Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)
Raspunsuri - Pagina 13
Ele spune:
Gandacelu , gata nu ma bate.
Oricum e bine de stiut pt cele care alapteaza ![]()
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
FELIS spune:
A fost asistenta la noi astazi pt prima oara.
A zis sa manac orice (chiar si fructe!!), ca pot sa-i dau ceiutz lui bb, ca de la o luna sa-i bag suc de morcovi si alte chestii
, sa merg saptamana viitore la cabinet sa-l cantarim si daca nu ia destul sa-i dam supliment

Era si soacra-mea la mine (venise sa vada ce zice). Cum a iesit pe usa, i-am zis lu soacra-mea: daca ma pune sa-i dau supliment eu nu-i dau... Pai copilul meu si azi noapte a dormit de la 23,30 la 6 dimineata, ieri nopte de la 1 la 7,40 (si tot asa)... Pai asta e copil la care sa i se dea suplimeant?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
inca ceva: azi ioachim face 3 saptamani! iupiiiiiiiiiii ce baiat mare!!!ati vazut ultimele poze?
La multi ani Ioachim!!

esti un frumos flacau!!!
Si Darius , in naptea asta , adica maine la 0.22 face 3 saptamani!!
quote:
e un scump si s-a mai si umplut de bube ca a dormit pe pieptu-mi gol si a transpirat
iar ne tinem una de alta.....
si al meu a facut bubite ...din acelasi motiv

poze Darius
try spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Pentru cine are constipatie, sa stiti ca e normal, dupa cezariana, pentru ca intestinele au;uat-o la vale in sarcina, iar acum, cand se reaseaza prin burta ne mai dau de furca. Pe min enu m-a lasat sa plec din spital decat dupa ce am avut scaun si mi-au dat si laxativ. Am inteles ca se poate lua si acum, dar numai din cele pe baza de plante ca sa nu influenteze lactatia. Se numeste Herbolax.
Iar Ca gluconic se face deobicei intravenos, dar in cazul copilului mic cred ca asistenta se referea pe gurita. Adica il amesteci cu lapticul. O sa elimine o parte prin pisu, dar fiola este de 10ml, deci ii mai ramane si lui in corp.
Cristina si Damiana
Eu n-am nascut cu cezariana si deja au trecut 6 sapt de la nastere, deci s-or fi asezat matele mele pe acolo.Si eu tot ma constip...
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Jasmine spune:
Onitza,poti sa-I dai calciu gluconic 5 ml pe zi sau Calcium Pharco cate 2,5 ml de 2 ori pe zi.Asta doar 10 zile pe luna.Eu ii dau Calcium Pharco,e sub forma de siropel la sticluta.Iei cu seringa gradata din sticluta si-I dai cu lingurita daca suge la san sau pui in biberon daca papa lapte praf.Asta daca-I dai Calcium Pharco,asta nu branzeste laptele.Cel gluconic il pui in ceai sau il dai cu linguritza.Si lui bebe ii tremurau manutele cand se misca brusc si mi-a zis doctora ca e de la lipsa de calciu.
Gandacel,serul ala la sticla de plastic e iugoslav.Pe sticla scrie asa : NATRII CHLORIDI INFUNDIBILE,solutie perfuzabila,500 ml.L-am luat de la farmacia HELP din Drumul Taberei,e pe langa Mega Image.Nu farmacia HELPNET !
Bits,eu indulcesc ceaiul cu putina miere ca altfel se stramba.Asta merge numai daca ai o sursa sigura de miere.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by roserb
Eu incerc sa merg sa ma odihnesc un pic dupa ce am mai tras o cearta cu muncitorii care lucreaza la vecinii de sub noi, si care considera necesar sa faca cele mai zgomotoase treburi intre orele 14 si 17 , adica tocmai cand e interzis. Pe mine nu m-ar stresa in mod deosebit, dar de fiecare data nesimtitii imi scoala copii, si deja lucreaza de 4 luni (ce draku or face intr-un biet apartament de 4 camere in 4 luni, ca la nou anul trecut a durat 6 saptamani amenajerea completa!)iar eu nu mai suport. Azi am ajuns sa-i injur pe romaneste dupa ce au sculat-o pe Bianca de vreo 2 ori si pe Mihnea de alte cateva. Saraca fiica-mea a ajuns sa se culce preventiv cu o pernita in cap sa nu mai auda zgomotele. Of, cred ca e cazul sa ne facem casa - hihi!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
iubita, asa dobitoci de vecini avem si noi
, dar la noi e si mai si: termina unii de daramat peretii, incep altii
asa o tin de nu stiu cand - de o juma de an, si nu se mai termina!cat despre san, am rezolvat, a supt ioachim azi numai de la el si acuma s-a "desfundat";))
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by tryquote:
Originally posted by miria_cristina
Pentru cine are constipatie, sa stiti ca e normal, dupa cezariana, pentru ca intestinele au;uat-o la vale in sarcina, iar acum, cand se reaseaza prin burta ne mai dau de furca. Pe min enu m-a lasat sa plec din spital decat dupa ce am avut scaun si mi-au dat si laxativ. Am inteles ca se poate lua si acum, dar numai din cele pe baza de plante ca sa nu influenteze lactatia. Se numeste Herbolax.
Iar Ca gluconic se face deobicei intravenos, dar in cazul copilului mic cred ca asistenta se referea pe gurita. Adica il amesteci cu lapticul. O sa elimine o parte prin pisu, dar fiola este de 10ml, deci ii mai ramane si lui in corp.
Cristina si Damiana
Eu n-am nascut cu cezariana si deja au trecut 6 sapt de la nastere, deci s-or fi asezat matele mele pe acolo.Si eu tot ma constip...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
nu-ntelegi ca e normal, si noi restul suntem constipate de nu sa poate??
mai ales ca fructe nu, aia nu, aia nu...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
LuminitaB spune:
Asa e Gandacelu! Chiar ca seamana Ioachim cu Tudor. Mai ales cind pling
Eu i-am facut lui Cri vaccinul antigripal iar bolile copilariei le-a cam avut: oreion, rubeola si varicela. Continui sa-l duc la gradi fiindca s-ar plictisi ingrozitor acasa si ar sta numai la calculator si televizor. Oricum nu prea se apropie de Tudor nu pentru ca nu l-as lasa ci probabil ca nu prea prezinta interes pentru el. Nu-l fortez, incerc sa-i las sentimentele sa se dezvolte treptat.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Miche
Si Darius , in naptea asta , adica maine la 0.22 face 3 saptamani!!
ai noroc si sa traim
sanatosi sa fim
fotbalisti ne facem
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Gandacel,serul ala la sticla de plastic e iugoslav.Pe sticla scrie asa : NATRII CHLORIDI INFUNDIBILE,solutie perfuzabila,500 ml.L-am luat de la farmacia HELP din Drumul Taberei,e pe langa Mega Image.Nu farmacia HELPNET !
mai trebe sa gasesc si eu ca nu se mai poate!

NU PUNE MIERE IN CEAI!
e interzisa mierea pana la 1 an!
fug ca plange!