Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Octavia fiica-mea cea mare s-a indragostit de Kenzo; mai bine spus de suzeta lui; imi vine sa cred ca, Kenzo seamana nu numai cu mami, dar seamana mult si cu tati; oricum sa ave-ti parte numai de bucurii din partea lui si multa sanatate; iti multumesc mult ptr. ideea cu albumul

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mamicilor... Am vazut ca se povesteste pe aici cam cum ii alaptam si leganam si etc... Sa va zic si eu gaselnitele mele. Puiul meu dormea in mod normal 3 ore si apoi se trezea sa manance, manca putin si adormea mancand (statea cu sanul in guritza 2 min, sugea de 2 ori, iar 2 min somn, iar sugea de 2 ori si tot asa aprox 25 min) Bine am uitat sa spun de cele ~10 min de inceput cand e bb oracaiala si ne luptam sa bagam sanul in gurita cum trebuie...
Deci in stilul povestit mai sus sugea doar de la sanul stang si dormea 3 ore... Eu in ultimele zile am inceput sa ma mulg la sanul drept cum trebuie, dar mulgeam in prosop. Ce m-am gandit: de ce sa arunc laptele? Asa ca m-am experimentat la muls sanul drept si am gasit si o metoda sa i-l dau tot la programul de masa.
Procedez asa: suge cu pofta de la sanul stang, si apoi vine repriza de dormit-supt, timp in care nu-l mai tin la san. Il las sa doarma cam un sfert de ora, timp in care eu ma mulg la sanul drept cam 30 ml. Dupa care il controlez de cacutza, il schimb (motiv de semitrezire- ca el oricum motzaie in continuare)si ii dau si biberonul cu laptele proaspat muls. In 2 min in acea semitrezire da gata cei 30 ml (ii mai scot eu biberonul din gura sa nu se innece) si doarme in continuare... Am facut asa ieri la pranz si a dormit de la 15.30 la 20 (4.30 ore - timp in care am fost sa-mi scoata firele la operatie), azi noapte si a dormit de la ora 1 la 7.40 (6.40 ore)si azi dimineata si sa vedem cat doarme...
Sa dea domnul sa mearga cat mai mult metoda. Noi avem doar 9 zile... Ma vad eu ce mai zic peste vreo 2 saptamani.

Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, ma scuzati de disparitie, dar am avut pana de net imediat ce am postat la subiectul cu raceala, va dau copy-paste la ce am scris acolo :

quote:
fetele, ne-am intors

Slava Domnului, copilul nu are nimic

mi-a spus ca a avut o viroza, ca se mai vede rosu in gat, dar ca faptul ca l-am alaptat i-a dat anticopri si acuma e aproape vindecat

citez: in nici un caz nu e vorba de dat antibiotic!

am mai invatat sa scot mucii din nas (nu cu pompita cum ma chinuiam eu si nu iesa nimic de cele mai multe ori) si voi scrie aici, poate mai invata si altii: cu o seringa mare de ser fiziologic (io m-am ingrozit!!!;)) - inainte de fiecare masa - se inchide gura la cupil si se baga in nas serul ala, apoi se lasa gura deschisa si iese si tona de muci care stateau acolo bine merci in vizuina de nu-i scoteai nici cu tunul

nu e placut pentru bebeu, dar e eficient!!!;))

in rest, temperatura in camera de 20-22 grade nu cat puneam eu...

baie pe cap zilnic chiar daca e racit fara caciulita apoi!!! (uscat cu foehnul!) - asta nu stiu daca voi respecta...

sub salteaua de pat o paturica care s-o incline, a.i. bebe sa doarma linistit si sa ragaie singur...

mai mi-a zis ca arata ca un copil de 1 luna jumate
l-a pus sa se tarasca
si l-a pus in palma ei, tinuta sus, in poponeata si a stat singur, tinandu-si nu doar capul, ci tot corpul!
(eu alergam in jurul ei sa-l prind hahaha!!!!)

ca sa va mai spun? v-o recomand din inima, mi-a placut f tare

singura chestie e ca era o aglomeratie... plus ca am cam asteptat... dar a meritat, acum nu numai ca m-am linistit, dar privesc din cu totul alt unghi cresterea copilului (mult mai relaxat!)

completare ar fi ca, la 19 zile, ioachim are 4300g si 55 cm
puteti merge oricand la dr. culcer, are orar in fiecare dimineata marti si miercuri la municipal, e mai avantajos fata de cabinetul dansei, unde consultatia incepe de la 750.000, dar de regula se plateste cam 1.000.000 (cu ce iti mai face) - e unul dintre cei mai mari dr pediatri

a, si da, mi-a mai zis sa mananc mai multe grasimi, ca bebe are pielea cam uscata !;)

si inca ceva, pt mamele de baietei : sa incep decalotarea, la baita, dar usor de tot, fara sa fortez…

acum m-am luat cu treburi si o sa apar mai rar… o sa incerc totusi sa salvez paginile, ca sa le parcurg… mai apar eu, stati linistite, ca n-ati scapat !!!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

inca ceva: roserb, iaca si lista pe care eu am mai facut niste updatari, poate o completezi daca ai timp, merci
am vrut sa-ti trimit pm, dar nu poooooooooooot!!!

