Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetele,

am venit de la operatie, gata am scapat de ce mi-a fost frica mai tare... mi-a taiat toata acea gingie care nu mai era gingie ci o carne care ma supara tare tare cu singele pierdut de 3-4 ori/zi/... era nasol de tot, nu mai puteam sta asa... si in plus nu ma mai simteam bine cu spatiul in gura, ma incurca teribil...

mi-a fost tare frica ca anestezia sa nu-i faca ceva lui bebe sau mie sa-mi declanseze nastere prematura... insa mi-am luat inima in dinti si am zis ce o fi o fi iar eu m-am concentrat tare sa nu-mi fie frica!... si cind m-am suit pe scaun la 17:00 bebe misca tare de tot de ma facea sa dau din picioare... si nu stiam cum sa-l calmez... am vorbit cu el telepatic si pe cuvint, nici acum nu-mi vine sa cared cum toata operatia s-a linistit si m-a facut sa ma concentrez usor sa nu-mi fie frica... a inceput cu 3 intepaturi pe anestezie, si apoi taierea cu bisturiul a acelei excrescente... mi-a aratat-o asistenta la final si era oribil de mare si urita, nu puteam sta asa cu ea... riscam prwea tare ca de sarbatori sa ma apuce vreo hemoragie mare si sa fie totul inchis peste tot... miine mergem la control si peste o sapt. ne scoate firele si gata, am scapat. insa mi-a zis si dr-ul ca tre sa fiu ff atenta ca sa nu-mi apara in alta parte la fel, si sa fac periaj corect chiar daca singereaza gingiile... chiar de miine si in locul operat...
nu mai zic ca am condus pina acolo (din Militari in Pantelimon-p-ta Delfinului) si inapoi fiindca m-am simtit in stare, puteam sa chem sotul de la birou dar m-am simtit in stare si am facut-o! sint mindra acum tare de mine ca nu mi-a fost frica acolo si am ajuns cu bine ac. bineinteles ca bebe si-a reluat miscarile lui tari de cum am ajuns ac, ca doar e ac. la el . inca nu mi-am revenit din anestezie dar sper sa nu ma doara cind imi revin. tre sa nu fac clatiri cu apa pina miine insa de miine reiau spalaturi si periaj normal. e posibil sa mi se umfle falca pe dr. unde a fost gingia asta dar tre sa pun comprese cu apa rece si pina miine imi trece a zis chirurgul.

sint tare mindra de mine ca am reusit si ma simt ok si eu si bebe dupa cum si--a reluaT miscarile lui
va pup si va urez o seara cit mai placuta!
m-am bucurat

Eu si bibisor sapt. 31
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetele, cind vreti sa ne intilnim?
vineri acum se mai poate? sau e prea din scurt? ma gindeam ca asa le mai putem prinde pe fetele care sint cu colul deschis si cam gata de nastere din clipa in clipa... deci daca sinteti de acord cu vineri ora 16:00 ca de obicei, spuneti-mi MIINE CEL TIRZIU!!! ca sa rezervam ceva repede. vreti tot la Pizza Hut? ca nu stiu in acest timp scurt unde ne mai putem gindi sa ne vedem!

ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE!!!

Eu si bibisor sapt. 31
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Buna seara!

Mia, bine ai venit printre noi, si sarcina usoara!

Shobo, Viktoria, ma bucur de vestile bune de la voi!

Alina Maria, uite si eu pe aici, numai ca am facut un pic curatenie prin casa, ca am fost aproape tot timpul ori ocupata ori obosita. Acuma stau si va citesc.

Ingerasu, Crinuta, si Oana, sunteti deja pe ultima 100 de metri. Acuma sa vedem cine ajunge prima dintre voi.

Va pup

P.S: Viktoria, trebuie sa luam prosoape cu noi la spital?

io si un baiatel (intr-un burtic de 34+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Oana, poate trimiti odata, cand ai timp, listuta noastra updatata lui Oana_B, ca sa updateze lista a mare de Mamici 2005.

io si un baiatel (intr-un burtic de 34+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Gata, m-am tuns in degradé, si m-am vopsit neagra cu nuante de albastru, dar fara amoniac. George zice ca sunt frumoasa, asa ca o sa fac poze sa va pun.

Lali, nastere usoara si ma bucur ca nasti asa repede! O sa trec 30 dec pe lista.

Galaxy, eu vineri aflu cum e colul si vad cam cat mai am si eu, dar ingerasu naste la inceputul saptamanii viitoare, ii provoaca nasterea. Deci ea va fi prima, asta in cazul in care Crinuta nu naste pana atunci, ca la mine Seb nu mai da nici un semn, saptamana trecuta apasa cu capul jos, acum nu mai apasa... O sa ii trimit lista.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Lali nastere usoara si curaj. O sa vezi ca o sa fie bine. Gindestete ca de revelion o sa fiti impreuna cu bebe si cu....... masina.
Sa stii ca asa mai zic si eu de baiatul meu!

Crinuta, ce ai facut ieri la doctor?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, am fost cu sotul ieri. Nayel mi-a facut eco, totul e ok, si iar am discutat ce putem face sa nasc mai repede.
M-a intrebat daca nu am contractii, i-am spus ca a avut zilele trecute destul de multe nedureroase, insa acum si acelea s-au rarit, asa ca a ramas ca daca nu nasc pana luni, ma duc luni dimineata si imi face declansare.
Ingerasu cand face declansare? Tot luni?

pupici

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

'neatza

Azi-noapte am visat-o pe Ingerasa...cred ca primim vesti despre ea si bebe:)

Leta 34+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cum ai visat-o?

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Am visat-o destul de neclar - era grabita sa ajunga undeva si se temea sa nu intirzie.

Leta 34+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput