Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Alina Maria sper sa aibe cine sa ma sune si pe mine la spital...
Spanacul proaspat eu stiu ca se oparește pana se inmoaie nervurile (care sunt tari) si apoi se gateste.

ixxi si persicuta 31+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ixxy, si eu sint "programata" tot la inceputul lui feb, asa ca...mai ramanem fete pe listutza.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Salutari si pupicei de la Coca.
Impreuna cu ea va tinem pumnii fetelor care saptamanile viitoare o sa tineti bebeii in brate!!!Curaj si succes sa scapati cat mai usor cu putinta!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ixxi , nu inteleg ce vrei sa spui , cum adica nu ai pe cine sa suni sau sa te sune la spital ?
Daca vrei te sun eu da-mi nr. pe PM , nu e bine sa fii singurica in acele momente , trebuie sa-ti impartasesti bucuria .
Cornelia multumim ca ne ti la curent cu Coca , transmitei si tu din partea noastra salutari si la fel multa putere si succes in caz de...
Mi-a iesit spanacul foarte bun insa nu pot eu manca prea mult , iar in caz de nu stiati ATENTIE - SPANACUL RACIT SI REINCALZIT A DOUA ZI E OYTRAVITOR . Suna ciudat dar e serios produce o substanta care nu mai e buna , asa e si cu urzicile.

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Patricia, dr meu vrea sa nasc natural. Daca asa va fi pana la urma, vom vedea.
Astept vesti de la Ingerasu. Poate nastem in aceeasi zi.

Oana, tu ce mai zici?

pupici

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Chiar, ce facem noi fetele din februarie?!!!!!!!!ramanem singurele pe aici... dar nu-i nimic ne intalnim cu toate iar, nu?.

Shobo, ma bucur ca ai rezolvat problema.
Oana, pe unde esti, ce mai faci? vreau poze cu tine....si cu lenjeria cand vine!!o sa fac si eu o poza cu lenjeria, dar nu acum pt. ca nu e instalat patutul si e frumos cum vine pe patut.

Fetele, trebuie neaparat spalate lucrusoarele lui bebe chiar daca sunt noi, inainte de folosire? si lenjeriile?

Pupici

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Ho, ho, de saptamina viitoare se inmultesc BB-ii!
Crinuta, avind in vedere ca si eu voi naste tot la CFR2, te rog sa-mi mai povestesti cum e pe-acolo (atmosfera, cadre medicale etc). N-am ajuns pina acum acolo, pentru ca am fost numai la cabinetul privat al dr. Eu, cel mai repede as naste incepind cu 27Dec (daca nu apare vreo surpriza pina atunci), adica prin S38.
Leta, nu plinge ca mai ai putintel si o sa-ti tii puiutul in brate!
Fetele care nasteti in Februarie, pentru voi va fi bine pentru ca veti auzi impresiile de nastere, precum si tot felul de recomandari, care v-ar putea fi utile. Vedeti ca exista un avantaj pentru cine naste mai tirziu?
Shobo, cu intilnirea chiar nu stiu ce sa zic. Cind ma misc asa greu parca mi se pare o adevarata expeditie drumul pina la Pizza Hut. Cind ma simt mai "usurica" parca as vrea sa urc muntii. Chiar nu stiu ce sa zic, mai ales ca eu nu mai conduc acum si as depinde de sotul meu sau de un taxi.
Apropos de taxi sa va spun ce mi s-a intimplat: saptamina trecuta m-am intilnit cu niste prieteni la un restaurant. Am chemat frumusel un taxi, m-am urcat in el si cind soferul a vazut ce burticoasa sint, nu a depasit viteza de 30km/ora nici mort. In oras era destul de liber, insa soferul parca era speriat ca daca va conduce mai tare o sa-i nasc in masina. Buuuun! La intoarcere iau un alt taxi, iar soferul cind ma vede cu ditamai burtoiul se decide ca cea mai buna cale sa nu-i nasc in masina este sa mearga cu 100km/ora. Asa ca ce sa mai respecte culoarea semaforului, sau interdictia de a circula pe contrasens? Asta se intimpla in Bucuresti, pe la 18.30, cind traficul e foarte incarcat. Deh, avea o gravida in masina, asa ca putea sa incalce orice regula. Eu, din spate am incercat timid sa-i spun ca data nasterii e undeva mai incolo, insa am senzatia ca nici nu m-a auzit, fiind atit de preocupat de manevrele lui.
Am ajuns acasa extrem de repede pentru o ora de virf, tinindu-ma de burta, pentru ca la curbe o lua invers din cauza fortei centrifuge. Culmea e ca i-am dat si bacsis!
Fetelor, care vreti sa nasteti mai repede, vi-l recomand cu incredere, rezolva orice problema!
Alina si BB-lina 36s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari !

Sara, eu asa stiu ca trebuie spalate toate hainutele inclusiv lenjeriile de pat, ba chiar pe unele hainute de import scria pe eticheta ca trebuie spalate inainte de prima utilizare. Ideea este ca pielea nou-nascutului e foarte sensibila si poate sa se irite usor, iar hainele nu stii prin cate maini au trecut sau cat praf au luat pe rafuri sau in depozite. Tot pentru dezinfectare se recomanda si calcarea lor (din cauza temperaturii inalte a calcatorului)
Dar sunt asa de micute si de dragute, se spala si se calca repede, mie mi-a facut placere treaba asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Sara, tb neaparat spalate si calcate...Eu tocmai am terminat de calcat si impachetat in pungi...De cinci zile fac chestia asta...putin cate putin.

Shobo, multa sanatate!

Crinuta, imi dai niste emotii... Adica luni-marti il vad pe frumusel? Spor la treaba!(stii tu la ce ma refer)

Irina (Tomasa) a fost azi la monitorizare. I se va face sigur cezariana, cel tarziu in ianuarie,in sapt. 39. In rest este bine si va transmite salutari! Chiar se intreba azi daca ati uitat-o?
Chiar cine mai face cezariana?

Am fost ieri la monitorizare. Am venit acasa ingrozita...Monitorizarea se face in sala de travaliu iar acolo de data aceasta erau doua mamicute gata, gata sa nasca... Mi-a fost asa de mila... De frica, cred, bebe a prestat incantator la aparat. De bucurie, dr. inainte sa-mi faca eco a zis " Sa vezi acum ca are 3.500 grame!". Din pacate, nu este asa! Suntem tot la 2000 sau 1800 grame...
Maine merg iar!
Poate maine aflu mai multe detalii despre saloane, costuri etc...

pupici

simona, 34 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina Gabriela, mie imi place spitalul. Maternitatea este mica dar moderna, curata si bine dotata. Personalul este foarte cumsecade. Stiu pentru ca am stat aproape 3 zile in spital si am avut ocazia sa vad cum se poarta asistentele chiar fara sa le oferi nimic.
Din acest punct de vedere poti sta linistita.
Imi pare rau ca nu ne intalnim. Chiar nu vei trece deloc prin spital pana nasti?

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput