Mamici de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaruta spune:
Se vede ca au trecut greturile, toate mamicile de mai iunie stau si petrec, nici una nu intra in WE pe forum. Ntz ntz.
Sa aveti o saptamana super
carolinah spune:
Daaaaaa, slaba miscare pe aici. Buna dimineata de luni! (cu ploaie in Bucuresti, brrrrr)
Noi suntem dupa primul w/e petrecut acasa fara Alina. Ciudat rau de tot! Au luat-o bunicii ceva mai repede pt vacanta de Craciun. Miercuri plecam si noi incolo. Mi-e deja tare dor de ea si parca ma apuca un fel de jale cand ii vad camera si patutul goale. Pe de alta parte se pare ca se distreaza de minune acolo, asa ca ma bucur nespus pentru ea.
Maine mergem la eco de 19-20 de saptamani, 4D la Sanador. Abia astept sa imi vad puiul din nou. De data asta nu cred ca mai scapam fara sa ii aflam sexul, dar eu tot ii voi spune medicului sa nu ne spuna. Daca ne dam seama bine, daca nu, nu. Dar cel mai probabil ne vom da seama, mai ales ca ne si inregistreaza pe caseta si vom viziona de x ori acasa, sunt sigura de asta. Sper sa fie totul OK si sa se incadreze in parametrii. De miscat, misca toata ziua, a inceput si tati sa il simta cu mana, ca inainte il simtea numnai cu urechea lipita de burta mea.
A fost un w/e linistit, am cumparat brad si maine seara il impodobim, ca miercuri plecam in provincie si ne intoarcem numai luni, 27.12.
Voi ce mai faceti? Unde-i activitatea de saptamana trecuta?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
crissu spune:
Buna dimineata burtici,
Mamaruta ai dreptate ca in we suntem mai ocupate si lunea ne trezim ceva mai greu dar iata ....am aparut.
Burtici gata mi-am gasit doctorul care mi s-a parut super de treaba si dragut si cu mana usoara. Ce sa mai simt acum ca am incredere intr-un medic....sper sa fie asa pana la sfarsit.
Mickyy deci ai avut dreptate....dr. Radoi m-a multumit deplin pentru prima vizita. Mi-a dat maldarul de analize de facut.......cam nasol asta dar daca trebuie trebuie iar in rest sunt bine si eu si bebe care are 13 saptamani zice el. M-a speriat un pic de tot, cand mi-a zis ca, in caz ca bebe va fi grasut nu crede ca, cu bazinul meu voi face fata unei nasteri naturale dar asta ramane de vazut.
Stiti cumva unde as putea face analizele urmatoare ceva mai ieftin si cat de cat conditii: HIV,VDRL,toxoplasma,papanicolau,sunar urina,secretii vaginale.culturi din col etc????

Aaaaaa si am discutat cu dr. Radoi si despre forumul nostru.......stia deja de el si am avut o discutie sincera pe tema asta. 
Astept in continuare colindatorii a caror rasplata vor fi sarmalutele bune.![]()
![]()
![]()
Criss si
DPN 26 iunie 2005
sirod spune:
Neata fetelor burtici!
Am avut un we obositor, am smotruit ... sa nu va inchipuiti ca m-am dat in bari, oricum dupa ce am vazut ca Oti se hlizea pe geam la 10 minute dupa ce l-am sters, lasindu-si minutele si gurita pe el...m-a apucat risu' si mi s-a luat tot avintu'!Dar asa ma inmoi cind ma mingiie pe burta : 'ii fac de-de lu' capsuna' - asa zice si ma topesc toata!
Loreen - iti tinem pumnii, eu si Capsuna, sa fie totul bine, hai , curaj, o sa te asculte Mosul!
Red rose - eu stiu pe una care avea sticla de coniac in geanta peste tot pe unde umbla!!!Si fi-su e in liceu acu' si zau ca nu e betiv!![]()
Mamaruta - vezi, mama, ce chef am tras noi?![]()
Sa aveti o saptamina frumoasa si cu zapada!
DORIS cu bb la purtator
sperantza nu moare spune:
buna dimineata mamici cu burtici,
chiar se vede ca ati stat si ati petrecut sau mai degraba ati facut smotru, de nu apare nici una
sau vremea asta va trage la somn?
eu am fost joi la eco - normala - bebitzu statea pe spate si dadea din manutza. i-am vazut si nasucul, of! mi-a spus ca totul decurge normal, ca e dezvoltat normal pentru varsta sarcinii, inimioara batea cu 150 de batai pe minut. doar ca poate de-abia data viitoare vedem ce avem (roz sau bleu). mi-a mai spus ca nu e nevoie sa ma duc prea des la el (dr.) daca nu sunt probleme, dar ma voi infatisa si in ianuarie ca voi avea rezultatele analizelor de sange. pentru analizele de secretie mi-a zis ca deocamdata nu e cazul ca vaginul e curatel, nici nu stiu ce sa zic.
am uitat sa intreb daca voi avea voie sa beau un spritz. ca tot zicea cineva de vin rosu - la primul control mi-a spus alcool deloc, in context am inteles ca e vorba de primele 3 luni, voi cum stiti?
sambata ne-a venit purcica de la tara si-am mancat sorici, ma mir ca nu mi s-a aplecat la cat am mancat.
va doresc o zi buna tuturor
Sperantza nu moare
DPN 26.06.2005
crissu spune:
Carolinah sigur fetita ta e super fericita la tara la bunici.......daca ar ninge macar asa putin iti dai seama....ma bucur eu de nu mai pot si stau cu ochii pe geam dar copilasii mici si draguti cred ca abia asteapta o tura cu saniuta. Oricum cica saptamana asta sigur ninge.Carolinah vreau sa te intreb si eu cat te costa pe tine eco 4D la Sanador si cat ai asteptat pentru programare? Eco 4D e tot una cu eco morfologica?
