Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Roserb, incerc sa-ti trimit un PM si imi spune ca nu accepti PM. Cum sa fac?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!
Am vazut listele cu bebei. O sa ma treceti si pe mine cu Damiana mea?
si am citit ultimele mesaje. Adevarul este ca si fatuca mea are nasucul incarcat, dar nu scoate nimic. Adica nu se vede nimic, doar o auzi cum respira, de-mi vine mie sa-mi suflu nasul. Credeti ca daca ii pun ser ar iesi ceva? O prietena a patit acelasi lucru si s-a trezit ca i-a facut copilul otita. Mi-e asa frica! Si pentru cat de cuminte este mi-e tare mila de ea!

Cristina si puiuta Damiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pe fetica mea o cheama Maria-Dmiana!
Asta cred ca uitasem sa spun.
Iar ddatele noastre le-am mai scris la inceput.

Tot noi, mamica si bebe al ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Dragele mele mamici, cand vad ce chinuite , obosite si nervozele sinteti deja ma apuca spaima ! Incep sa ma bucur ca Bianca e inca in burtica ! Bietele de voi ! Sper sa aveti toate destula rabdare, ca banuiesc ca perioada asta super grea nu va mai dura foarte mult, nu? Adica...vor incepe si bebeii sa isi faca un soi de program, si va mai linistiti si voi, va mai odihniti macar ! sau....visez prea in roz ?
Monica, lasa stresul si gandurile neplacute, ai sa vezi ca totul va decurge excelent! Te vei intoarce fericita si zambitoare. Ai grija de tine, noi iti tinem pumnii !

Ioana si Bianca pui
in sapt 40 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

MONICA multa bafta maine,refacere rapida si o bebelina sanatoasa so frumoasa!asteptam pozici

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

fetelor acum s-a intors sotul de la serviciu si cand i-a vorbit baiatului acesta i-a zambit.asta pt prima oara.taica-su e in al 9-lea cer.

mai nou KEN si-a descoperit parul si se trage mai toata ziua,iar limbuta o plimba de numa-numa.ai vostri se joaca cu limbutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

andreap - am citit ce-ai patit, sa nu treci pe lapte praf pentru nimic in lume!

la fel ca sabina, dar identic, am patit si eu: si la fel ca tine: imi sugea practic incontinuu, eram ... nu va spun, parca eram spalata pe creier, nu mai eram in stare de nimic, eram cu nervii tambal (fata de ile ioachim e un inger!;)
mi-a luat in prima luna 800g si pediatra mi-a zis ca nu suge bine si sa-i bag lapte praf ceea ce n-am facut, si am facut f bine, pentru ca in curand ile a papat f bine si asa am alaptat pana la 11 luni, si am avut un bebe fara probleme de sanatate
si culcer mi-a zis despre alaptat, ca asa i-a trecut, poate de asta a avut roserb probleme cu mihnea, ca i-a dat o vreme lapte praf (parca, sper sa nu ma insel)

deci nu-l intarca pentru nimic in lume! si nici completare nu-i da, ca se intarac repede!

la fel ca sabina, si bebelina mea a fost precoce (in plus fata de ea, a spus ma-ma la 2 luni hahaha pe bune)

poate e un "semn", cine stie

si vei vedea, nu dureaza mult iadul asta!!! merita sa te chinui pentru bebeu!!!

monica, multa-multa bafta maine! sa dea Dumnezeu sa nasti cu bine si sa ai un bebe sanatos si cuminte!

sa stii ca ile nu e la gradinita, dar a luat raceala de la... bunica!!! asa ca... ;)) mare grija!

pupici!
ai ca mai recitesc si revin!

ma intereseaza si pe mine chestia cu serul fiziologic, nu gasesc decat la fiole si dr mi-a pus in nas atunci mai mult decat o fiola, ce fac, tai fiole de dimineata pana seara???
ADICA DE LA CE FARMACIE ATI LUAT LA STICLA???

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gandacelule, eu sunt de parere ca imunitatea depinde de genele copilului, nu de alaptat, pentru ca:
- Bianca a mancat san integral pana la 3 saptamani, apoi mixt pana la 3 luni, si nu a fost racita decat de 2 ori pana la 3 ani, cat despre precocitate- ca sa ma laud acu', la 1 an si 4 luni spunea poezioare scurte, iar acum discutam cu ea ca si cu un om mare
- Mihnea a supt integral la san pana aproape de 1 luna, apoi combinat, si uite ce-a patit. Acum ma gandesc ca si daca alimentezi bebeul mixt, anticorpii tot ar trebui sa existe, din moment ce primeste si lapte matern.

Monica , mult succes maine ,te asteptam cu vesti !

Apropo de adormitul bebeului : Mihnea , daca nu adoarme la biberon, primeste apoi suzeta pe care o tocaie pana cade lat de somn, daca nu il mai legan intr-un scaunel pentru bebelaci .Oricum in general se culca rapid, sa nu-l deochi

Roxana

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

mai gandacico eu alaptez exclusiv la san si KEN tot mi-a racit.ce laptele meu nu-i transmite anticorpi?eu zic ca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetelor, epuizatelor, stresatelor, nemancatelor si cu nervii la pamant.., buna dimineata!

mey ..da mai lsati-i sa si planga un piculetz...eu daca sunt la masa si incepe sa planga nu ma ridic sa ma duc imediat la el...il las sa planga bine sa aiba pofta de mancare...

din fericire, al meu nu plange prea mult, dar le somneste de le rupe..

Ionela, cu ce grija o tine Arisa pe aia mica in brate...niste scumpe..

fetelor, aici nu se curata nasucul- d-aia sunt nemtii mucosicica se curata el singur(nasucul ), prin stranut. Asa am citit si in "mama si copilul". La fel si cu urechile...cica trebuiesc sterse numai putin in exterior, nicidecum in interior..Asa ca noi nu avem probleme de igiena..

Bits, da Kenzolino tau seamana mult si cu tati lui...are cate ceva din fiecare..ca sa nu se supere nici unu..

ieri nu a mers yahoo si de aceea nu ati putut vedea pozele mele sau ale lui Bits..

Bumbacica felicitari pentru flacau!

de voinicel David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput