Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Coraly , tot mindru (a se citi cu capul in sus) sta bb? Sau iar te incurc cu alta fata?

Cornelia, stai linistita. Bb cind a ajuns in luna a 9 nu mai misca asa de des. Asa scrie in carti.

Pati, hai ca mai ai un pic si intri in concediu. ai tinut pina la urma regim?

Amaya, ma bucur ca esti cu noi. Si nu mai stiu daca ti-am multumit pentru raspunsul legat de concediul pre-post natal.

Anuc, eu inca nu am luat termometru, asa ca nu te pot ajuta. Sorry!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Amary, iara ma incurci cu alta fata
Al meu nu e asa mandru, ba e chiar obraznic, ca sta cu fundul la mine!
Sunt foarte curioasa totusi, cine e cea cu pelviana?

Coraly, 38+

Mergi la inceput

Atunci e Candy!
Imi joaca feste memoria.

Bine si a Lui Lali e la fel, dar pe voi doua va incurc!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Cred!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

amary, asa este, 3 zile!!! nici nu imi vine sa cred.
sper sa imi treaca si raceala intre timp si sa nu o dau pe gripa si febra, ca mi-e teama de febra.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Neata, pe la pranz .
Coraly tu urmezi (cel putin teoretic)dupa primul grup de fete. Nu ai nici o emotie ceva? Io mi-am innebunit sotul cu frica mea de nastere. M-a apucat o agitatie ca as vrea sa nasca oricine altcineva in locul meu. . Sper sa fie bine.
Crinuta, vreo veste ceva?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Crinuta, te rog spune-mi ce marca e sterilizatorul tau si cat te-a costat? Biberoanele se cumpara o data cu aparatul de sterilizat sau separat?

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Anuc eu am un termometru digital de la Philips. La cumparat sotul acum 6 ani si sint foarte multumita de el. Se masoara temperatura pe frunte. Insa sint si mai mici ca cele normale , insa digitale. Patricia atunci insanatosire grabnica . Cornelia draga nu mai plinge ca nu ii face bine la baby. Ai vazut ca si cu tensiunea te-ai stresat si a fost totul bine. In ultimele luni nu se mai misca asa mult copilul, si daca mai si plingi e mult mai linistit sa nu te supere. Ce mai stii de Cocolina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Viktoria, azi chiar am vorbit cu ea si mai vorbesc la 15,00. E bine Coca, o doare spatele si ii amortesc mainile dar in rest e mai bine ca s-a linistit stand acasa. In rest astepata si ea vesti de la voi...pe care i le mai trimit eu in sms-uri.
Despre mine....stiu ca nu e bine sa plang dar v-am spus ca ii simt toate alea prin pielea de pe burtica de parca n-as mai avea lichid amniotic deloc. oricum de-abia astept sa se faca 17,00 sa ma duc la eco sa vad ce e.
Merci oricum de incurajari....

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Kita, eu as vrea cezariana, iar in ceea ce priveste anestezia, ramine sa stabilesc astazi cu dr. care ar fi cea mai buna varianta.
Cornelia, linisteste-te. Toate am trecut prin perioada de panica: "nu mai misca bb", "e totul in regula" etc. Cu cit inainteaza sarcina, cu atit ii este mai greu sa se miste. Incearca sa-i vorbesti si poate binevoieste sa-ti dea un semn pina la ora 17.
Burtica mea s-a miscat inspre dreapta, asa ca BB-lina sta cu capul in jos, spre stinga, si cu funduletul si piciorusele in partea de sus dreapta. Sa vedeti ce deformare caraghioasa! Ma uitam aseara la burtica si ma bucuram ca nu mi-au aparut vergeturi, in schimb pe picioare e jale.
Ma duc sa ma spal la cap. Oricum pentru mine spalatul la cap e o adevarata lupta de la o vreme incoace, asa ca urati-mi succes.
Fetelor, ati vazut ca se anunta zapada? Frumos ca vine Craciunul, insa cind "stai" sa nasti parca iti da asa o senzatie de nesiguranta.
Alina si BB-lina 37s

Mergi la inceput