Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetelor,

ce bucurie mare... incet incet incep sa apara bebeii si pe lista noastra!

Oana, nastere usoara si sa ne povestesti la intoarcere ce repede si usor ai scapat!

crinuta, ingerasu, voi cred ca urmati! sa fie repede si usor! Doamne ajuta!

am intrat si noi in luna a 8-a si ne simtim ff bine! ma ingrijorez la cite kg voi mai lua acum de sarbatori, ca deja cintarul arata 10Kg pina acum in 7 luni. sper eu totusi ca in cele 2 luni maxim ramase sa nu mai pun mai mult de 3-4 kg... cel mult!

simonica, bravo ca ti-ai luat de toate! nu mai ai griji acum decit sa vina bebeitza sanatoasa si sa nu stati prea mult in spital!

multumesc tuturor de urarile de sanatate!

pupici

Eu si bibisor sapt. 32
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Viktoria, Rayan nu da nici un semn sa iasa, asa cum am prevazut. In general nu am nici o durere, nimic. Mai apasa el cu capul pe vezica mea de fac naveta intr-una la toaleta, dar in rest am foarte rar vagi dureri ca de ciclu, si cam atat. Contractiile sunt tot rare si nedureroase. Abia le percep.
Oricum maine la prima ora ma prezint la spital si incepem inducerea. Sper sa aibe trusa de epidurala,altfel trebuie sa o trimit urgent pe mama la Municipal sa imi ia.

Alina Gabriela, daca treci saptamana viitoare la CFR2, ar trebui sa ne vedem.

Eu eram sigura ca Oana a nascut deja cu contractii la 3-4 minute. Proabil ca va naste azi sau maine.

pupici

Crinuta si bb din burtica 38+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Multumesc mult pentru informatii Simona. Si aveti grija de voi.
Ieri am vorbit cu Ingerasul nostru si mi-a spus ca se asteapta cam pe marti sa primim noutati. Mi-a placut de ea ca statea bine cu moralul si era vesela. Spera ca de Craciun sa fie acasa cu ingerasa cea mica.

Va pup, Kita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am luat si noi ieri sterilizator de la Carrefour pentru 5 biberoane si accesorii. Azi il incercam deoarece trebuie sa imi sterilizez pompa de san.

Crinuta si bb din burtica 38+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Si eu am masina de paine si sunt foarte multumita, asa macar stiu ce bag in paine, nu toti afanatorii si amelioratorii care se gasesc de obicei in painea de pe la noi.
Alina Gabriela, peridurala si epidurala sunt acelasi lucru. chiar am deschis un subiect cu intrebari despre anestezie, la nasterea pe glob, si ne-a raspuns foarte frumos si clar o anestezista din Germania
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37066

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor eu am avut din nou cateva zile pline. Azi vin parintii mei la noi si am avut de facut curatenie, mancarica, cumparaturi, o multime de treaba. Abia astept sa ajunga, ca nu i-am vazut de 2 luni !

Simona, bravo, chiar ati facut un tur de forta, dar le-ati luat pe toate. Sper ca nu ai obosit prea tare. Ramane pe miercuri la tine ?

Crinuta, tu luni, sau mai asteptati ?

Oana, nastere usoara si sanatate multa ! asteptam numai vesti bune !

Alina Gabriela si eu am primit raspunsuri bune de la doctorita anestezista din Germania, de pe forum de la adresa care ti-a dat-o Adita. Vorbeste cu medicul tau neaparat pentru un anestezist bun si apoi vezi ce spune si el. Mie cred ca imi va face combinat epidurala-rahi, am inteles ca anestezistul de la Municipal e foarte bun la asa ceva. Oricum daca nu vrei anestezie generala e bine sa vorbesti dinainte, pentru ca la noi este foarte raspandita generala, cred ca din obisnuinta. Ati stabilit data ?

Pupici,
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna,
Tocmai am vorbit cu Oana la telefon. Era la plimbare cu George, fiindca e cald si frumos afara (cand spun "la plimbare" inseamna la vreun km de spital!!!).
Nu mai are contractii, iar colul nu e dilatat (2 cm, deci nu suficient), asa ca au sfatuit-o sa faca miscare, poate-poate....
Se pare ca va ramane in continuare in spital, sub supraveghere, pana cand va veni momentul.
E bine, bine dispusa, n-o mai sperie statul in spital, pentru ca acum stie ca la intoarcerea acasa il va avea pe Seb in brate.

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Hai, Oana, nastere usoare! Iti tinem pumnii tie si lui Seb.

Alina Maria, tu ce mai faci, cum te simti? Noi azi am fost la fotbal, si acuma ne intorsaram. Azi a fost asa de fain si senin ca nu ne venea sa credem. Dar totusi a trecut inca o zi...

Viktoria, cum te mai simti? Ce mai face Doris?

Va pup,

io si un baiatel (intr-un burtic de 35+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Vreo veste...?

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Fetele care au spalat deja lucrusoarele lui bebe si lenjeria,am cateva intrebari, le-ati spalat de mana sau la masina? cum e mai bine? daca la masina , la cate grade ? ati scos programul de stoarcere? daca nu , la cate rotatii le-ati pus?
Crinuta, tu ce mai faci , cum te mai simti? Sa nu te surprinda daca Rayan nu ar da inca semne de iesire, se poate intampla in orice moment, asa ca fii pregatita, suntem alaturi de tine!!!!!!!!!!

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta

Mergi la inceput