Mamici de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Loreen, nu se poate sa fie probleme cu stomacelul.
Poate ca nu s-a vazut fiindca e f. mic.
La ecografiile anterioare nu ti-a zis nimic de stomac?

Cat despre col, stai cumintica in pat si fa tot ce-ti spune doctorul.

Sanatate multa ! Suntem alaturi de tine !

Simona UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Loreen stiu sigur ca totul e ok. Si mie medicul mi-a spus ca faptul ca am putin lichid inca din luna a 2-a, poate insemna ca fetita mea poate avea un risc de malformatii. Eu sunt convinsa ca nu este adevarat si pana acum am dreptate. Asa trebuie sa gandesti si tu: copilul e sanatos si va fi perfect.

Ce credeti ca tocmai am mancat? Sarmale. Avem peste drum o chestie cu papa buna si mi-am cumparat 5 sarmalute si le-am hapait.

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Loreen, incearca sa te linistesti. Si eu am fost speriata rau dupa ecografia morfologica facuta vineri la Iosup, cand i-a gasit micutei "cateva chiste de plex coloid" (am inteles ca sunt chisturi pe vasele pe unde circula lichidul cefalorahidian). A incercat sa-mi explice ca de cele mai multe ori dispar pana la nastere, dar eu tot n-am dormit 2 nopti de griji. Am cautat pe net, am citit tot felul de tampenii care mai mult m-au speriat. Medicul de familie(care e si medic ecografist), mi-a spus ca fiecare doctor are stilul lui de a "interpreta" ce apare pe ecograf, ca fatul este in dezvoltare si nu se vad clar anumite organe sau eventuale probleme. Asa ca am luat hotararea sa fiu optimista, sa vorbesc si sa o mangai pe Alexandra, si sunt convinsa ca va fi un copil sanatos.
Cu toate testele si ecografiile astea performante cred ca mai mult cautam probleme. Oricarui, cat ar fi de normal si sanatos, daca il scanezi din varful capului pana'n varful degetelor de la picioare, e imposibil sa nu-i gasesti o deficienta.
Asa ca, dragi mamici, sa nu ne mai facem atatea probleme, sa ne rugam la Doamne-Doamne sa aiba grija de bebeii nostri si sa ne bucuram de sarcina.
PS. V-am rugat sa nu mai vorbiti de sarmale pana de Craciun

Mygirl si Alexandra ( 18 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Sa mai descretim putin fruntile :

Ziarul National a facut urmatorul sondaj in randul vedetelor autohtone...
"Pentru tonifierea muschilor gatului, ati folosit blowjob la sala de fitness?"

1.Andreea Banica-blondy
"Am doar 25 de ani, nu am nevoie"
"N-am auzit de blowjob, n-am folosit niciodata. Deocamdata sunt tanara, nu am nevoie. Poate pe la 30-35 de ani..."

2.Betty-Etnic
"Auzisem eu ca se lucreaza cumva si muschii astia..."
"Auzisem eu ca se lucreaza cumva si muschii astia, dar nu stiam ca se cheama blowjob"

3.Madalina Manole
"Eu lucrez doar cu greutati mici"
"Am bicicleta acasa si un stepper. Nu ma intereseaza blowjob"

4.Raluca-Bambi
"Daca o sa incerc si o sa imi placa...."
"Acum nu am timp, sunt in sesiune. De blowjob nu am auzit, dar daca o sa imi placa o sa il folosesc cu siguranta"

5.Laura Andresan
"Zonele unde am eu nevoie sunt fundul si abdomenul"

6.Ana Maria - Demmo
"Nu stiu cu ce se manaca..."
"Nu stiu ce e blowjob, dar imi suna a farsa.Ceva in genul: hai sa vedem care-i cea mai proasta vedeta"

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Micky, criminaaaaal!

Iaca revenim si noi dupa o lunga tacere, cu vesti noi: piticotul este fetita, am vazut-o ieri la echo, e foarte foarte activa (a miscat inainte de 15 saptamani, n-as fi crezut, iar la 16 deja imi ardea suturi serioase), e bine dezvoltata si pare absolut ok.
Am facut si triplul test care a iesit foarte bine, ca si dozarile de anticorpi. Slava Domnului!

