Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Gandacel, dar Ile a luat exceptional in prima luna, 800 e mai mult decat f. bine.Sofia a luat 630 de gr., pt. ca a avut o sapt cand nu a crescut( de la 2 la 3 sapt), eram eu prea stersata...si nu o puneam bine la san.Plus ca am avut niste rani asa ingrozitoare incat dura juma de ora pana apuca areola , saraca cand sa apuce eu ma trageam de frica...
Daca nu era Ana Culcer ajungeam la balamuc, pe bune....venea si in fiecare zi la noi.
Asa ca fetele care nu aveti rani prea nasoale nici nu va inchipuiti prin ce-am trecut...dupa care am alaptat pana la un an si 8 luni!!!!!
Fulgulet are dreptate, manancati 5 linguri de mancare si dupa aia duceti-va la bb, ca nu se intampla nimic.
PS.tot pt/ gandac...la 2 luni Sofia zicea Gugu!..dupa care radea de murea ( Gugu ii zicea baiatul sotului meu, cand era baiatu mic....asa ca nu era doar precoce Sofia ci si telepatica!![]()
![]()
)
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
ad_rianna spune:
ROSERB ma bucur ca ati scapat cu bine. Chiar nu stiu ce m-as face in locul tau. Insa ma gandesc ca in asemenea momente primesti o putere de undeva "de sus" ca sa-ti poti apara puiutul. Sper sa nu mai ai probleme dintr-astea.
NCRISTINA tu esti mamica de gemeni nu? Sa-ti traiasca printesele si sa va aduca numai bucurii!!!
Poate schimbam impresii!![]()
BUMBACEL felicitari. Sa va traiasca flacaul iar tu sa te refaci cat mai repede. mULTA sanatate la amandoi.
CECILIA curaj!!! 

Hai ca nu mai e mult si o sa-ti tii si tu printesa in brate. Pana atunci ODIHNESTE-TE cat de mult poti. Ca dupa aceea...![]()
Si daca tot e la moda cedatul nervos: eu am cedat ieri. Bianca de 2 zile urla intr-una iar buricelul ei era varza din cauza asta. Nu functiona nici o metoda de linistire. Noroc cu o cunostinta medic, a fost ieri la noi si mi-a adus o solutie preparata in farmacie pe care le-o dau copiilor inainte de masa de vreo 3 ori pe zi si dupa masa SabSimplex (15picaturi cum ati zis voi nu 4 cum mi-a zis doctora copiilor) si s-a linistit Biencuta. Iar nopatea sunt ingerasi: se trezesc, maninca si adorm. Sper sa-si revina si sa nu o mai necajeasca pe mama lor ca o cam lasa puterile...si nervii...

