Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Miria, acele "ganduri negre" le mai am si eu de mi-e si frica sa le zic pe nume. Imi inchipui ca sunt din dragostea prea mare pt bb ...acuma nu ne mai inchipuim viata noastra fara acesti ingerasi si ne e frica sa nu pateasca ceva rau. Doamne fereste si sa dam departe de noi aceste ganduri care de fapt sunt "neconstructive".
si sanatate bebelinei.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, desi nu mi-e somn ma duc sa stau in pat ca am pisioarele ca niste butuci.
va pup si vad eu prin cine va dau de veste, aveti grija de bb-ei si celor care sunt inca burtici le urez nasteri usoare si bb-ei sanatosi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Odihna placuta si sa pastrezi in minte aceste ultime clipe de dinainte, o sa-ti fie dor de ele!
Mie chiar imi este , desi mi-am dorit copilul sa-l tin in brate cat mai repede.

Cristina si Damiana (5 noiembrie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Nastere usoara Monica, un bebe sanatos si multa multa sanatate si tie si refacere rapida...sper sa te urmez si eu in curand

Cici si Alexia din burtica
sapt 40-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

Mergi la inceput

Puteti sa-mi spuneti daca voi le mai da-ti ceva medicamente de crestere sau pentru altceva gandaceilor vostri?
Mie medicul nu mi-a dat mare lucru, in schimb, prietenele mele, care au copii cam de aceeasi varsta, au primit retete.

Cristina si Damiana (5 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Gandacel eu am luat ser fiziologic la sticla de 500 ml de la farmacia Help. Din Drumul Taberei.

Miria,ia un tricou si fa-l sul.Culca copilul pe o parte si pune-I ruloul asta lipit de spate.In felul asta nu se mai intoarce.Si culci copilul cand pe dreapta,cand pe stanga,sa I se formeze cum trebuie capsorul.Nu e bines a doarma numai pe spate.De fapt nu prea e bine deloc ca daca cumva vomita se poate ineca.

Eu ii dau lui bebe Calciu 10 zile pe luna si Vigantol (care e vitamina D) cate 2 picaturi pe zi.Cam atat.

Mai fetelor,voi cum va descurcati cu caruciorul cand iesiti afara cu bebe?Mie mi se pare tare greu.Mai ales la lift,de-abia incape cu chiu cu vai.In fata blocului sunt cateva scari si trebuie sa iau caruciorul pe sus,cu bebe cu tot.

Monica,multa bafta maine si te asteptam cu vestea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nici aici nu se practica decalotarea la bebelusi. Esti sfatuita sa lasi putza copilului in pace ca se decaloteaza ea singura mai tarziu...

Cand va aud cum dorm bebelusii vostri de frumos mi s-ar parea un vis sa fie si Alex al meu asa. Si ma mai sperie niste mamici pe-aici ca peelele-au chinuit copiii noaptea pana dupa 1 an... bbbrrrrrrrr
Ale a dormi spre ex. astazi de la 11am pana 4:30pm, dar cum? Nu continuu, ci cu treziri la juma de ora. Doar de 2 ori s-a trezit la 1h. Deci am facut scurta la picioare intre patul din dormitor si sufragerie. Iar noaptea e in acelasi stil numai ca un pic mai rar: din ora in ora sau 2h.

O problema: m-am trezit dupa nastere ca ma constip. Mai are cineva problema asta? Cum se explica? Toata sarcina n-am avut pb asta, iar in 30 de ani cred ca m-am constipat de vreo 5 ori. De ce m-a apucat acum?

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mai am progresat cu orarul.asta noapte mi-a dormit 5 ore.sper sa o tina tot asa

la noi alta problema cu tzatzile:daca il intrerup din supt de la un san ca sa-l trec la celalalt nu-mi mai suge.il trag de obraji.il gadil pe la urechi,picioare si nimic.daca ii bag tzatza in gura fortzat ma musca cu gingiile de-mi vine sa ma urc pe pereti.uite asa stau si ma mulg(dar eu nu arunc laptele,il pun in congelator)

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

cine spunea de gimnastica dupa cezariana?de la cate luni e permisa?eu mai am de dat 6kg jos(nu ma pot incheia la pantalonii de dinainte)si vreau sa ma duc la sala din ianuarie.oare nu-i prea devreme pt operatie?

cine-mi spune daca pot sa merg pe perioada alaptarii la solar?a trcut vara si nu m-am bronzat deloc,iar acum parca-s Alba-ca-zapada

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Tu mai ai de dat jos 6kg, eu sper ca voi da 10, dar nu stiu ce se intampla ca stationez la greutatea de acum ce vreo 3 saptamani. Indiferent ce mananc si cat. Si nu prea mananc. Si eu vreau sa fac ceva, dar ales pentru musculatura, ca am avut o burtica de credea lumea ca am gemeni. M-am ingrasat in sarcina 27 de kg. Dar stiu ca doctorul dupa ultimul control pe care il vei face iti da unda verde. Pe mine m-a vazut dupa 1 saptamana de la nastere cand mi-a scos firul si m-a mai chemat deabia peste 6 saptamani asa ca am de asteptat, mai ales ca vin sarbatorile si cred ca voi merge si mai tarziu. Oricum din ce am citit in primele luni nu ai voie ca sa se poata inchide uterul cum trebuie. Asa cum nu ai voie sa cari, sa te intanzi sau eu mai stiu ce altceva care te forteaza. Iar solar? Uita! Nu doar din cauza alaptarii, dar si din cauza operatiei. Si eu am boala bronzului si mis-a spus sa dublez timpul care imi e necesar ca sa ma refac dupa operatie, adica mai mult de 2-3 luni. C-ar fi influentata cicatrizarea din interior. nu stiu sa-ti explic stiintific, desi mie mi s-a explicat.

Cristina si Damiana (5 noiembrie 2004)

Mergi la inceput