Din nefericire placenta pune in continuare unele probleme, desi s-a ridicat deasupra colului exista o mica zona de dezlipire, motiv pentru care am primit si un Gravibinon ieri.
Pana acum, sarcina asta pare sa semene la indigo cu prima, si atunci au fost unele suspiciuni legate de placenta (se pare insa ca n-a fost nimic real), si atunci fii-mea a fost declarata baiat intr-o prima faza, ca sa nu mai spun ca amandoua fetele mele is niste lungane. Baschetbaliste le face mama.

Am mai primit niste pastile impotriva contractiilor (Gynipral, daca nu ma insel), partea nasoala e ca va trebui sa iau zilnic, si cica au ca reactie secundara scaderea tensiunii. Si cum eu oricum am tensiunea cam cat un pui de curca, o sa trebuiasca sa beau de doua ori mai multa cafea asa ca voi primi de trei ori mai multe suturi.

In ianuarie facem si ecografia morfo-fetala, foarte probabil la Medicover, la doctorul Albu. Oricum, doftora mi-a facut ecografii foarte amanuntite, cu masuratori precise si a verificat inclusiv translucenta nuchala. Ce ma intereseaza pe mine e cum stam cu fluxul sanguin prin arterele uterine, ca acolo am avut mici probleme la prima sarcina.

Gata, ca v-am facut capul calendar!

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Mickyyy tocmai am citit si la bebelusi de martie...
Eu sunt cu moralul la pamant, nu l-am simtit pe bebe nici acum, visez tot felul de nebunii, ba ca nasc, ba ca alaptez.. numai tampenii
Week-end placut!

Mari19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Mari, ridica-ti moralul de la pamant, ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Eu am inceput sa simt ceva 'miscari' acum 2-3 zile dar n-as baga mana in foc ca e bebelul. Am o prietena care l-a simtit la 21 sapt. (tot prima sarcina) si nu au fost nici un fel de probleme.

Pun pariu ca pana de Craciun o sa-ti dea si tie puiutul niste picioruse in burta.

Lili si bb 19+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Weekend placut! Smotru placut! Shopping placut!

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor, ce faceti? de ce nu sunteti optimiste? moralul este cel mai important caci bb ne simte cand suntem suparate sau speriate. asa ca.... fiti vesele, bucurati-va de sarbatori si ganditi-va ca bb este sanatos. noi am fost la echo in fiecare zi in ultimele 3 zile si pna ala urma verdictul a fost ca fetitza este ok. a mai crescut acum are niste picioroange!!!!!!!!! o face mama foto model! la ultima echo de ieri a fost foarte suparata deoarece a stat mai tot timpul cu spatele la noi si la un moment dat s-a rasucit cu fatza in jos si a inceput sa impinga din picioare ca bb care se chinuie sa se ridice in picioare si dupa ce s-a plictisit ne-a aratat fundul si s-a cuibarit intr-un colt al uterului. nu i-a placut ca ii invadam spatiul. din pacate colul este in continuare scurt si am contractii asa ca stam in pat cumintele.
va pup si sa incercam sa fim optimiste de dragul bb-ilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red rose spune:

Dragele mele am intrat sa va salut si sa va urez Craciun Fericit, sa fiti sanatoase si voi si bb-ii vostri. Eu plec maine dimineata si nu ma intorc decat dupa Craciu vreo 2 zile, dupa care plec iar pana dupa anul nou. Il ducem pe bebe in Austria la un concert de valsuri la Viena. Surpriza de la tati. Sper sa-i placa.
Ieri l-am simtit si eu miscand. Parca si acum da putin din picioruse. Sunt tare fericita. Mai acum cateva zile eram ingrijorata ca nu se mai intampla nimic si iata...
Pentru ca tot vorbeati de greutate eu sunt in saptamana a 17a si am luat 2kg. Am mancat normal, nu stiu ce sa ma fac ca mi-e pofta tot timpul de vin rosu. Sper sa nu fac vreun betiv.
Va pup pe toate si sper sa ne auzim cu bine
La multi ani!!!
Red rose si bb

Mergi la inceput