Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004-sutaaa! (100)
Raspunsuri - Pagina 10
acusor spune:
M-ai mai linistit Diana. Si eu bea cafea zilnic si mi-era teama ca o sa-i faca rau lui bebe. Pe site scrie ca ai voie sa bei dar moderat. Dar cum spune miria_cristina asa zice ca mama mea. Ca o sa fie copilul agitat si n-o sa mai doarma.
Poate totusi reusesc sa ma las de cafea in astea 9 luni.
acusor 
diana2004 spune:
Gindacelul, daca ai sinii tari si cu noduli nu e mastita ,sint doar canalele infundate ;ori suge Ioachim mai mult si le desfunda ,ori faci un dus caldut (nu fierbinte ) si te mulgi temeinic .
Daca pielea e rosie si calda ,atunci e mastita si ami bine sa te vada un medic ,poate e nevoie de antibiotic.
Bafta !
Mona_B spune:
quote:Fulguletz, eu nici n-am mai gasit o moasa...m-am tot codit sa caut sa nu caut pana am ramas fara.Dar deocamdata ne descurcam;de Revelion imi vine ajutor din Ro pt.trei luni
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by Mona_B
Gandacelu, de la ce varsta se incepe decalotarea la baietei, inainte sau dupa baita?
Mona siVlad 10 zile
Mona, eu mi-am intrebat moasa si mi-a zis ca nu se face nici o decalotare. Iar eu de capul meu nu o fac, asa ca va ramane nedecalotat...pana s-o gasi cineva sa i-o faca
Tie iti face moasa ta?de voinicel David (01.12.04)
poze
sa mai rasuflu si eu un pic.Cu decalotarea cred ca mai astept pana la U3 pe 14 ianuarie cand il voi intreba si pe medic despre asta.Inclin sa cred ca e mai bine sa se faca din motive de igiena, dar...mai bine mai astept.
Mona_B spune:
quote:Nu stiu cum e la voi, dar eu am renuntat la cafea, am baut vreo doua zile la rand cate o ceasca dinmineata si bebe meu era tare agitat si nu prea voia sa doarma,asa ca am incetat si lucrurile s-au aranjat, copilul meu doarme fara grija acum.
Originally posted by acusor
M-ai mai linistit Diana. Si eu bea cafea zilnic si mi-era teama ca o sa-i faca rau lui bebe. Pe site scrie ca ai voie sa bei dar moderat. Dar cum spune miria_cristina asa zice ca mama mea. Ca o sa fie copilul agitat si n-o sa mai doarma.
Poate totusi reusesc sa ma las de cafea in astea 9 luni.
acusor
miria_cristina spune:
Legat de mastita, intradevar ca masajul si baile calde fac bine, dar mai ales sa-l pui pe bebe sa suga mai mult de acolo. Din ce stiu eu sunt de doua feluri. Usoare adica durere, zone tari sau mai grave, cu simptome ca de raceala, febra. Si in acest ultim caz se da ceva, nu neaparat antibiotice. Mie preventiv doctora mi-a dat Bepanthen (ung.), dar din pacate nici nu am avut nevoie pentruasa ceva ca n-am lapte.
In privinta cafelelor, eu am renuntat usor pentru ca nu beam cafea decat daca fumam si nu mai era cazul. Dar de ce nu incercati cu cafea decofeinizata. Are aceeasi aroma si nu se schimba de loc gustul, doar ca nu mai contine cofeina.
Cristina si Damiana - 5 nov 2004
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Fetele ,am mai experimentat un medicament pt colici ,si parca a mers cel mai bine ,Debridat 2,5ml de 2 ori pe zi inzinte de masa ,ni l-a recomandat pediatrul .Bietul copil gemea toata noaptea iar ziua trebuia sa -l tin numai in brate ;in schimb avem probleme cu kk, face f. greu si numai dupa ce se screme o juma` de zi .Si eu sint constipata ,dar e explicabil pt ca de frica sa nu aiba bb colici nu maninc decit un mar pe zi si f putine legume .
diana2004
mey, debridatul nu e anticolici! e antidiareic, de aia ti s-a constipat cupilu!
ia citeste ce scrie pe eticheta!si vezi ca expira la 2 saptamani dupa ce l-ai preparat, ai grija!
eu merg tot pe mana lui sab simplex!
jasmine, CUM SE CHEAMA SERULA ALA CA INNEBUNESC!!! a fost mama la helpnet (in militari) si cica n-au avut niciodata la sticla, decat la fiole! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!
acusor, normal ca poti sa-ti dai cu crema, e chiar recomandat! poti bea si cafea, dar nu multa... nu trebuie insa sa manaci in aceeasi zi ciocolata, sau alte excitante... vezi, eu am ales cioco in locul cafelei, si am baut decofeinizata (fiind o maaaaaaaaaaare cafegioaica!;)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
miria_cristina spune:
Acusor - eu nu stiu daca totdeauna merge varianta cu Ca facut pe vena, mi se pare chiar o metoda depasita si fricoasa, pai eu am luat calciu pana la sfarsitul sarcinii, dar depinde de medic si de metoda pe care o foloseste. Sunt atatea medicamente in spital care pot provoca travaliul. Iar o metoda la care mie mi-a venit sa rad atunci, este sa faci dragoste. Asa mi s-a spus in spital. Bine, nu era cazul meu, ca am nascut prin cezariana, dar vorbeam cu asistentele. Ha, ha, pai eu cred ca as fi nascut in cazul asta la 10 luni!
Diana2004 - si fetica mea a fost putin constipata, pentru ca i-am schimbat lapticul, dar cand am vazut ca devine agitata si trece o zi, i-am bagat in fundulet termometrul uns un pic cu ulei, ca asta am avut eu , ca sa alunece mai usor si sa nu o doara. Si a facut. Initial incercasem cu supozitor cu glicerina, dar eu il bagam, ea il scotea.
Cristina si ,tumpilica lu'mamica, Damiana
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Gindacelul, daca ai sinii tari si cu noduli nu e mastita ,sint doar canalele infundate ;ori suge Ioachim mai mult si le desfunda ,ori faci un dus caldut (nu fierbinte ) si te mulgi temeinic .
Daca pielea e rosie si calda ,atunci e mastita si ami bine sa te vada un medic ,poate e nevoie de antibiotic.
Bafta !
diana2004
ah, merci iubita, asa stiam si eu, de canale infundate!
nu am mastita, uoooooof! asta mai imi lipsea... plus ca stiam si de febra... in fine
eu tocmai ce am facut curat la bebe, l-am lasat infofolit cu geamu deschis... brrrrrrrrr ca frig mai e!
sabinuta, unde ai disparut??? cum sunt io mama nebuna dupa nascare ma bate gandu ca te-am suparat cu ceva?!
(faza cu "gugu"??!mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by try
O problema: m-am trezit dupa nastere ca ma constip. Mai are cineva problema asta? Cum se explica? Toata sarcina n-am avut pb asta, iar in 30 de ani cred ca m-am constipat de vreo 5 ori. De ce m-a apucat acum?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Incearca supozitoare cu glicerina. Am avut si eu problema asta. Si apoi tarate cu apa in fiecare zi dimineata pe nemancate si se regleaza digestia
gemenusilor BIANCA si TUDOR pozele noastre
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Initial incercasem cu supozitor cu glicerina, dar eu il bagam, ea il scotea.
lol, trebe sa-i tii funduletzu strans ca sa nu iasa
uf!
va pupic, ma duc sa pap!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Vlad 10 zile