Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 3
adita spune:
Lali, dar tu vrei sa folosesti pudra pt bebe? am inteles ca nu este recomandata. eu pt bebe mi-am luat un samponel+gel de dus, sa am cu ce-l spala acolo, o lotiune de corp ca o sa aiba pielea uscata, o forfecuta ca o sa aiba unghiutele lungi,comprese sterile, baneocin pudra si spirt pt buricut. hainutele groase nici eu nu le-am pus in bagaj, le-am lasat la indemana sa mi le aduca sotul cand iesim din spital
adana spune:
Oanavezi ca in lista cu carucioare mi-ai pus un carucior albastru si eu nu stiu ce e bebe.Mi-e frica sa nu se supere Tomasaca i-am furat carucioarul:)).
Cind am vazut carucior albastru in dreptul numelui meu mi-a batut inima ca eu imi doresc baiat..dar pina la urma fie ce o fi..
Azi merg la eko...ca bebe meu e pelvian..si sa vada doctorul daca il poate intoarce...daca nu...programez cezariana
Viktoria spune:
Buna dimineata!
Azi a fost prima noapte in care am dormit pina dimineata, fara sa ma trezesc. Insa acum e asa de activ si imi da niste pumni in burtica..Se pare ca a stiut ca azi avem o zi lunga si multe treburi de facut. Doris poate sa mearga la schi la grupa de avansati, m-au sunat acuma sa-mi spuna. Dupa-masa semnam contractul pt. casa si la ora 18 are Doris serbarea de Craciun. Fetelor am asa emotii ca un copil mic. Aiceea nu se prea fac serbari de Craciun si deseara vor fi citeva clase de la scoala lui Doris pe tribuna. Nu imi vine sa cred ce repede trece timpul si ce fetita mare am deja. Pe urma cu casa, am muncit atit de mult si vom mai avea de muncit insa in sfirsit mi se indeplineste un vis. Sint foarte fericita si imi vine sa dansez

la toate si o zi frumoasa
corneliaa spune:
Bravo Viktoria, asta da realizare! sa fii fericita si mandra in continuare de copii tai!
Ultima veste: Coca nu mai merge la servici.Nu stiu cum va mai fi deocamdata pe aici caci inca nu are calc. acasa, dar spera...si probabil ca va voi mai tine si eu la curent caci voi vorbi cu ea la tel. Bine ca s-a linistit. Spunea ca are iar durerile alea de spate si ii amortesc mainile, iar ultima "achizitie" e tensiunea mare ....ca si mine!
Una peste alta, daca sta acasa si se odihneste sa speram ca-i va fi mai bine!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Lali spune:
Viktoria, azi ai o zi intr-adevar plina si importanta. Sa fie intr-un ceas bun cu contractul de casa !
Adita, eu nu prea stiu daca voi folosi pudra, am luat un set de cosmetice de la Nivea Baby si era si pudra. Vom vedea... De ce spui ca nu e indicata ? Doar si Baneocinul care spui tu e pudra si e si cu antibiotic... Eu, fiind la primul copil sunt cu multe in ceata.
Amary, eu am luat pompita Farlin, 75.000 lei. Sper sa fie buna...
Pupici,
Lali
sibip spune:
Fetelor, eu am luat colacei din hirtie, de pus pe capacul wc-ului de la LA FOURMI (in urma cu vreo 2 luni). nu au fost scumpi deloc.
hope this helps
Ioana
sara18 spune:
buna dimineata!multumesc dragelor pt. aprecierile vis-a-vis de poze: Lali, Oana !!!!!!!!!ma bucur ca v-au placut, ma faceti sa ma simt bine si promit ca am sa mai pun si sapt. viitoare cu burtica de 33 sapt.![]()
Oana, merci mult pt. reteta, as fi vrut sa o fac azi dar din pacate pana sa va citesc am pus deja pe foc alt fel de mancare asa ca nu ramane decat sa mai poftesc pana vineri la ciulama, cand am sa gatesc din nou.
cred ca Seb o sa fie tare mandru de mamica lui ca prepara mancaruri care mai de care mai delicioase!eu una de abia astept sa ma ocup de reteta ta
.
Shobo,problema cu gingiile o am si eu de prin luna a 5a, in fiecare dimineata imi sangereaza la periaj, dar dupa clatire( cu apa-apa)nu mai am nici o problema toata ziua. la un moment dat ca si tie mi se desprinsese gingia de masea , efectiv era taiata de nu intelegeam cum a ajuns in halul ala,dar am ignorat-o total si dupa un timp am vazut ca se prinsese la loc. acum eu nu stiu ce sa iti spun, din descrierea ta pare sa iti curga sange mai mult si la intervale mai mici de timp, parerea mea e sa consulti 2-3 dr. si vezi ce iti spun, nu te baza pe sfatul unuia singur.sanatate multa
va pup!
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
oana cretu spune:
Buna dimineata! Desi eu dorm inca, ca m-am culcat la 4:30. Dar a sunat telefonul (fix) si nu stiu de ce, dupa ce a sunat de doua ori (nici nu am apucat sa ma ridic din pat) a intrat robotul si nu a lasat mesaj, dar m-a trezit.
Da, Adana, am pus ultimele dati la tine in loc sa pun la Tomasa carucior albastru.
Viktoria, felicitari si pentru casa si pentru mandretea de fetita!
Asa este, trece timpul repede!
Dati-mi si mie un remediu repede de durere de cap, durere provocata de somnul asta putin care l-am avut azi-noapte. Cred ca ma bag in pat iar.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(37s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu