Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Eu am alta problema.
Imi este frica sa o scot afara, ca daca raceste. Si daca as scoate-o cum ca o imbrac de gros si cat sa stau cu ea. Ca este deja frig.![]()
Voi cum procedati?
Cristina si Damiana
ei
bits spune:
m-ai dat gata Cristina.si eu care ziceam sa fac vreo 3-4 sedinte de solar acum inaintea sarbatorilor.si eu am luat 23kg in timpul sarcinii.eu il imbrac pe KEN doar cu un body,salopetica si combinezon.ce-i drept la noi e mai cald ca la voi.gandeste-te ca inimioara bebeilor bate mai repede ca a noastra,deci sangele circula mai repede,iar daca temp de afara tie ti se pare normala pt tine s-ar putea ca fetitei tale sa-i fie cald.nici nu o infofoli prea tare caci nu se mai caleste.
octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb
irinaA spune:
Cum dati jos kg fetelor ca eu una nu reusesc nici cum tot incerc dar degeaba am ramas cu 7 kg.
Cu Ioana 8 saptamani
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
O problema: m-am trezit dupa nastere ca ma constip. Mai are cineva problema asta? Cum se explica? Toata sarcina n-am avut pb asta, iar in 30 de ani cred ca m-am constipat de vreo 5 ori. De ce m-a apucat acum?
da, e normal, intestinul e mai lenes

plua daca iei ceva vitamine cu fier...

de aici apar si hemoroizii
fetele, sunt cucubau iar la cap

gugugu si mumumu cate 2-3 ore de veghe de nu se poate
dar nu ma plang, ca la ileana era ceva permanent asta
despre starile depresive, e ceva normal-normal, se cheama baby blues si le avem toate, important e sa nu le lasi sa te copleseasca, cum am facut eu si m-a tinut pana la 6 luni

e celebra faza cu "drobul de sare"
decalotarea - la spital mi s-a spus la fel, ca nu e cazul, dar daca dna culcr mi-a zis sa incep - usor mi-a zis, fara sa fortez - m-am conformat
o sa cautam ser d-ala fiziologic la butelcuta ca nu se mai poate!
miria, nu-i dai nimic decat la sfatul medicului!! (de ex ioachim s-a nascut cu fontanela aproape inchisa, la fel ca ile, si e musai sa NU-i dam calciu!) dar vigantol cred ca trebuie dat, te rog sa-ti suni dr sa intrebi, e xtrem de important!!!
jasmine, la fel si noi cu caruciorul - dar stai sa vezi cand o avea 1 an cum il cari pe scari - atunci sa vezi!!!
miria, o scoti putin cate putin, de ex la geam, azi 5 minute, maine 10 - n-o scoti afara brusc!
plec ca s-a trezit!!!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
ioana_du spune:
Neata! Fetelor, azi naste Monica! Am niste emotii !!!!!
Ioana si Bianca pui
in sapt 40 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du
Ele spune:
Bits, hihi hi ce zise-i eu de fata mea...daca ii scot tzitzica din gura..gataaaa s-a zis cu suptul..refuza categoric sa o primeasca pe cealalta sau macar tot pe aia. Asta daca a supt cm 10 minute. Si noi am avut doua zile mai linistite. Dormit si ziua dormit si noaptea...de ar tine si la noi asa.
fetelor la voi copii sunt mai agitati seara??? A mea nu a adoarme nicicum inainte de ora 10.30-11...bine ca se mai trezeste tocmai la .
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
gandacelu spune:
fetele, sa ne gandim macar putin la monica! ajuta!
io intrasem mai devreme sa va intreb care cine stiti de mastita, ca sa stim primele semne - pe mine de ex ma doar o tztza de moooooooooooor!
m-am muls, da parca m-a calcat un hipopotam pe ea
inca ceva: azi ioachim face 3 saptamani! iupiiiiiiiiiii ce baiat mare!!!
ati vazut ultimele poze?
mai voiam sa va mai spun, dar...
a, da: eu il pun pe picioare dupa ce suge, adica stau culcata, cu picioarele indoite, si il pun de sta aproape in fundulet si il legan inceeeeeeeeet si-i cant silent night si adoarme... tun!![]()
e un scump si s-a mai si umplut de bube ca a dormit pe pieptu-mi gol si a transpirat![]()
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
miria_cristina spune:
'Neata!
Ca noi acuma am facut ochisori si avem o foame in noi de rontaim biberonul si dam sa-l apucam cu manutele sa nu ni-l fure careva.
De data asta am dormit cinci ore pe noapte, am lipait ceva laptic pe la 7 si am adormit pana acuma, iar mamica zicese ca s-ar fi odihnit ceva mai mult si ma tot pupa!
Cristina si Damiana
miria_cristina spune:
Mastita din ce stiu eu inseamna infundarea canalelor de lapte sau inflamarea sanului. Semnele ar fi aparitia unor zone dureroase si a unor noduli, datorita faptului ca nu s-a desfundat canalul de lapte adica nu s-a golit suficient si pestecantitatea ramasa s-a mai adaugat lapte si provoaca presiune asupra tesuturilor din zona. Asta se intampla deobicei din trei motive: din cauza pozitiei gresite de supt, din cauza oboselii sau daca cei din jur au chiar si o forma usoara de gripa, ba si din cauza sutienului, daca acesta ne strange prea tare. deobicei trece fara tratament daca continui sa alaptezi mai mult de la sanul respectiv, dar intr-o pozitie corecta, unii spun ca ar trebui sa stai deasupra copilului
, adica sa-l pui pe o paturica si tu sa stai cu sanii deasupra cand alaptezi. sanul se poate inflama tot si atunci e nasol si cred ca doctorul da unele unguente, dar mai trebuie da dormi, la care ar fi 2 ore
si sa nu porti de loc sutien.
Gata! Cam asta stiu eu!
Cristina si Damiana ei