Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu sunt la fel ca acum cateva zile. apasa bebe rau de tot in jos, de nu mai pot merge, dar cand doarme ma linistesc si eu (problema e ca nu prea doarme, se agita aproape tot timpul). si asta mi-a dat o intrebare cam ciudata, sa nu radeti de mine: oare poti sa nasti si cand doarme copilul, sau trebuie sa fie el treaz ca sa o ia pe directia de nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Gabi, e clar ca am emotii, e normal. Metoda mea este sa nu ma gandesc... o sa am atunci timp sa ma gandesc, de ce sa ma gandesc inainte? Cand ma apuca cate un gand de asta de panica incerc repede sa schimb tema, adica ma gandesc la altceva... ca altfel ar fi greu. Cred ca subconstientul meu ma ajuta, si nu dureaza prea mult gandurile despre nastere. Ma refer la cele negativiste. Mai degraba incerc sa ma gandesc ce senzatie o sa am cand o sa vad copilul.

Coraly, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , ne-am trezit si noi , acum servim un ceai .
Toata noaptea am avut dureri de burta si inca le mai am , sunt legate de spate , nu am putut face mai nimic ci doar sa oftez si sa incerc sa dorm . Mandy nu a miscat cine stie ce insa durerile persista .
Viktoria imi pare rau sa aud ca nici la tine nu e liniste si pace , ce sa-i facem asa sunt bb. in burtici .
Ma bucur mult ca v-au placut pozele de mult vroiam sa va arat camera . Sotul meu fiiind operator computer a construit site-ul si tot timpul mai schimba cate ceva sa-l faca mai frumos.
Dupa ce se naste Mandy poate face un film scurt sa va salutam pe net !
Alina Gabriela si eu am patit la fel pe picioare si pe fund , burtica a ramas deocamdata frumoasa . Dar tu cum te speli pe cap aplecata ? trebuie sa fie un chin. Ma bucur ca o sa aveti parte de zapada , iarasi m-ati atins la punctul slab , ZAPADA .
Cornelia sa ne spui ce ai facut la eco , si multumim ca ne ti la curent cu Coca.
Anuc eu tocmai zilele trecute am fost sa cumparam termometru , si am gasit ceva foarte bun de la Braun , este digital si functioneaza in fractiuni de secunde , se pune in ureche .
Gabiu aceasi frica m-a cuprins si pe mine , am inceput sa vorbesc cu sotul mai des desprea aceasta frica si parca e mai bine .
Galaxy tu apari meru doar chemata , am sa vin sa-ti dau .
Acu ma duc sa fac mancarica de ardel gras ca iara m-a luat pofta .

Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

amary, cand nasc? Sper ca la anul.... si nu peste doi sau mai mult. Am nascut in februarie 2002 (de-asta ziceam de dr nostru comun) si acum ne dorim al doilea copilas dar inca nu vine.

Intrebai tu de cadita: parerile sunt impartite. Noi am luat una simpla cu 70.000 si am folosit-o foarte bine pana pe la 1 an si jumatate-doi, cand am inceput sa-i facem dus in cada mare ca nu mai voia baie. Ca sa nu iti alunece copilul, il tii cu mana stanga nesapunita de spate-umeri, astfel incat sa ajunga cu piciorusele catre capatul caditei si cu dreapta il sapunesti si il speli. Mie nu mi-a alunecat niciodata. Cand mai creste sta in fundulet si se mai si joaca in apa. Asa ca poti sa te descurci si cu una mica. In Carrefour am vazut niste covorase antiderapante la raionul de bb dar n-am vazut cat costa. Cadita simpla noi am luat-o tot din Carrefour la vremea respectiva, dar nu de la raionul de bebei (unde erau doar cele cu forma) ci de la raionul de plastice, ligheane, etc.

Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Adita, la cezariana cred ca e putin important daca doarme sau nu, ca il ia dr. ca din oala, iar la nasterea naturala, nu cred ca el poate sa doarma daca uterul (casuta lui) se contracta mult si puternic in jurul sau - e ca la cutremur, se trezeste sigur.

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

hai ca am deschis un nou capitol, sper ca nu am gresit ceva la lista, daca da, imi cer scuze, ma trageti de maneca sa fac modificarile
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38669

Mergi la inceput