Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Anuc spune:
Neata!
Shobo, si eu am aceeasi problema ca si tine cu gingiile si cu sangele care tasneste de sub umflaturi. Doctora mea mi-a zis sa stau linistita, ca se vor retarge dupa ce nasc. E foarte importanta igiena orala, nu ma refer doar la spalatul pe dinti. Foloseste ata dentara si apa oxigenata (eu am rupt varful unui ac de seringa mai mare si-mi spal gingiile cu apa oxigenata la cateva zile)Saptamana viitoare ma duc iar sa-mi faca detartraj si spalaturi si sper sa se mai retaraga un pic. Asa s-a intamplat ultima data. Bafta sa nu fie nevoie de operat.
Anda, manusi ptr bebe gasesti si fara set, incearca la orice magazin cu hainute, sigur gasesti.
Apropos de comoda cu sertare, incearca si la Mobexpert. Eu de acolo mi-am luat una foarte bine compartimentata, ingusta (deci nu ocupa ff mult), dar cu multe sertare, compartimente, rafturi. Noi am dat 4 mil pe ea, dar erau si alte modele, cu preturi variabile, intre 2-3 mil.
Adita, sunteti o familie minunata! Ce frumos trebuie sa fie sa te inconjoare copilasii tai frumosi! 
Anuc si BB-lica iubita (31S)
Lali spune:
Oana, cel mai bun remediu pentru durerea ta de cap este asa cum ai scris si tu un somnic bun de cateva ore. Da telefonul la incet si.... somn usor !
oana cretu spune:
Sara, daca tot ma lauzi tu, hai sa-ti vand un pont: ieri a fost prima oara cand fac ciulama
, dra mi-a iesit delicioasa...De cand sunt in Franta gatesc cu foarte mare placere, bazandu-ma pe retetele mamei in primul rand (iar George spune ca ies la fel de bune
), si dupa reviste, carti, ce mai gasesc pe net, retete noi. Dar, intr-adevar, nu neg (modesta!
) ca Seb o sa fie mandr de mine de cum fac mancare. Si asta pentru ca, imi place, cand George are pofta de ceva sa ii fac imediat, asa va fi si cu el. Seman cu mama, care seamana cu mama ei, care era bucatareasa sefa la un restaurant in Buc. Deci, se trage din neam. Abia astept sa-mi spui cum ti-a iesit, daca ti-a placut.
Gata, ca nu mai pot de somn, pic de pe scaun. Lali, uite-ma, ma duc in pat.![]()
oana si bebitza din burtica
(37s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
sara18 spune:
Oana, uitasem, merci frumos pt. reteta!!!!!!!
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
amary19 spune:
Viktoria, felicitari!!!! S-o stapiniti sanatosi! Bine ca s-a rezolvat si problema lui Doris!
Adita ce copii cumnti ai! Sunt scumpi tare!
Am vorbit cu ingerasa mai devreme si e bine. Bia nu da semn ca vrea sa iasa!Daca nu iese pina la inceputul saptaminii viitoare , o sa-i induca nasterea pentru ca pleaca medicul citeva zile si nu vrea sa riste sa nasca cu altcineva! Va mai tin la curent cum aflu noutati! Va
pe toate.
Sibip multumim pentru informatie!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Alina Maria spune:
Buna dimineata, iata m-am trezit si eu , dupa o noapte de somn bun , unde sa spun ca nu m-am trezit nici macar sa merg la baie.
Viktoria ma bucur ca si tu ai dormit bine, ce ne potrivim !
Oana ciudata faza cu telefonul , este chiar nesimtire sa te sune cineva la ora aia , nu pot sa cred ca se mai face asa ceva , somn usor si te asteptam dupa .
Adita , pozele sunt minunata , baietelul cel mic seamana perfect cu nepotelul meu , mi se rupe inima de dorul lui .
Ma duc sa manac ceva si voi revei , astazi iarasi imi promit sa fac bagajul ala , sper sa reusesc .
Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Anuc spune:
Deci urmatoarea mamica pe lista e Ingerasa!!!
Si asta se va intampla saptamana viitoare??!! M-au luat niste emotii de mor! Doamne ajuta sa fie bine si sa auzim numai vesti bune!

Oana, ai reusit iar! Sa-mi faci
! iti dai seama ca am notat reteta si ma apuc de gatit diseara! Mama, ce-mi faceti voi, ca tocmai m-a certat doctorul ieri ca m-am
!! Dar ce vina am eu ca vrea bebe ciulama acuma? 
Anuc si BB-lica iubita (31S)
andrutza spune:
Fetelor, mor de dorul vostru, am intrat in concediu si acasa inca nu mi-a tras fir de telefon la calculator scumpul meu sot, ma tot rog de el si sper ca in weekendul asta...
Acum sunt la birou sa imi iau adeverinta pentru spital de la personal pentru spital, ca dupa aia 3 saptamani nu se mai lucreaza si eu sunt sigura ca nasc pana atunci. Nu pot sa stau mai mult pe net ca acum e altcineva pe calculatorul meu ![]()
Am vazut ca deja a nascut o mamica, de acum o sa tot fie si sper sa nu mai pierd nici o veste.
Va pup si abia astept sa mai vorbim.
Andrutza si bebelusa 
35+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
sara18 spune:
[blue]Amary, merci frumos!
Adita ,sa iti traiasca copilasii, sunteti cu totii tare dragalasi!!!felicitari
Oana,asa cum a spus si Lali, remediu este un somn linistit, fara tel. si alte chestii de genul asta. o sa iti revii, ai sa vezi.iar cu gatitul daca e vorba asa ,poate pierdem avionul de Romania si il luam pe cel de Franta.![]()
![]()
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta