Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu cred ca Bia, Seb si Rayan s-au inteles cumva sa ne tina in asteptare. Ingerasu are ca si mine colul deschis si nici un semn de nastere. Eu sunt in aceeasi situatie. Sa vedem ce va spune Nayel azi.

Oana, tu ai fost la medic? Spuneai ca vei afla cum e colul.

pupici

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta, bafta la medic! Sper sa-ti dea vestile care ti le doresti!

Sara, cada de care ti-ai luat, de aceea imi doresc si eu!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Uraaaa! Naste cuscra!!! De-abia astept sa-mi vad nora!!! Merci, amary pentru veste!

Sara, va asteptam o fuga prin Franta la masa daca aveti pofta de ceva.

Anuc, pofta buna diseara la ciulama! Daca vreti, va zic meniul meu in fiecare zi, ca sa mancati si voi si bebeii la fel ca Seb.

Crinuta, eu am zis ca vineri am ultima intalnire la dr.

Andrutza, chiar ieri intrebam de tine, sper sa iti faca legatura sotul cat mai repede la telefon.

Alina, ma bucur ca ai dormit bine, eu nu am avut nici o noapte de cand sunt gravida sa nu ma duc de cel putin doua ori la toilette.

Ma duc sa mananc, ca m-a trezit George, a venit la masa. Si ma mai doare capul, dar poate, daca mananc, imi trece. Nici nu am putut dormi ca lumea ca, cumnata mea "draga" a avut grija sa bubuie iar pe sus. Innebunesc!!!! Si dupa masa ma duc la coiffeur, ziceti-mi, e periculos sa ma vopsesc acum sau nu? Vreau sa o fac, dar mi-e frica.

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

DRAGELE MELE DRAGI, bine v-am gasit( in sfirsit),si sper sa ma primiti si pe mine printre voi, ca si eu am in burtica un ingeras de vreo 36 de saptamini=Cosmin, pe care il iubesc de mor( deja).Eu suntMihaela, iar sotul meu e Iustin-unul dintre cei mai iubiti+iubitori dintre paminteni.
Asta e familia noastra fericita( cum sper sa aveti si voi).
Vreau sa va spun ca balansez si eu intre bucuria si teama ca vine-vine bb , si parca abia astept, si parca nu e totul pregatit(mai ales EU).Abia astept sa mergem simbata la cumparaturi-am liste-listute peste tot!Stiu ca voi veni frinta de oboseala, dar nu ma las pina nu gasesc ce e mai bun si mai frumos, nuuu?
de la Mia siCosmin(DPN=14.01.2005)

Mergi la inceput

Bine ai venit, Mihaela in clubul mamicilor de ianuarie - februarie! Sa-ti traiasca Cosmin, si ma bucur ca sunteti o familie fericita! Iti doresc o nastere usoara si poate imi spui DPN-ul tau, sa te trec si pe tine pe lista.

Mergi la inceput

Am vazut DPN-ul la semnatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bine ai venit Mia , mai spunene despre tine , cum te simti in general, cum dormi , si ce probleme ai avut de infruntata .
Fetelor desi sunt in 34+3 saptamani ma cam doare jos asa ca si cum mi-ar veni mestruatia .
Oana b ine pt. tine ca poti manca de toate eu stau tot asa prost cu mancarea , nu- mi intra nimic pe gat decat asa cate putin.
Crinuta mult succes la dr. sa ne spui ce ai facut .

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Bine ai venit printre noi, Mia.

Si la mine la fel ALina. Mai ales in ultimile zile!!!!!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Multumesc pt. primire, am sa mai scriu citrva rinduri, dar ma grabesc la o serbare de gradinita(prima!)a baietelului unei prietene.
Deci:pot sa ma laud ca am avut o sarcina foarte buna si frumoasa(n-am crezut asta nici in ruptul capului, la cit de rau mi-a fost la inceput!!!).Pap de toate, sint vioaie(mi-am si impus asta de la inceput, sa nu fiu o gravidutza care se plinge toata ziua) si f. optimista.
Tre' sa recunosc ca exista si exceptii, mai am si eu zile...naspa, dar i-mi zic:"fii barbata, Miha!", mai...sun un prieten,mai dau fuguta in brate la sotul meu care e INTOTDEAUNA alaturi de mine(chiar si numai cu mobilul),simergem mai departe, ca altfel am intra in depresie, nu?
In rest,am miinile umflate si amortite mereu,ma cam doare spatele(tare) si dorm mai mult dimineata, ma misc cu incetinitorul si gifai si cind vorbesc mai repede(!), daaaaaar,i-mi aduc aminte ce-mi spunea nasa mea(f. tinara, cu bb de 7 luni),ca acum e "parfum", inca mai putem face ce vrem, merge unde vrem, etc,,asa ca fiti barbate si voi si bucurati-va din plin de aceasta perioadasuperba(pe cit posibil),PT. CA EU UNA SUNT F. MINDRA DE BURTICA MEA SI O SA-MI FIE TARE DOR DE EA!
Va pup, aveti grija de voi, si am plecat la serbare(va povestesc cind vin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

A fost sotul la masa si noroc cu el mai mananc ceva daca sun t singura nu as manca chiar nimic .
Galaxy tu pe unde esti ? in orice caz sper ca esti bine .
Aseara am avut musafiri si au stat de la 20.00 pana la 24.00 .
Nu mia venit sa cred , lumea asta chiar nu are nici un pic de bun simt , si sa gandeasca singuri ca noi obosim repede, eu cel putin obosesc daca trebuie sa fgac acelasi lucru mai mult de o oara ,maxim.
Acum ma duc in piata poate gasesc ceva frumos pt. bb.
Diseara merg la cursuri si sotul e si el invitat , o sa invete cu ce ,ma poate ajuta in timpul nasterii, data trecuta a invatat masajul cel poate face in timpul travaliului .

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput