ti se strange burta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Lu.More multumim ca ne tii la curent. Sa-i spui ca noi sintem alaturi de ea si ne rugam sa aiba o nastere usoara. Ma bucur ca te are pe tine aproape de ea, e foarte important sa nu fie singura.
Crinuta si cum e la tine? Cum te mai simti? Rayan nu da nici un semn ca ar vrea sa va vada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Ubi unele femei au contractii inainte cu citeva saptamini de a naste. Contractiile specifice nasterii, sint cele regulate care vin de exemplu la inceput din 20 in 20 de minute si pe urma asa cum au fost la Oana tot la 3-4 Minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Ce se mai pregatesc bebelusii nostri sa fie Sagetatori.
Oana, nastere usoara si de-abia asteptam sa ne povestesti ce si cum!
Crinuta, asteptam si de la tine noutati!
Tot citind pe-aici povesti despre dop, mi-am dat seama ca si eu am inceput sa pierd din el asa putin cite putin. Mai mult, din cind in cind, mai ales la efort, ma trezesc asa cu niste dureri care seamana cu cele menstruale, asa ca sint semne ca incepe sa se apropie momentul. Am mai observat ca a inceput sa-mi cada cite-un fir de par, desi pina acum, puteam sa ma jumulesc bine ca nu raminea nimic pe perie. E clar ca incepe sa se schimbe si nivelul hormonal.
Cine stie exact care-i diferenta intre anestezii? De exemplu care este diferenta dintre epidurala si peridurala? Stiti cumva vreun site cu informatii cit mai complexe? Am citit destul de mult pe tema asta, dar parca mai am ceva nelamuriri si pina miine seara cind voi vorbi cu dr. as vrea sa stiu cit mai multe.
Multumesc!
Alina si BB-lina 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor ,
Ce ma bucur pt. Oana , sa-i de-a Dumnezeu putere si sa aiba o nastere usoara !
Viktoria iti multumesc pt. urarile tale , si eu sper ca Mandy se va bucura de lucrurile luate .Am sa incerc sa pun poze cu camera lui bb-lina. David cum se mai comporta in burtica ? la mine de cand se facu mare misca mai putin si sincer ma bucur .
Galaxy tu pe unde esti mami ?
Ma duc sa mananc ceva ca mi se face rau .

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am schimbat saptamana din semnatura , suntem mai mari acum !

Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Kita, iti scriu ce am luat pana in acest moment: cantar Chicco, sterilizator pentru 3 bib. chicco, 4 bib. Nuk 2 cu tetina latex si 2 cu tetina silicon , 2 sticla si 2 plastic(sfatul Ruxandrei este ca bib sa aiba tetina din silicon si sa fie din plastic), 2 suzete nUK, incalzitor Chicco, lingurita de silicon Chicco, perie bib Nuk, trusa unghii Chicco (nu am gasit baby confort), termometru tampla brevi, baita o sa primim brevi, term. baie camera philips, carucior 3in 1 Chicco, monitorizare brevi, un set pampers new b.
Haine bebe: body, pantaloni cu totosei, caciulite mici, sosete, bluzite, scutece dif. grosimi, manusi, prosopel, servetele umede pampers (nu din acelea cu ulei), paturica, sac de dormit, lenjerie.
Cosmetice: toata gama de bebe sanosan. Ai grija ca uleiul sa fie de curatire: sampon, gel de dus, ulei de curatire, crema cu zinc etc; pompa nas chicco, alcool alb buric, betisoare urechi, baneocin pudra si unguent, crema de galbenele, crema bepanthene, Spay nas merimar, supozitor glicerina, Ketonal (calmant dureri mama); Vigantol, Garmastan, comprese streile. poma san Chiccoclasica (este vreo 700.000 la Help Net si am inteles de la Ruxi ca cu ea s-a impacat cel mai bine).

Adita, mie mi s-a spus ca pudra "sapa" in pielea bebeului...

Anda, paturicile (parerea mea) le-am gasit cam scumpe dar chiar nu mai pot umbla prin magazine acum... Am dat de la 500 la 800.000 lei.
Magazinul: Calea 13 Septembrie, in apropierea benzinarie FIX, de la Fix spre centru, pe partea dreapta. (l-am chemat de Dragos sa-mi dicteze pozitionarea).

Oana, sa ai o nastere usoara!

pupici

simona, 34 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput