Mamici de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simbata am umblat dupa brad si am si gasit de altfel. Nu m-am dus prea departe, la piata aici la mine in Baneasa. Am dat cam multicel pe el, dar era tare frumos si nici nu mai aveam stare sa iau pietele la rind sa gasesc unul mai ieftin.
Si cum nu aveam unde sa-l depozitez, simbata seara am si trecut la impodobirea lui. Si am un brad tare frumusel si mandru acum, trebuie musai sa-i fac niste poze. De fapt sa le postez, ca de facut i-am facut deja.
Si cum am scos si toate decoratiile de Craciun, luminitele deja erau puse de o saptamina pe balcon, doar Mos Craciun cel adevarat mai lipseste din decor. Neaparat si cu sacul de cadouri
Aseara l-am simtit binisor pe mormoloc, parca innota prin burtica. Inca n-a ajuns la suturi, doar isi face simtita prezenta. Si de dimineata tot asa. Eu de obicei intram cu scaunul sub birou pina peste burta, acum nu mai incape . Si probabil m-am apasat putin mai tare ca iar am simtit "forfoteli" pe la buric.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

crissu si cloreta, multumesc frumos. nu zic ca-mi place ca sa dar la o masa copioasa merge un pahar asa din cand in cand, la ocazie. crissu, tu adica nu bei nimic nicioadata? asa mai heavy...
cat despre tensiune cred ca e normala, nu de alta dar nu mi-a luat-o nimeni de cand sunt burticoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Buna burtici,

Criss, la Iosup la Diagnosis eco morfologica este 2 mil.
Mie asa mi-au spus cand m-am programat, dar voi vedea pe 4 ian. cand am programare.
La CMU, tot la el mi-au spus 2.4 mil +200 mii caseta.

Noi suntem bine, exceptand faptul ca uneori ma doare burtica in partea de jos.
Cred ca mai mult atunci cand ma misc brusc.

Bebita isi face simtita prezenta din cand in cand, si abia astept sa-l mai vad la eco.

In alta ordine de idei, am luat un brad mare, pana la tavan, f. stufos si frumos, pe care l-am si impodobit sambata seara.
Miroase asa de frumos in casa...

Va urez o sapt. plina de bucurii .

Simona 19 sapt. UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

crissu - la CMU , la Iosup - eco morfologica e 2.400.000 , dar incearca la Diagnosis - am inteles ca acolo preturile sunt mai mici .

Cloreta - blugii cam pica de pe mine , insa i-am luat in disperare de cauza - eram la Cocor si simteam ca bb nu mai are loc in pantaloni .Au costat 900.000 - nu merita ,dar macar sunt lejeri - acum sunt imbracata cu ei si trebuie sa am grija sa nu raman cu gol . Era singura pereche de pantaloni care se aseza omeneste , totusi !
Mai aveau niste uratenii de costume la 1.600.000 , ca iti venea sa vorbesti singura !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna burtici!

Nu am mai scris de mult ca am fost ocupata cu serbare de Craciun la noi la serv. (s-a intalnit Mariuta cu mosu' ) si mutat intr-o noua casa. Suntem pe ultima suta de metri, dar e tare greu acum inainte de Craciun. Si eu care nu prea pot sa fac nimic... Dar or sa treaca toate.

Eu vin la serv. pana pe 24, dupa care intru in concediu, pana pe 3. Dar tare asa sta de pe acum acasa. Poate reusesc sa "chiulesc" vreo zi.

Loreen, of, nu stiu de ce te-a speriat asa. Du-te la un alt eco, dar eu cred ca totul este in regula cu stomacul. Colul, in schimb este f. scurt. Ai grija de tine! Ai fost la Lutescu (ea), nu? Eu parca nu prea am incredere in ea. Asteptam vesti bune. Nu sta asa si du-te inainte de Craciun, ca sa fii linistita.

Astazi merg si eu la dr. Nu mia am rabdare. Sunt si eu tare ingrijorata ca bb misca o zi, una nu. Sa vedem. Pe de alta parte, de aproape doua sapt, nu am mai avut nici o pata si asta ma linisteste.

Va pup!
Cornelia (19 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Am observat ceva f. interesant - cred ca fata mea e bulimica !De cate ori se aduce vorba de mancare , sau chiar mananc , incepe sa dea semne de neliniste . In rest e cuminte , nevoie mare !

Parca stau pe ghimpi - sa vina odata ziua de joi si sa plec in vacanta !!!!!

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

crissu, la iosup morfologika e 2.000.000 , mie asha mi au spus cind mi au facut programare -ptr. 21 ianuarie la diagnosis.... cred ca e putin mai ieftin ca la CMU...
v ati luat brad... ?? abai astept sa fac bradu'

crissi si 16 saptamini

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cred ca o sa fie cam pustiu pe aici in perioada urmatoare :) Si eu intru in concediu de joi incolo, pina pe 3 ianuarie.
De-abia astept perioada asta, mai ales ca sa nu ma mai trezesc devreme dimineata. Imi vine sa pling in fiecare dimineata cind ma dau jos din pat. Sotul meu mai doarme un sfert de ora dupa mine, pina pregatesc eu micul dejun. Nici nu stie cit il invidiez pentru sfertul acela de ora...
Inainte de sarcina nu eram asa somnoroasa, dar nici nu ma trezeam de cinci ori pe noapte. Pipi nu mai fac peste noapte decit rar, dar de trezit tot ma trezesc, asa aiurea, visez prostii, stau cu ochii in tavan.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Multumesc burtici ca mi-ati zis de eco la Iosup sun si eu azi sa-mi fac o programare.
Simoneus deci la Diagnosis nu inregistreaza pe caseta....?...cred ca asta e diferenta de pret. Eu cand am facut prima eco la Iosup m-a costat 1.400.000 (ptr primul trimestru) si nu a inregistrat nimic doar mi-a dat 2 poze.
Loreen nu te speria cu stomacelul poate ca nu s-a format inca dar asta nu inseamna ca sunt probleme. Mie la 11 saptamani mi-a spus tot asa ca nu are peretele abdominal format ......adica in termeni medicali ceea ce se cheama omphalocel.
Cornelia ma bucur ca nu mai sangerezi......sa fii cuminte in continuare sa vina mosul
Si eu si eu am brad dar inca nu l-am impodobit.............Ce bine de burticile care intra in concediu....eu lucrez pana pe 24 si apoi si pe 27,28,29,30 si 31 iahhhhhhhhhhhhhhh.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Criss, la Diagnosis mi-au spus ca nu inregistreaza pe caseta ci dau doar poze.

Simona

Mergi la inceput