Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, multumesc pentru incurajari. Deocamdata nu ma gandesc prea tare, mai am evenimente pana atunci si incerc sa cred ca mai sunt muuuulte zile pana pe 27...

Am primit o veste foarte buna aseara: prietena mea din gimnaziu a nascut ieri o fetita, Mara, de 4200 g. Am vorbit cu ea aseara, sunt bine si ea si fetita si tare mult m-am bucurat pentru ele.

Crinuta, luni acum ? Pe 20 decembrie ? Eu cred ca voi naste lunea viitoare, pe 27... off cum a trecut vremea de repede. Iti tin pumnii stransi, sa ai nastere usoara si rapida. Cum ne anunti ? Dai un sms, un telefon ?

Shobo, bravo, bine ca ai trecut peste asta. Dar ai fost curajoasa sa conduci atata drum singurica si cu operatia facuta, mai ales la ce nebunie e acum in oras...

Lali, mamica peste 2 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta, ea se duce vineri la doctor sa stabileasca ce si cum.
Dar crede ca tot luni o cheama. Iti spun dupa ce se intoarce de la medic.
Ma bucur ca esti bine! Oricum luni e ultima zi si sansa sa-l faci sagetator asa cum vrei!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, ai tinut tu minte amanuntul asta cu zodia? Ai perfecta dreptate, e ultima zi, dar nu eu am stabilit-o ci dr. Cine stie, poate iese Rayan pana atunci, desi eu nu vad ca s-ar grabi.

Lali, da, pe 20 decembrie. Nu prea stiu cum e cu nasterile astea induse, sper numai sa nu dureze prea mult. Oricum dr a spus ca am colul pregatit de ceva vreme, si de aceea e de acord sa imi indusca nasterea. Daca ar fi fost lung, tare si inchis nu mi-ar fi indus nasterea, dar asa...

La tine e sigur stabilita cezariana pe 27?

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, nu e 100%, dar sunt hotarata sa o fac intre Craciun si Anul Nou, pentru ca doctorul pleaca de Anul Nou din Bucuresti si nu vreau sa risc sa nasc natural cu doctorul de garda si copilul in prezentatie pelviana. Oricum merg miercuri din nou la eco sa vedem placenta si lichidul amniotic. Cat despre col, nu e foarte lung cum am crezut eu, e vorba de modul in care masoara Dr. Chitescu. Dar cum bebe sta cu capsorul in sus si e din stanga sus arcuit spre dreapta jos nu preseaza deloc, deloc pe col si de asta nu se inmoaie si nu se scurteaza. In schimb peretii uterului sunt subtiati jos, si asta inseamna ca ne apropiem de termen...

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Neatza fetelor

ce de vesti!!!
Voi chiar o sa nasteti asa de repede?
Ne-ati pacalit! Asa de repede.....deja am emotii pentru voi.
Eu pana in februarie.....
O sa nasteti toate si eu nu o sa mai am pe cine sa anunt cant o sa...

ixxi si persicuta 31+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, daca iti face declansare, inseamna ca nasti natural??

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Crinuta, Ingerasu, Lali, ce putin mai aveti! Cum e fetelor sa stiti ca peste foarte putin o sa va vedeti minunile? Doamne, ce frumos trebuie sa fie!

Lasa, Ixxi, ca vom mai fi cu burtile la gura si in februarie, desi si eu cred ca nu mai apuc dpn-ul initial....Dupa ultima ecografie, ar trebui sa nasc pe 1 frebruarie, dar sa vedem....Sotul meu a devenit tare nerabdator, viseaza c-o ia in brate pe , c-o pupaceste, ii vine sa-si bage mana-n burtica mea s-o smotoceasca...

Oana, dintr-un soi de matzokism, te intreb, ce mai gatesti azi?

Anuc si BB-lica iubita (31S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Vreau si eu sa nasc mai repedeeeeee.....

Leta 34+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu azi am fost harnicuta, am facut si un pic de ordine si papica buna (ciorbita de perisoare si escalop de vitel). vad ca azi nu m-a durut burta deloc, m-am simtit foarte bine,asa ca parca as incerca si un cozonacel, sa mai experimentez pana de Sarbatori, poate reusesc. In plus sunt foarte nerabdatoare fiindca azi e prima serbare a puiului meu, la gradinita. Vine Mos Craciun si Antim trebuie sa spuna o poezie. nu stiu cum e el, dar eu sunt foarte emotionata, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, am baiat mare deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , astazi chiar ca m-am trezit tarziu desi am dormit bine . Nu am gasit asa de multe mesaje se vede ca suntem pe ultima suta de metri .
Ixxi eu sigur voi fii alaturi de tine si fetele ce vor naste mai tarziu , nu e cazul sa ne grabim .
Leta nu plange , bucurate ca nu nasti mai devreme de termen , o sa vezi ca bebe vine exact cand trebuie , asa cum Dumnezeu a planuit.
Adita mult succes cu fiul tau , te cred ca ai emotii. Dar chiar ca esti foarte harnicuta , eu nu pot sta in picioare prea mult astfel incat nu pot sa ma apuc mai de nimic .
Galaxy , Viktoria , Oana voi ce mai faceti si cum va mai simtiti ?
Fetelor voi stiti cat timp fierbe spanacul proaspat ?
Pe curand !

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput