Mamici de martie-aprilie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Azi m-am apucat de facut cozonac si racitura.
Bradutul il impodobim vineri amindoi.
Deseara mergem sa cumparam de mos, anii din urma cadourile au fost surpriza, acum, sotul musai ma ia si pe mine cu el, alta solutie sa ajung la cumparaturi nu prea am.
Eu mi-am impartit pe zile ce am de facut, suna cam aiurea, treaba care o faceam intr-o zi acum o fac in 4 si cu multe pauze, dar merita.
Bebe si-a facut program de rostogolit dimineata si seara si s-a invatat sa protesteze cind nu-i convine pozitia in care stau. Tati il simte si daca e asezat in alta parte, vine ca atras de magnet in locul unde ai mina si se misca ca un pestic.
si un Craciun fericit plin de lumina si caldura pentru cele care deja ati intrat in concediu.

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Craciun fericit! Sarbatori frumoase va doresc!

Va pupam!

Costina & Rares din burtica( 27 saptamani)

DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Zimbeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batrin
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii
Reia un proiect abandonat
Fii intelegator cu tine si cu altii
Uita-te la un album cu fotografii
Picteaza un tablou, asculta tacerea
Aminteste-ti totdeauna ca nu esti singur
Spune-le celor dragi cit de mult ii iubesti
Imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija
Joaca-te cu un copil, citeste o carte buna
Allege-ti o stea de pe cer, fii copil inca o data
Suna-ti prietenii cu care n-ai vorbit de mult
Da-ti voie sa mai si gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute
Renunta la ce nu-ti place, indeplieste-ti promisiunile
Inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala
Priveste atent o floare, cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
Spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini, ajuta-i pe altii
Respira profound
Fa-ti un cadou
Iubeste

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Coral nu pot sa ma abtin! Am fost de-a dreptul fermecata de bradutul facut de tine si de tot ceea ce scrie in el! Felicitari!

Si daca tot am indraznit, vreau sa va urez tuturor
Craciun fericit!!!
...profitati din plin de el, ca este ultimul in care veti fi cu adevarat LIBERE

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Coral...e foart frumos bradultzul tau,mai ales ce scrie ...

Fetelor va doresc Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa fiti fericite si noul an sa va aduca ce va doriti

Craciun fericit

Adriana si bebelinul21+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Intradevar, foarte frumos bradutul.

Ce ma bucur sa va aud ca faceti curatenie, si va bagati in cuptoare sa le curatati, si multe alte chestii, eu abia ma mai misc, abia ma dau jos din pat dimineatza, pe langa ca ma doar inghinal incheietura ma simt si ffffff grea .
Si eu voi face diseara sarmalutze, iar maine cozonaci, iar sotzul va face friptura si gata, de ajuns pt acest craciun, oricum nu vom fi decat noi doi acasa anul asta.

Inca o data Craciun fericit .

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Coral, e superb bradutul!

Va urez si eu un Craciun fericit, alaturi de cei dragi si sa va bucurati de darurile pe care le veti primi!

Noi am facut bradul, a iesit foarte frumos si abia asteptam sa vina Mosul maine seara. Pregatiri eu nu prea am facut, o sa mergem de Craciun la socrii mei. Si cu curatenia e destul de greu, dar incetul cu incetul se rezolva. Aseara ma cam durea burtica (cred ca din cauza ca am facut ceva efort- am fost cu fii-miu prin magazinul Unirea, dupa aia prin parculetul din fata magazinului - sa ne uitam la patinatori).

Va pup si va urez toate cele bune!

Ana (30 saptamani, DPN 8 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Acum am intrat sa transmit un mesaj din partea prietenei mele dragi care are probleme cu logarea si tare rau ii pare ca a inceput sa va indrageasca tare mult...e vorba de gabrielaveres!
Spera ca se rezolva pana maine problema ei si sa intre in normal, a zis ca se simte prost fata de voi

M-a rugat sa va transmit CRACIUN FERICIT cu multe multe bucurii, sa aveti un Craciun bogat, plin de iubire si intelegere!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

frumoase urari, multumim, superb bradutul coral, cu tot ce scrie-n el, frumos si gandul gabrielei care nu trebuie sa se simta prost- se mai intampla, dar oricum noi o asteptam pe forum
iar eu va urez UN CRACIUN CALD, PLIN DE IUBIRE si un AN NOU PLIN DE REALIZARI, si cel mai important BBI ASA CUM VA DORITI

SARBATORI FERICITE

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

hello fetelor!

Desi toata lumea face sarmale si salate beuf acu, eu sunt inca la serviciu!
Vreau numa sa va spun ca mi-au venit rezultatele de la amniocenteza si sunt ok si va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru pt ca cica are 46xy cariotipul , deci e baiat.

Doamne ce bine ca am aflat inainte de Craciun. Cel mai frumos cadou, vestea sata ca e sanatos genetic.

In rest suntem ok, fara chef de lucru la serviciu, bebe da din picioare toata ziua. Aproape ca imi vine sa-l cert cateodata, sa mai se potoleasca!

Pupici la toate fetele si la bebei!

Mergi la inceput