Mamici de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Sperantza nu pot sa beau nimic ce contine alcool........serios........si nu sunt pocaita sa stii .......dar pur si simplu nu-mi accepta organismul. Si asta mi se trage de la o betie zdravana pe care am tras-o cand aveam 16 ani....din dragoste de!!!!!!!E, si de atunci nimic nimic cu alcool.Asta e secret asa ca ssssssttttttttt!!!
Burtici toate intrati in concediu...ce ma fac singurica pe aici........of of of o sa-mi fie dor de voi.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

nici boschetarii astia ai nostrii nu dau liber , se munceste si intre craciun si revelion... poate ma supar si le arat... adika nu mai vin la birou pur si simlu pina dupa anu' nou...
ati fost la cumparaturi?? doamne ce aglomeratieeeee, e belea... ceva de ti vine sa fugi , sa nu mai cumperi nimik.., azi, incerc si la metro, poate aia n au cozi asha de mari la case

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

crissu ramanem impreuna, sper ca am si eu liber vineri 24, si apoi inainte de revelion sa ne dea liber si joi si vineri, depinde in ce toane e sefu'... ramane de vazut.

Sperantza
DPN 26 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna,
stie cineva, daca eu am avut varicela (varsat de vant) in copilarie, iar acum fetita mea are varsat de vant, afecteaza fatul cu ceva?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ruxel, din cate stiu eu nu. Varicela da imunitate pe viata.
Eu am avut la inceputul sarcinii Zona Zoster (acelasi virus) care poate aparea la persoane care au avut varicela, dar nici asta nu afecteaza sarcina.

Cornelia (19 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ruxel, ar trebui sa fii imunizata daca ai avut in copilarie, si sa ai anticorpi acum.

Crissi, la Metro e deschis non stop pina pe 24 decembrie, asa ca poti sa mergi mai spre seara/noapte, ca nu e aglomerat. Eu am fost aseara pe la 7, era foarte lejer.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Crissi, am auzit la radio ca la Metro e deschis non stop, deci poti incerca sa mergi mai tarziu.
Noi am fost vineri la Cora si era chiar rezonabil.
La casele din mijloc erau doar 2-3 pers. la coada.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ruxel- stiu ca persoana care a avut varicela nu va mai putea sa aiba din nou,iar atata timp cat tu esti imuna sincer nu cred ca fatul poate fi afectat.
Referitor la vacante si eu voi fi pe baricada in perioada dintre craciun si rev

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ruxel daca ai facut varsatul in copilarie nu ai cum sa-l mai iei de la fetita ta.
Crissi la Metro e ceva mai liber dar o sa fii dezamagita, ca marfa nu prea au cine stie ce si totul e un pic en-gross.
Sperantza aici la datorie........poate putem totusi sa chiulim.....ca la scoala.
Mai burtici voi ziceti ca unele analize sunt gratuite dar mie medicul de familie mi-a zis ca nu poate sa-mi dea nimic gratuit. De fapt si doctorul cu care o sa nasc si care mi-a recomandat aceste analize m-a avertizat ca n-o sa mi le dea nimeni gratuit tocmai pentru faptul ca sunt scumpe. Daca cumva stiti sigur exact ce tip de analize se fac gratis ptr gravide va rog sa-mi spuneti si mie (sau daca exista vreun site cu asa ceva) ca nu stau prea bine cu banutii si as vrea totusi sa fac macar o parte din aceste analize.
M-am programat la Iosup pentru ecografie 3D morfologie fetala in ianuarie pe 25 si mi-a zis ca ma costa 2.000.000.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

va multumesc mult pentru raspunsuri

14+

Mergi la inceput