mamici
IrinaA...20 oct (1 nov), N - - Ioana Maria , 3580 g, 54 cm www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000... 21 oct(31 oct), N - - Catalina Nicola, 2800g, 48 cm poze
Ela2001... 22 oct (2 nov) ora 2.40, N - - Diana Andreea, 3.350g, 50 cm poze
Jasmine ... 26 oct (20 nov), C - - Radu, 2600g, 50 cm
Ele... 26 oct (8 nov) ora 9.15, C - - Ana Denisa, 2.600g www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=10845&cid=9879" target="_blank">poze
Roserb .. 29 oct (6 nov), ora 4.04, N - - Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm poze
Moss... 31 oct (3 nov) ora 1.10, C - - Alexia Stefania, 3 kg, 50 cm www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Bits... 1 nov (29 oct) ora 19.24, C - - Kenzo, 3.780 g poze
Ad rianna..3 nov (18 nov), C - + - Tudor Andrei, 2800g & Bianca Cristina, 2700g poze
Diana 2004...4 nov (25 nov), C - - Andrei, 3100g, 54 cm
Try….5 nov(31 oct) ora 23, N - - Alex, 3835 g, 56 cm poze
Loreena …. 5 nov, ora 12 – Carla Maria, 4000g, 52 cm poze
for2nity..6 nov (6 nov)ora 12.20 - - 3950g, 54 cm poze
Ileden...6 nov (22 nov) ora 13.10, C - - Cezar Ioan, 3050g, 48cm
Andreap....7 nov (11 nov) ora 15, N - - Maria, 3300 g, 47 cm poze
Hannen..8 nov(10 nov), N - - Isra, 4350g
Laura Miu....8 nov (18 nov)ora 6.45, N - - Ioana Bianca, 3600g, 53 cm
Gioni..8 nov (3 nov)ora 10.50, C - - Alexandru Mihai
Daniela Sb...8 nov (21 nov)ora 20.20, N- - Mihai Daniel, 3670g, 54 cm
Simonacip...10 nov (6 nov), N - -David, 4000g poze
Julyjuly... 12 nov (7 nov) ora 00.13, N - - Alex, 3950g, 53,5 cm.
Vivian..12 nov (17 nov), N - - Victor, 3230g, 48,5 cm
Eliza5..15 nov (24 nov), C - - Alexandru , 3650g
Aime..15 nov (21 nov) ora 11.10, C - - Vlad Andrei, 2800g
Duda….15 nov(30 nov) ora 20.20--Miruna Alexandra]
Dama....18 nov (21 nov), C - - David Andrei, 3270g poze
Dena..18 nov (15 nov) ora 9.58, C - - Katrhryn Rhianna, 3500g, 51cm
Trinity..19 nov (20 nov)- -Selina Alexandra, 3500g
Nitulica..20 nov (30 nov) - - 3550g, 55 cm
Danette..23 nov (27 nov) ora 11.05, C - - Iris Sophie, 4300g, 54 cm poze
Gandacelu..25 nov (29 nov) ora 1.35 - - Ioachim, 3700g, 52 cm poze
Misticgirl ....25 nov(5 dec) ora 19.30 - C - Nicholas Alexandru, 3150g, 48 cm
Miche...26 nov (27 nov) ora 0.22, N - - Darius, 3300g, 49 cm poze
Descultza...26 nov.(10 dec) - - Andrei, 2900 g
Ionela Roxana .27 nov (29 nov), N - - 2956 g, 50 cm
Mate….27 nov (30 nov), N- -Christian Gabriel- 3950 g
Onitza….27 nov ( 8 dec), C-- Paul Constantin, 3600g, 49.5 cm
Fulguletz….01 dec (7 dec) ora 11.18, C- - David Andreas ,3150 g, 52 cm
Luminita B….02 dec (6 dec), ora 11.10, N-- Tudor Andrei, 3500 g, 51cm
Karmen24….03 dec(10 dec), ora 5.05 --Maria Bianca, 3950g, 54 cm
Mona B ....5 dec (7 dec), ora 12.38 - - Vlad Andrei, 3.380g, 54 cm
Felis….06 dec (12 dec), ora 20.10-- Mihai Cristian, 3800g, 50 cm
Raluca.gabriela....7 dec (22 dec), N- - Maria Alexandra, 2500g, 48 cm
Olga_Stan .... 7 dec (2 dec) ora 15 - - Iosefina Maria, 3700g
Onut ....DPN 8 dec- C

