Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)
Raspunsuri - Pagina 6
Mona_B spune:
quote:Gandacelu, de la ce varsta se incepe decalotarea la baietei, inainte sau dupa baita?
Originally posted by gandacelu
felis, da, mi-a zis grasimi, si a zis, in treacat: mananci unt, smantana? eu: nu! ea: sa mananci!
adevarul e ca incerc sa evit grasimile ca sa nu ma prea ingras;))
dar acuma o sa fiu fata cuminte si o sa pap tot!;)
grasimi mai sunt mai multe alimente, cauta o lista pe net, gasesti sigur!;)
inca ceva: am mancat ieri un mar sa vad daca se produce vreo reactie si saracu ioachim a avut colici si a facut kk moale, saracu, mi-a fost asa o mila... asa ca fiecare cu organismul lui!
va pup!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
Mona si
Vlad 10 zile
Ele spune:
Moss, fata ta e o scumpete...nu ca a mea nu ar fi
.....dar recunosc si meritul altora.
M-ai innebunit cu programul fetei tale, mai ales cel de noapte
. Noi ne mai luptam inca cu colicii si mai mancam inca noaptea din 3-4 ore. Cam cat timp suge fata ta la san de doarme asa mult??? ca a mea mai mult de 10 min nu suge :(
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
monica-elizabet spune:
fetelor, sunt cu samponul colorant in cap(la fel ca onitza) eu o astept si pe bbelina maine si pe tati sa vina acasa pe 19...asa ca trebuie sa fiu "frumusica"...in rest, deocamdata stau destul de bine cu "nervii", astept sa treaca noaptea cat mai repede si sa-mi vad copilasul. va multumesc din suflet tuturor ca sunteti alaturi de mine

monica
ad_rianna spune:
MOSS sa-ti traiasca printesica. Asa da copil cuminte
Vad ca toata lumea se plange de nasucuri infundate...voi folositi pompite de nas. Eu ii cam chinui cu ea dar le scut mucisorii si respira mai bine
gemenusilor BIANCA si TUDOR
pozele noastre
miria_cristina spune:
Sunt tare frumoase pozele cu bebicii vostrii! Va invidiez. Eu inca nu am album, dar promit c-o sa-mi fac repejor-repejor. Fetica mea doarme acum.....Adica nu. Stati ca s-a trezit!
carmen spune:
Multa sanatate Monica si curaj maine. Eu incurajandu-te pe tine ma incurajez si pe mine ca exact peste 1 saptamana sunt si eu programata la operatie. Deja am inceput sa ma gandesc ca peste 1 saptamana voi fi la recuperare dupa operatie.
Multa sanatate.
carmen
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Gandacelu, de la ce varsta se incepe decalotarea la baietei, inainte sau dupa baita?
Mona siVlad 10 zile
puiu, nu stiu de la ce varsta, in spital mi-au spus ca "mai incolo", dar cand am fost la culcer mi-a zis sa incep (ioachim are 3 saptamani)
nu mi-a zis inainte/dupa, dar banuiesc ca dupa, cand e mai "inmu-iata" pielea
miria, neaparat desfunda-i copilului nasul cu ser fiziologic sau nazimer - am descris pe pagina 2 cum m-a invatat dna pediatra ca se desfunda;))
pupici... sunt cam obosita

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
miria_cristina spune:
Am inteles ca toate suntem obosite si ar fi normal, dar spuneti-mi voi mai aveti si alte stari? Pentru ca mie imi vine sa plang din orice, si daca imi arati degetul. Si mi se pare ca toata lumea are ceva cu mie ( ma rog, acum exagerez ). Si de multe ori ma surprind cu ganduri negre legate de fata, de parce as cobii, si devin exagerata. Si nu sunt, in realitate, de loc asa. Ba din contra.
Cristina si 
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Gandacelu, de la ce varsta se incepe decalotarea la baietei, inainte sau dupa baita?
Mona siVlad 10 zile
Mona, eu mi-am intrebat moasa si mi-a zis ca nu se face nici o decalotare. Iar eu de capul meu nu o fac, asa ca va ramane nedecalotat
Tie iti face moasa ta?
de voinicel David (01.12.04) poze
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Eu nu o alaptez la san si toti spun ca nu are rezistenta fizica doar hranita cu lapte praf, dar daca n-am? Si, sa nu radeti de mine, dar mi-e frica sa nu i se turteasca, capsorul ca daca o pun intr-o parte se intoarce bine-merci, iar pe burtica nu prea vrea sa stea. si...numai pe spate, numai pe spate???
Miria:
1. eu cunosc foarte multi copii crescuti cu lapte praf si toti au fost si sunt sanatosi tun

2. ca sa nu se mai intoarca de pe o parte pe spate , pune-i la spate un fel de sul facut dintr-o paturica si adio mobilitate...

de voinicel David (01.12.04) poze