Red Rose ce bogat e mosul tau......... auzi excursie la Viena.....mamaaaaa mamaaaaaaaaa......distractie maxima va doresc.
Criss si
14 sapt +
carolinah spune:
Crissu,
Alina nu e la tara, ci la Fagaars in oras, dar ai mei au o casa maare cu o super gardina acolo, asa ca e cam ca la tara, dar cu tot confortul.
Eco morfologica poate fi si 2D, nu neaparat 4D. Noi la 12 saptamani am facut morfologica 2D, ca nu voiam sa dam atitia bani atunci. Acum facem 4D ca e bebe mai mare si este mai spectaculos, dar la Alina am facut numai 2D si a fost OK. La ambele sarcini am facut eco la Sanador la dr Meclea si am fost foarte fericiti. Este un dr f bun. Aceasta ecografie costa 2.4 mil lei plus 200,000 inregistrarea pe caseta video. Programare ma facut cam acum o luna, dar dr Meclea fiind acolo de luni pana vineri de la 9-14 nu dureaza atata de obicei. Eu am vrut sa fiu sigura ca prind sapt 19-20, stiind ca pica acum in perioada sarbatorilor si nu stiam cum are omul concediu.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
nefertari spune:
Buna dimineata !
Duminica mi-am cumparat primiii blugi de gravida ! De joi intru in vacanta pana pe 03.01.05 !
crissu - in leg. cu analizele - vorbeste cu dr. de fam. pt ca analizele sunt gratis ( din cate stiu eu ) .Eu le-am facut la Medicover in octombrie . De culturi si papanicolau nu stiu .
Sunt nelamurita - uneori dragalasa mea pare foarte incordata si ii simt forma,alteori parca nu am nimic in burta .Nu ma doare nimic .Sa-mi fac probleme ????
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Cloreta spune:
Buna ziua burtici,
vad cu nu ati foat prea harnicute la scris, eu ma plecat vineri pe la ora doua de la birou si pana azi doar 2 pagini..
Toata lumea e in febra sarbatorilor, va ganditi la sarmal, inseamna ca va simtiti bine.
Doris si eu am smotruit in we, ma omora ideea ca nu as putea face asta de sarbatori, credeam ca o sa imi fie rau, ca o sa obosesc, sa ma doar burtica asa ca in primele doua luni si jumatate de sarcina. Mi-a fost destul de bine, slava domnului.
Criss, ma bucur ca ti-ai gasit medic, bafta! Analizele curente, daca pot sa spun asa, le poti face gratis celelalte in diverse locuri, cred ca preturile sunt tot pe acolo cu mici diferente. Mie mi-a dat trimitere direct la Cantacuzino asa ca nu am mai stat sa caut.
Speranta, mie nu mi-a interzis doctorita vinul iar daca ai tensiunea mica ai si motivul sa bei putin vin rosu, eu am baut
Carolina si eu am programare pentru eco 4D pe 18 ianuarie, atat s-a facut?! CAn am sunat eu pt programare mi-au spus ca e 1,8 milioane, mai sa fie! Deci e 2,2 mil. plus caseta. MAcar sa stiu sa ma pregatesc.
Ah, voi vorbiti deja de bb care misca, eu cred ca mai am de asteptat destul. Si hai ca incep si eu, pe langa faptul ca burtica nu a crescut, am senzatia ca e mai mica
Sunt nebuna? Pana pe 18 ianuarie o sa fiu numai cu gandul la asta daca nu se schimba nimic. Mai ca imi vine sa ma duc sa mai fac o eco 2D, cum o fi, numai sa stiu eu ca bb e bine. Si pentru ca m-am simtit atat de bine parca m-am speriat si mai rau.
Nefertari, cum sunt blugii si cat te-au costat? Eu am salopeta de catifea reiata, foarte draguta dar e greu intr-o singura pereche de nadragi totusi.
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
crissu spune:
Carolinah mersic de informatii...........am facut si eu eco ptr primul trimestru de sarcina si cred ca 2D a fost(la Diagnosis) dar trebuie sa fac si eco morfologica in ianuarie si d-asta te intrebam sa mai vad si eu cat costa.
Sperantza eu am fost la control vineri si nenea doctorul mi-a zis fara sa-l intreb ca daca cumva o sa vreau sa ciocnesc un pahar de vin sau de sampanie sa nu ezit sa o fac ca nu-i nici o problema. Deci
sa fie
......glumesc bineanteles ca eu nu suport alcoolul dar cui ii place n-am nimic impotriva.......cu moderatie ca-n reclamele TV ![]()
Burtici la Iosup cat o fi eco morfologica?
Criss si