Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Oana, Sara si celelalte amatoare de ciulama!! Imi permit sa mai adaug ceva la reteta, care sa desavarseasca gustul

Inainte de a praji faina in ulei, prajiti o ceapa mica taiata marunt amestecata cu patrunjel proaspat taiat la fel. Apoi adaugati faina direct in ulei sau faceti-o separat subtiata cu supa respectiva. Si, foarte important, adaugati neaparat lapte. Veti vedea diferenta!!!
Pofta buna! (asta e reteta din Ardeal)

Coraly, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Mia ,bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si voios!!!!!!!!

Amary, cadita pe care o vezi si mie mi s-a parut cea mai buna solutie( este o cadita simpla , am tinut sa fie cat de cat mai marisoara sa ma folosesc de ea cat mai mult timp posibil, iar suportul pe care il vezi in ea este unul detasabil tocmai pt. acest motiv,la fel e destul de adanca si iar m-a inacntat. pe langa asta nu a costat mult(cadita+ suport cadita+suport bebe= 20$).aaaaaaaa si inca ceva , i-am mai luat un fel de husa pt. supor bebe (din prosop)ca atunci cand sta la baita sa fie moale.

Dar ce e cu Ingerasa? nu sunt la curent ? eu va citesc mereu si nu-mi aduc aminte ceva ca ar naste curand...!!!!!!!"uit de la mana pana la gura "in ultima vreme.Oricum , nastere usoara daca e asa!!!!!!!ufff, ce emotii am.

pup pe toate

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci, coraly pentru sfatul la ciulama. O sa incerc si asa.

Alina, am facut si eu comanda de inca o lenjerie de patut cu pisicute, o pijama si un fier de calcat (cadoul meu de Mos Nicolae). Le iau sambata si fac poze la lenjerie. E scumpa tare. Spor la cumparaturi!

Pupici!

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ne-a zis amary azi, Sara, ca daca nu naste pana la inceputul saptamanii viitoare normal, dr ii provoaca nasterea, ca pleaca in concediu, si sa nu nasca cu altcineva dupa aceea.

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Oana asa cum spuneau fetele daca te vopsesti cu vopsea fara amoniac nu cred sa fie o problema. Daca vrei sa te vopsesti cu amoniac mai asteapta pina dupa ce nasti , caci s-ar putea acuma si datorita hormonilor sa nu iti prinda vopseaua.
Mia bine ai venit in mijlocul nostru si imi place cum gindesti.
Alina spor la cumparaturi. Se pare ca copii nostri sint la fel:)) si eu am azi niste dureri jos, david impinge cu caputul, sa vedem ce va face la noapte si la serbare. Poate se mai linisteste daca ii aude pe copii cintind. Fetelor va multumesc pt. gindurile bune si noi speram sa avem noroc de ea si sa fie intr-un ceas bun.
La Ingerasu ii tinem pumni sa aiba o nastere usoara saptamina viitoare. Ce frumos cadou primeste de Mos Craciun.
Ma duc ca trebuie sa-mi gatesc printesa, vrea sa-i aranjez parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Mia, bine ai venit printre noi! Si tu si bebe, sa fiti sanatosi! Fii optimista in continuare!

Oana, pai daca ne spui in fiecare zi meniul, cred ca o sa ne scada dpn-ul la toate. Eu va avertizez ca sunt inca la serviciu si poftesc de mor la bunatatile pe care le etalati pe site. Va rog, putina intelegere ptr pofticioase ca mine! De fapt, in sarcina asta n-am poftit tare decat la bere, dar daca-mi descrieti cu lux de amanunte papica voastra....parca-parca m-as arunca la o portie...dubla!

Anuc si BB-lica iubita (31S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Gata am venit si sper sa imi vina cheful de facut ceva ordine ca e aici ca la nebuni ,sotul spune ca exagerez eu si ca de fapt e curtat ca inainte.
Nu am gasit mare lucru decat o lampa frumoasa de noapte , in rest mai nimic.
Am cumparat ceva legume ,si tampoane ca si alea or sa-mi trebuiasca dupa nastere.Nu stiu cat dureaza perioada de dupa nastere cand o sa pierdem sange ca la menstruatie , voi stiti ?
Da Viktoria se pare ca bb. nostri sun t cam la fel desi eu am fetita , m-am gandit ca poate ne inrudim si noi , nu ar fi frumos daca David si Mandy ar forma un cuplu frumos ?Distractie placuta alaturi de Doris , in seara asta .
Oana de-abia astept sa vad poze cu noua lenjerie, si eu as mai cumpara multe dar cam sunt in pana de bani , mai astept un pic.

Oana

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Mamicilor,

de unde ati cumparat manusi pt bebe? se gasesc si separat sau numai in seturile alea complete de 800 de mii?
Imi faceam bagajul si am ajuns la concluzia ca atat mai trebuie sa cumpar pt bebe.
Shobo, spune-mi te rog cat ti-a luat tie mesterul pt dulapiorul lui bebe? eu am fost la un centru de comanda aici langa mine si mi-au cerut 2 mil 700 pt o comoda cu 3 sertare :((

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Witchie, noi am comandat la el un dulap gen soldat, adica un picior cam de 2m inaltime si 60cm latime, cu niste rafturi si 2 sertare in total, din PAL fag. ne costa 3.500.000. n-am negociat ca pe linga manopera mai intra si minere usi, sertare+ balamale + foaia de PAL care e 1.400.000. si cam asta e!

Eu si bibisor sapt. 31
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Feteleeee, am venit de la doctor cu vesti noi. Se pare ca vom face cezariana intre Craciun si Anul Nou, deci din 26 pana prin 29 ar fi termenul. Apoi pleaca si dr. meu la munte de Revelion si mi-e teama sa aman pentru ca nu vreau sa nasc de Revelion cu altul ! Cred ca e OK, ca DPN-ul ecografic e 30 decembrie (poti sa il schimbi in listuta Oana) si bebele are deja 3 kg.
Voi ce ziceti, nu e prea devreme, nu ?

Offff, asta este peste nici doua saptamani, va dati seama.... m-au apucat emotiile...

In alta ordine de idei colul e bine, doar peretii uterului sunt mai subtiati, doctorul spune ca nu se scurteaza colul pentru ca bebe e cu capul in sus si nu apasa pe el mai deloc. Asta e, am bebe cu nasul pe sus!

Va pupicesc,

Lali, mamica peste doua saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Coraly, multumim de sfaturi!!!!ce buna trebuie sa fie! de-abia astept sa o fac.

Oana, merci pt. informatie. te mai doare capul? sa nu ne uiti cu pozicile!!!!!!

Lali, Ingerasu, nasteri usoare si bebei sanatosi va doresc !!!!!!!!abia astept sa ne dati de stire si totul sa fie bine!!!!!!!ce daruri frumoase primiti de la Mosuuuuuuu!
Lali, parerea mea e ca nu trebuie sa iti faci griji!mi se pare ok.

credeam ca numai eu am pofta de bere, dar se pare ca nu, e ceva normal la gravidute.eu care inainte nu intelegeam cum sotului meu ii place berea , acum cand isi mai desface o cutie iau si eu o gurita ....si am o pofta de visinata, dar din asta chiar nu am gustat.

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta

Mergi la inceput