IONELA ce dulcica e fetita ta! Ti-am admirat poza cu alaptatul la ambii sani. Mi-ai dat o idee dar trebuie sa exersez cu ei sa vad daca reusesc si eu.
gemenusilor BIANCA si TUDOR
pozele noastre
monica-elizabet spune:
fetelor, va
si va multumesc ca va ganditi la mine.
azi m-am intalnit 5 min cu andreeap si am vazut-o pe mariuca...e o dulceata de fetitza, statea cu ochisorii larg deschisi( nu dormea ca alti bbelasi)....andrea mai are putin si ajunge fotomodel, a slabit f mult si arata super...
l-am sunat pe dr ca sa-mi confirme ca maine dim ne intalnim pentru cezariana...si asa a ramas...maine la 8 sunt acolo, pana ma internez, pana una-alta...probabil ca pe la 10 o sa intru in operatie.
va pup si ma duc sa ma ocup de ultimele detalii pantru maine...mai vorbim
monica
try spune:
fetelor, acum 5 minute Alex mi-a adormit pt. prima data fara tzitzi. Eram cu el in sufragerie (sa-l lasam pe tati sa mai doarma un pic ca se duce la servici si e rupt si el de oboseala).Daduse mdrumul la tv pe much more music si dansam cu el in brate (el stand pe verticala, ca nu-i place tinut culcat) si intre timp citeam din picioare si ce s-a mai postat pe aici. Si la um moment dat am vazut ca nu-si prea mai tinea capul si-i cadea in piept. L-am pus pe umar (ca atunci cand ragaie) si la luat somnicul acolo. apoi l-am pus culcat in bratica si apoi pe canapea. S-a frichinit o data si l-am luat inapoi in brate sa nu apuce sa se trezeaca iar si acum stam si dormim pe canapea. Sa vedem cat. In felul asta se fac acusi si 2 ore de la ultima masa asa ca o sa incerc pe cat posibil sa-i dau sa pape la 2 ore.
Si eu ma pus o bucata de lemn sub salteaua lui Alex sa stea un pic mai ridicata de capat.
Asa-i si aici Fulguletz, mucisorii se spune ca ies singuri, nu trebuie sa facem noi nimic. Lui Alex de 2 ori iau iesit mucisori pe gura, asa i-a eliminat el. Eu il mai curat seara dupa baita cu betisoare de urechi in nasuc si mai scot ceva mucisori.
Hai ca a facut ochii mari. Sta cumintel acum si se uita prin sufragerie...
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
ma intereseaza si pe mine chestia cu serul fiziologic, nu gasesc decat la fiole si dr mi-a pus in nas atunci mai mult decat o fiola, ce fac, tai fiole de dimineata pana seara???
ADICA DE LA CE FARMACIE ATI LUAT LA STICLA???
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
gindacelu eu am cumparat o pungutza din aia pt perfuzie cu ser fiziologic.vezi ca are alta denumire nu mai stiu acum care.intreaba la farmacie.
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Moss spune:
Fetelor, inca mai traiesc si eu, desi, energia debordanta a Alexiei ma doboara uneori...
Se pare ca de vreo 5 zile am scapat si noi de colici ( Doamne ajuta ! ) astfel incat, acum, Alexia mea adoarme seara pe la 8 - 9 si o trezesc pe la 12.30 pentru ultima masa si se mai trezeste dimineata la 7 - 7.30. Papam tot si mai tragem un somnic pana la 10.30 - 11.00 dupa care avem chef de joaca, de povesti si tot asa. Pe la 14.00 iesim sa ne plimbam ( in functie si de vreme ) timp in care mai rupem si noi o jumatate de ora de somn. Cand venim de afara mancam si mai vorbim putin cu mami. Daca mai vrea ea mai trage un pui de somn de vreo ora doua de pe la 5 dupa-amiaza, dar nu intotdeauna.
In concluzie imi sta cam 8-9 uneori chiar 10 ore / zi treaza...dar imi cnvine de minune pentru ca doarme noaptea.
Avem 4, 500 si astazi implinim 6 saptamani.
In rest suntem foarte sanatoase, gangurim, ne uitam peste tot prin camera, ne jucam cu jucarii, etc.
De n-ar mai aparea colicii astia ar fi totul foarte bine !
Apropo de colici, cineva m-a sfatuit sa-i dau ceai de chimen. Dar simplu, nu in amestec cu alte plante. Si, nu stiu daca a fost doar o intamplare dar chiar a functionat.
Avem si noi pozici noi la 6 saptamani a www.larond.ro/moss/
fetelor, nu vi se pare ca ochii fiica-mi incep sa bata in spre verde ??? Ce m-as bucura !
va pupam pe toate.
Felis, cum e cu noua activitate ? Nu uita, cand ai timp, sa-mi spui cum a fost cu nasterea !
Fetelor, cum e cu slabitul asta ? Eu am dat 12 kg jos si acum nu se mai intampla nimic...si macr daca as manca...
Va pupam pe toti !
Cristina si
Alexia ( 31 Octombrie )
onitza spune:
MONICA, NASTERE USOARA!!! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe linistit si mancacios, foaaarte somnoros!!!
; Sa fii optimista, te ajuta foarte mult, crede-ma pe cuvant, eu am intrat in sala de operatie razand, asta ca sa nu dau in plans, dar a, facut to personalul sa rada si m-a facut si pe mine sa am incredere, deci....bafta multa!!!
Fetelor, eu sunt cu vopseaua pe cap, ma fac ROSIE CA FOCU', deh, maine se intoarce tati acasa din Anglia, si vreau sa ma gaseasca frumoasa! ![]()
![]()
Bineinteles ca nu as fi reusit asta daca nu venea mama sa ma ajute!!!
AM inceput s-o iau razna si sa ma gandesc la silueta ca mooooooooooooooooooooooor cand ma vad cu burta, stiu, Gandacica, m-ar ucide sa vada ce ganduri am, dar stai, linistita, CAINE LAU, ca ma hranesc bine, cu gratarele si supe!!!!!!!!!!1![]()
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
Moss spune:
MONICA, mult noroc maine !!! sa-ti mearga totul cum trebuie si sa veniti acasa sanatosi si frumosi !
gandacelu spune:
fetili, m-ati omorat!![]()
io incercam s-o conving acolo pe fata sa alapteze si am dat niste argumente, si gata, mi-ati sarit toate-n cap
ca-i asa si pe dincolo![]()
domne, in acest caz, scopul scuza mijloacele!![]()

quote:
gugu
acuma stiu cum il cheama si pe sotul sabinei...

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
miria_cristina spune:
Buna!
spuneti-mi ce stiti ca as putea face, ca fetei mele cred ca i s-a infundat nasucul. Si mi-e frica sa nu pateasca ceva, ca se trezeste din somn ca nu poate respira cum trebuie. Cred ca o sa ma tignesc. In viata mea nu am fost atat de atenta si de grijulie. Dincolo de oboseala fizica sunt epuizata psihic rau de tot. Eu nu o alaptez la san si toti spun ca nu are rezistenta fizica doar hranita cu lapte praf, dar daca n-am? Si, sa nu radeti de mine, dar mi-e frica sa nu i se turteasca, capsorul ca daca o pun intr-o parte se intoarce bine-merci, iar pe burtica nu prea vrea sa stea. si...numai pe spate, numai pe spate???