Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)
Raspunsuri - Pagina 14
miria_cristina spune:
Gata! Nu-i mai dau indulcit. Era indulcit ceiucul doar 5%, adica putin, dar nu-i mai dau . Il bea preparat cu lapte sau asa cum este.
Cristina si Damiana
miria_cristina spune:
Si a mea am vazut ca are un tremurat de manute,dar rar de tot. Si cand am observat era dupa baita si am crezut ca ii e frig. Sa fie oare de la calciu? Mie astazi doctora nu mi-a dat decat Vigantol.
Cristina si ciuciurica Damiana
Sabina spune:
Auzi tu la Gandac obraznic
....pai mai are omu trebi, azi am fost plecata toata ziua la facultate, n-am avut cand sa scriu!!!!Nu ca altele care stau si se dragalesc cu bebeii toata ziua si toata noaptea.....
de parca eu sunt mamica de noi
embrie decembrie!
Cat despre mastita....pai sa stii ca pe mine m-a apucat intr-un an si 8 luni cam de 6, 7 ori ocriza d'asta, am pus la inceput o sticla cu apa congelata, bagata intr-un prosop pe sanul respectiv.Apa rece calmeaza, apa calda decongestioneaza si stimuleaza curgerea laptelui.
cat despre miere...Ana Culcer mi-a zis ca ea in peste 30 de ani de cariera n-a gasit nici un caz de butulinism de la miere in Romania...ea o recomanda, insa interzice alte lichide pana la 6 luni, laptele mamei e suficient.daca vreti sa le dati pt. colici, dati cu lingurita neindulcit.
cam atata...
la mamici si nascute si nenascute!
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Sabina spune:
Am uitat...Felis, nu te lua dupa o asistenta amarata, sa nu cumva sa dai supliment sau suc de morcovi.daca iti creste copilul minimum 500 de grame inseamna ca ai lapte...dar dupa cum doarme prevad o crestere de peste 1 kil....
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
irinaA spune:
Ceaiu pentru colici eu il dau neindulcit.In ce priveste mierea puteti sa dati la copii.Se zicea ca ar fii fost doar un caz de botulism.
Cu Ioana 8 saptamani
vilma spune:
Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38464" target="_blank">Capitolul 101
Fetelor, subiectul este la sectiunea bebelusilor, sa nu va speriati daca nu il mai vedeti la mamici