Mamici de martie-aprilie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Buna, scumpelor!
Ce ati facut de Craciun?Cum a fost?

Mika, mai ca mi-a venit sa ma prapadesc de ras citind intrebarea ta(nu din rautate!!!!)Insa, ma gandesc la mine, la problemele pe care mi le-am facut si inca mi le fac in legatura cu dimensiunile burticii, cu "vizibilitatea" ei...La mine abia la 5 luni a inceput sa prinda contur, iar acum in luna a sasea a inceput sa se vada bine!Scuze daca te-am dezamagit si mai ai putinica rabdare!

Clio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Mika , mai ai un pic de asteptat, eu zic sa profiti din plin acum o a vezi ce greu o sa fie cu burtica mare, eu sunt in 22 de saptaman si e cam mare zic eu, si am inceput sa ma misc mai greu, sa obosesc mai repede, nu mai dorm asa bine, ( trebuie sa dormi numai intr-o parte) asa ca profita acum , la mine burtica a inceput sa se vada pe la 13-14 saptamani, adica pe la sfarsitul lunii a3 a, deci foarte mult nu mai ai dar nu suntem toate la fel, stiu fete care erau inluna a6 a si aveau o burtica abia se vedea, depinde de cat lichid ai de mai multe lucruri, iti doresc sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si voinic

fetelor ce faceti? e tare liniste la noi la mamici de martie aprilie? ce se intampla cu voiinca mai petrecetisau va odihniti dupa atata petrecut?

Adriana si bebelinul 22+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

mey fetelor voi mai faceti vreo ecografie morfologica pana nasteti? sau nu mai e nevoie ? eu am facut una la 13 si una la 20 de saptamani si doctora care ma urmareste pe perioada sarcinii a spus ca nu mai e nevoie ca o sa mai fac una pe la 36 de saptamani , dar pana atunci nu mai e nevoie, dar nu e cam mult pana atunci? de la 20 la 36? voua cum v-au spus doctorii ?

Adriana si bebelinul 22+

Mergi la inceput

Adriana,
Si mie mi s-au recomandat ecografiile tot in aceleasi perioade ca si tie...

Acum, intervenind ceva probleme urmeaza sa fac o alta ecografie la aprox 28 saptamani...Dar asta numai datorita faptului ca au fost probleme...

Clio si bebelusa

Mergi la inceput

deci daca nu sunt probleme( Doamne ajuta sa nu fie) nu mai trebuie sa fac nici o morfologica pana la 36 de saptamani?

asta daca rezist...16 saptamani...

pupici

Mergi la inceput

In principiu da...Cel putin mie asa mi-a spus medicul meu...

Clio si bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Neata fetele !

eu am facut eco morfologica la 20 sapt si dr mi-a spus ca este singura.Ca voi face
eco apoi la 28 sapt dar o eco normala.
fetelor nu vreti sa mergem si noi la aerobic sau inot ,ceva sport pt gravidutze?

pupici Simonnete si bb de 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Neatza fete si La Multi Ani!
Simonette, cine poate sa faca aerobic, ca eu nu ma mai pot misca. Abia ma dau jos din pat dimineatza. De inotat nu stiu sa inot, cu toate ca intotdeauna mi-am dorit sa pot,

Am si eu o intrebare, voi ce stiti despre toxoplasmoza?
Am avut o discutie cu o prietena aseara care a avut toxoplasmoza, si care-mi spunea ca poti avea si sa nu se manifeste in nici un fel. E adevarat?
Au am fost o mare mancatoare de carne cruda, am avut si pisica si catel... si de-a dreptul m-a apucat frica
Va pup

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Daniela, si eu as vrea sa merg sa fac putina miscare...Stii tu un club sau un alt loc in care am putea merge?Eu as avea o problema cu timpul, insa in week-end ar fi perfect!Eu in primele luni am fost la niste cursuri de dans sportiv.A fost super, insa habar nu aveam ca sunt insarcinata, ca altfel nu m-as fi zbantuit atat!!!

Clio si

Mergi la inceput

Scuze, va rog!Am incurcat persoanele!De fapt, Simonnete era destinatara mesajului meu...

Clio

Mergi la inceput