Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)
Raspunsuri - Pagina 11
fulguletz spune:
salutare! salutare!
azi e zi mare pentru Monica! sa ii tinem pumnii!
Eliza, eu mi-am intrebat doctorul si mi-a zis ca baie in cada pot face dupa ce imi trec lohiile...
Gandacico, mastita parca facut Roserbitza...Nu stiu daca mastita e acelasi lucru cu canale infundate..Cert e ca eu am probleme cu cateva canale infundate si mi s-a spus sa-mi pun comprese calde inainte de alpapta (10 minute) , iar dupa alaptat sa-mi pun pe san branza dulce acoperita cu un servetel pana la urmatorul supt...
de voinicel David (01.12.04)
poze
LuminitaB spune:
Bine v-am gasit dragele mele,
Mi-a fost tare dor de voi, tuturor
si
Am venit si noi acasa de-o saptamin dar abia acum reusesc sa scriu si sa pun ceva poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitabita/my_photos
Sper ca le puteti vedea, daca nu dati-mi de stire.
Mesajul in care va anuntam ca am nascut a fost postat de sotul meu ascultator si emotionat care n-a stiut bine lungimea lui bebe 52 cm, dar ce importanta mai are. Noi suntem bine cu totii. Incepem sa ne obisnuim cu viata acasa in patru. Ziua dormim si noaptea nu prea dar se pare ca Dumnezeu imi da puteri si nu disper inca. Sunt sigura ca acest program se va schimba. Deocamdata incerc sa dorm si eu ziua cit pot de mult. Am noroc ca ma ajuta mama in timpul noptilor.( Sotul lucreaza in alta localitate si vine doar in we)
Vad ca foarte multe fete mamicute sunt cu nervii la pamint.Eu incerc sa nu ma las, incerc sa ma alimentez corect sa-l pot alapta pe bebe cit mai mult.
Apropo de alaptat: si eu am avut niste rani ingrozitoare pe tzitzi dar am putut rezolva problema cu ajutorul mamelonului de silicon. Inca il folosesc si acu desi mi-au trecut ranile dar in acest fel il pot lasa pe Tudor sa suga cit vrea fara sa simt nevoia sa-i scot sinul din gurita. Garmastanul n-a functionat la mine!
Cind voi avea un pic de timp voi scrie si povestea nasterii. Voi scrie editia prescurtata si voi face o mica comparatie cu prima nastere, veti vedea voi de ce.
Din cite imi dau seama am abordat foarte relaxata cresterea acelui de-al doilea copil si cred ca e mai bine asa. Incerc sa nu-l neglijez nici pe cel mare care are si el foarte multa nevoie de mine.
Va pup si mai vorbim
LuminitaB
mami Tudor 2.12.2004 a lui Cri 24.12.1998
ad_rianna spune:
GANDACEL eu am gasit in farmacie ser fiziologic la sticlute de plastic cu pompita. Imposibil sa nu fie si pe acolo
gemenusilor BIANCA si TUDOR
pozele noastre
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
la noi alta problema cu tzatzile:daca il intrerup din supt de la un san ca sa-l trec la celalalt nu-mi mai suge.il trag de obraji.il gadil pe la urechi,picioare si nimic.daca ii bag tzatza in gura fortzat ma musca cu gingiile de-mi vine sa ma urc pe pereti.uite asa stau si ma mulg(dar eu nu arunc laptele,il pun in congelator)
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
eu ii dau la un san, dupa care il schimb de pampers si pe urma ii dau la celalat san...
nu-i place deloc sa fie schimbat si plange si se trezeste bine si pana la sfarsitul operatiunii voinicelul meu e tocmai bun de pompitza pentru sanul celalalt..

de voinicel David (01.12.04) poze
miria_cristina spune:
Acuma sa nu te superi pe mine Gandacelu
, dar de canale infundate stiam si eu, nu inseamna insa ca este ceva grav, doar mi-am dat cu parerea, si am specificat ca sunt de doua categorii. Pana sa realizez ca nu am lapte suficient si sa ajunga si asta sa nu mai fie, am avut si eu aceleasi simptome ca tine la sanul drept. Eram si caraghioasa, pentru ca se inflamase si era mai mare decat celalalt. Atunci mi-a si dat doctora Bepanthen-ul, dar a durat putin si acum sterilizez tetine.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
ad_rianna spune:
Plec si eu sa dorm putin.
Pupici tuturor.
Sa-i tinem pumnii lui MONICA si sa se termine totul bine pentru ea.
Fetele care sunteti in domeniu...nu se stie inca,
(virgula) care va fi salariul mediu pe economie de anul viitor?
gemenusilor BIANCA si TUDOR
pozele noastre
bits spune:
ELIZA poti face baie in cada dupa 1 luna de la operatie,asa ca unda verde.eu am 6sapt de la operatie ,deci ma pot apuca de exercitii.Cristina zicea ca nu trebuie ridicat nimic greu dar baiatul meu are 5,8 kg si zilnic il tin in brate
,ma doare spatele de mor....
pt colici e bun si GRIPE WATER(TRY il gasesti si tu la tine sigur)
intrebare pt cele care dau ceiut la bebeii:il indulciti?
octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb
LuminitaB spune:
Dupa indelungi chinuri am reusit sa pun pozele in semnatura. Ura
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Ele spune:
Bits nu ma mai mulg deloc, ii dau la fiecare masa cate un san. Dar cateodata face scandal tare si nu inteleg de ce si incerc sa-i mai schimb sanul. Cateodata functioneaza..cateodata nu. Referitor la ceai eu ii pun putin zaharel ca altfel nu mi-l bea deloc.
Fetelor care vreti sa dati calciu gluconic la bebelusi: nu trebuie introdus in laptic pt ca branzeste laptele. Dati-l cu ceai.
Si referitor la constipatie...eu am mai discutat pe forum despre asta: nu folositi pt copii nimik lasati-i sa-si regleze singuri scaunele. Stiu ca e greu si numarati zilele de cat timp nu fac kk , la fel am patit eu cu Denisa, la inceput supozitoare pana cand am mai citit pe internet cate ceva si am lasat-o sa vad dupa cate zile face..si a facut dupa 5
. Explicatia ar fi: laptele are putin reziduu solid si partea cea mai multa se asimileaza.
Cu subiectul cafeaua.....eu am mai baut si insarcinata fiind, asta dupa perioada de dizgravidie, dar bebele e cuminte deci nu se verifica teoria ca agiti bebele.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
miria_cristina spune:
Acum a plecat doctora de la noi. Zice ca totul e OK. Asa sa ramana!
S-a uitat la operatie si i-a placut cum s-a inchis. Eu am 6 saptamani. Mi-a zis ca pot sa incep sa fac exercitii usoare pentru spate ca ma doare de mor. Rotiri de cap, miscarea bratelor, iar pentru burta a zis sa o iau mai incet, dar ca pot incepe cu genolexiuni, fandari, bicicleta. Deabia peste 2 luni pot merge la sala. Ha! Ha! Care sala, pai si pe fata cu cine o las? Poate in primavara sa merg, adica peste 3-4 luni. Dar pana atunci, am casete cu exercitii si le fac acasa. Mi-a mai dat Supradin, ca sa-mi completez carentele din perioada asta.