Mamici de martie-aprilie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
clio spune:
Salutari, fetelor!
Ligia, nu fii trista ca esti inca "pe baricade"...Linisteste-te cu gandul ca mai sunt altii ca tine...De exemplu, eu...Nu ca as fi vreo mare gospodina, insa chiar simteam nevoia sa stau un picut acasa, linistita, sa pregatesc cateva bunatati pentru masa de Craciun, sa fac un pic de curatenie(am avut in casa niste zugravi)...eu lucrez si maine, si saptamana viitoare...Nici macar bradutul nu am reusit sa-l impodobesc...Asadar...
Eu am ceva probleme cu sarcina:valori ale IR-urilor destul de crescute, un retard in crestere a bebelusei...Ma rog, acum m-am mai calmat.Am inceput un tratament si sper sa fie totul bine!
SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE PERSOANELE CARE VI-S DRAGI,DE UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI DE BEBELUSI SANATOSI!!!
smmiha spune:
Eu asta seara voi impodobi bradul! Bebitul meu deja tropaie de nerabdare.
Coral, multumim pt bradut si pt tot ceea ce scrie in el!
Ligia, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
Scumpele mele va urez un Craciun minunat, sa primiti multe multe cadouri si sa fiti inconjurate de dragostea familiei si a prietenilor! Multa sanatate puiutilor vostri si celor pe care-i iubiti!
Va pup
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
Lorelai spune:
Dragele mele, si eu va pup pe toate si va urez un Craciun Fericit.
Coral, superb bradutul. Multumim pentru gindurile bune.
Noi sintem ok, bebelasele au crescut cum trebuie si se misca toata ziua.
pupici la toate burticile,
Lorelai
hiroral spune:
Coral multumim frumos pt bradut e superb si tot ce e scris e f frumos...Noi suntem bine azi facem si noi raciturile si salata boef si tortulet am de facut ,o sa reusim noi asa zicem.In legatura cu bebelusha mea la mine e invers cand pune mana tati nu prea mai misca,dar asta se intampla uneori nu tot timpu,iar tati
.Va doresc si eu un Craciun fericit tutuor si fie ca Anul Nou care vine sa va aduca fericire,sanatate, bebelusi sanatosi ,frumosi si bolfosi!!
Raluca&bebelusa 25 saptamani
adrianafedorca spune:
buna fetelor,
si eu tot la bucatarie azi, ieri am facut sarmalele, si am lasat pt azi raciturile , salata beouf, prajituri o sa cumpar , nu mai am timp, si asa nu stiu cum o sa fac as mai avea nevoie de vreo 5 maini...
noi suntem bine , bebelinul misca in fiecare zi , hiroral, si la mine cand pune mana sotul nu mai misca, a reusit sa-l simt si el de cateva ori dar cum pune mana se potoleste , cateodata cand face prea rau il pun sa puna mana ca sa-l potoleasca, in rest totul este bine, va doresc la toate un Craciun minunat alaturi de cei dragi si aveti grija sa nu papati prea mult sa vi se faca rau
pupici de la Adriana si bebelinul de 22 de saptamani
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
simonnete spune:
Fetele buna ziua!
Eu n-am mai apucat sa mai scriu nimic dar am citit tot
Am facut curatenie vreo 3 zile ,am impodobit brazii (pt ca i-am luat si lui bb unul mic ,alb ,artificial pe care l-am facut albastru) care au iesit f frumosi.
Astazi temin si cu mancarea :salata boeuf, sarmale ,ciorbita cu tarhon, caltabos, piftie si friptura, cozonaci si negrese. Atat fac restul prajiturilor le cumpar.
De patut nu m-am uitat ca n-am avut timp dar de la anul incep cumparaturile lui bb
VA DORESC
ALATURI DE CEI DRAGI ,MULTA SANATATE VOUA SI BEBEILOR VOSTRI !!!
elibui spune:
Burtici!
Va spunem si noi "Sarbatori fericite" si va dorim nenumarate bucurii si sanatate multa, multa voua si puiutilor!

Eli + bb Alice
adrianafedorca spune:
buna fetelor,
ce faceti? cum ati petrecut de Craciun? noi am fost in vizite, pe la toata lumea,azi stam acasa sa ne odihnim;
cum au iesit preparatele de craciun? mie piftia mi-a iesit super, as manca intruna, dar am avut grija cu mancarea , nu am facut excese ca sa nu mi se faca rau , ce-mi pare rau e ca nu a nins deloc, parca nici nu e craciun, ieri pe la paranz erau 10 grade si un soare parca venea primavara, asta e ..noi sa fim sanatosi si bebelinii din burtici
va pup si astept sa scrieti cum ati petrecut craciunul
Adriana si bebelinul 22 +
DPN 29 Aprilie
Dr Laura Dracea -Giulesti
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
DIALORI spune:
fetelor
pt. inceput va urez un CRACIUN FERICIT SI SA AVETI PARTE DE O NASTERE USOARA.Bb meu e bine si e activ mai ales seara, iubitzica mea fetitza (prima) a inceput sa-mi miingie si ia burtica, eu ii explic ca mami are un bb aici in burtica si ma mangiie.
La analize am iesit bine.
In rest suntem ok, la noi ninge si e tare frumos.
Va pup si va urez un AN NOU PLIN DE BUCURII SI SATISFACTII
LA MULTI ANI!!!!
2005
mika1 spune:
buna fetele si sarbatori fericite.
eu nu am ce cauta aici, pentru ca am doar 10 saptamani...as vrea sa va intreb de la cate saptamani se vede burtica? eu acum nu am nimic vizibil la uter, doar ca e o idee mai tare.voi stiti mai bine.....
multumesc si nastere usoara!!!!