in asteptare

Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 18 dec- -Alexia
Zadi....DPN 20 dec-
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru
1Sanziana.... DPN 22 dec
elean75 ....DPN 22 dec- - Maria
Ioana du....DPN 24 dec- - Bianca Alexandra
DianaP....DPN 27 dec -
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

asteptam vesti de la :
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Printess2 ....DPN 8 nov
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Hena ....DPN 16 nov - - Mihnea Ioan
Tareia ....DPN 21 nov
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Elielenus....DPN 24 nov-
Gibo ....DPN 27 nov-
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Chupica ....DPN 4 dec- - Natalia
bumbacel ...DPN 4 dec-
Constanta 2004 ....DPN 5 dec -
Denisa 35 ....DPN 6 dec - - Luca
Ellina ....DPN 7 dec
OtiliaV....DPN 9 dec-

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

Aseara a fost preotul la noi si a facut molifta de 8 zile si cu ocazia asta am sfintit si casa. Puteti sa credeti ca a fost momentul cand bb a plans cel mai mult?... Probabil unde l-a stropit cu apa sfintita... si i se udase si caciulitza...?... Nu stiu... Cert e ca dupa ce a plecat preotul a fost prima data cand m-am chinuit sa-l adorm si i-am dat si eu sa suga la de vreo 3 ori intr-o ora. Bine ca pana la urma a adormit ( 2 ore ) si apoi si-a revenit cu somnul.

BITS ieri am intrat sa-ti vad pozele, am vazut primele 3 si apoi mi-a dat eroare. La FULGULETZ mi-a dat eroare din prima...

IONELA-ROXANA tocmai ti-am vazut pozele... Tare frumoase sunt mai ales cele in care sunt amandoua fetele. Imi place si poza cand sug amandoua.

BUMBACEL... felicitari sa-ti traiasca bb grasunel... Sa fiti sanatosi si refacere rapida... Ai nascut in ziua in care am iesit eu din spital...

Pozele noastre!

Mergi la inceput

GANDACELU ... ma inngrozeste descrierea ta despre cum se scot mucusorii din nas... Nici nu-mi pot inchipui operatiunea... Pai nu se inneaca copilul?...

Ai mai zis sa mancam gras sa fie si laptele mai gras... Ce anume avem voie sa mancam gras?(grasimi)... Stii cumva concret?... Smantana avem voie?... Eu una de cand cu operatia nu am mai mancat de foame... Tot timpul sar pe mancare dupa ce termin de alaptat pt a-mi reface laptele si numai ce mi s-a recomandat... De-ati sti cate ciocolati am in sertar!!!!!!!!!!!!!!!.... Oricine vine la mine stiindu-ma cicoholic, imi aduce 1-2 ciocolati, cutii de bomboane, caramele cu ciocolata de la Poiana... Si toate zac in sertar...

Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor, eu sunt tot acasa singurica cu alex si m-am apucat sa fac tot felul de chestii de dimineata de cand m-am trezit si acum deja sunt franta de picioare.
fetelor va multumesc inca o data la toate pentru urari...deja azi noapte nu am prea putut dormi asa de bine incepusera sa-mi vina in cap tot felul de ganduri...sa vedem in noaptea asta cum ma descurc dat fiind ca maine este ziua cea mare.
va pup si sunt pe-aici...o zi buna !

monica

Mergi la inceput

Am vrut sa dorm dar ma obseda chestia cu grasimile care a zis-o GANDACU, asa ca m-am intors s-o intreb, da acu, chiar merg sa dorm. Sper sa mai doarma si bb...

MICHE , tu ce mai faci?... Ai mai facut ceva poze?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna dimineata fetelor, eu sunt tot acasa singurica cu alex si m-am apucat sa fac tot felul de chestii de dimineata de cand m-am trezit si acum deja sunt franta de picioare.
fetelor va multumesc inca o data la toate pentru urari...deja azi noapte nu am prea putut dormi asa de bine incepusera sa-mi vina in cap tot felul de ganduri...sa vedem in noaptea asta cum ma descurc dat fiind ca maine este ziua cea mare.
va pup si sunt pe-aici...o zi buna !

monica

MONICA ... stai linistita si lasa gandurile... Vei vedea ca totul va fi bine... Noi iti tinem pumnii!... Te asteptam repejor acasa cu bebelina...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

felis, da, mi-a zis grasimi, si a zis, in treacat: mananci unt, smantana? eu: nu! ea: sa mananci!

adevarul e ca incerc sa evit grasimile ca sa nu ma prea ingras;))
dar acuma o sa fiu fata cuminte si o sa pap tot!;)

grasimi mai sunt mai multe alimente, cauta o lista pe net, gasesti sigur!;)

inca ceva: am mancat ieri un mar sa vad daca se produce vreo reactie si saracu ioachim a avut colici si a facut kk moale, saracu, mi-a fost asa o mila... asa ca fiecare cu organismul lui!

va pup!

Mergi la inceput