Mamici de ianuarie - februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Adita, ce marca e masina ta de copt paine si cat curent consuma? Ca m-ar tenta si pe mine asa ceva. Cat timp o lasi pana se coace painea?

Coraly, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Alina sa stii ca mi-a placut mult camera pe care ai facut-o pt. mandy. daca vine Doris azi de la teatru am sa ii arat pozele, mai ales ca ei ii place la nebunie Winnie Pooh. Bineinteles ca avem si noi, hainute de pat, chilotei, ursuletul adus special din America de taticul si alte maruntisuri. Poti sa mai pictezi deoarece ai talent. David a fost tare nelinistit zilele astea sa miscat mai tot timpul insa e ok.Ieri am fost cu doris in Viena i-am promis ca o ducem la Tirgul de Craciun ca pe urma se inchide. A fost placut si la noi insa azi e foarte frig si a inghetat. E bine daca poti naste acasa Alina, si faptul ca poti sa-l ai pe copil linga tine. Si la noi ti-l da imediat dupa nastere, pe urma ramine un pic la tata pina cind tu esti gata. E important de asemenea sa-l pui la sin in urmatoarele 2 ore dupa ce nasti.
Sara eu am spalat hainele in masina, asa cum scria pe eticheta. Crinuta , Ingerasu nastere usoara.
Se pare ca Seb vrea sa astepe pe Bianca.
Galaxy eu ma simt bine, miine merg la medic sa vedem ce mai imi face comoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Nu mai este nimeni pe aici???

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Prezenta! Te pot ajuta cu ceva?

Coraly, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

si io la raport!!!

Oana si comoara 31+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Aaaa, ce bine ca nu sunt singura!

Cred ca fetele s-au apucat de gatit bunatati!

Tu ce faci? Si tu mai ai putin de tot!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si io pe aici...cam liniste, nu? mai am azi, maine si miercuri si gata! in rest, sint cam racita si ma enerveaza starea asta.
asteptam vesti.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 33

Mergi la inceput

Merci de intrebare! Aproximativ bine, adica nu ma supara foarte multe, uneori niste piciorute in stomac, noroc ca nu tot timpul. In rest, incerc sa nu ma gandesc prea mult la evenimentul foarte apropiat. Mi-am pregatit in mare bagajul si maine merg la un control si o monitorizare, sa vedem ce mai zice medicul. Alte semne nu prea am, burta mea se incapataneaza sa stea sus. Da nu stii niciodata cand vine momentul :)

Coraly, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Nastere usoara si sa auzim de bine fetelor care trebuie sa nasca saptamana asta. O fi nascut Oana? Ingerasue aproape de finish si ea. Doamne ce de bebei inainte de Craciun!

Fetelor, care e cel mai bun termometru pentru bebei, eu am auzit o gramada de variante si nu ma pot hotari de care sa fie...

Anuc si BB-lica iubita (32S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Amarycu tensiunea sunt ok acum, dar de ieri sunt speriata de moarte pentru ca bebelina nu prea mai misca, si ii simt prim pielea de pe burta toate alea, cap, picioare, maini, etc....de parca n-as mai avea lichid amniotic deloc!!!! Plang de azi dimineata de ma rup si...abia la 17 am programare la eco.

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput