Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetele

Mi-a transmis medicul de familie (prin soacra mea) ca teebuie sa imi fac un vaccin; cred ca se refera la anti-tetanos. Dar eu nu vreau sa fac nimic daca nu imi spune dr. meu. Voi stiti ceva de asta?

Leta 34+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am facut antitetanosul la prima sarcina, parca in doua luni consecutive, a 7-a si a 8-a. la a doua sarcina mi-a zis sa nu-l mai fac, fiind distanta prea mica intre sarcini, si vad ca nici acum nu m-au chemat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Mamicilor,

de unde ati cumparat manusi pt bebe? se gasesc si separat sau numai in seturile alea complete de 800 de mii?
Imi faceam bagajul si am ajuns la concluzia ca atat mai trebuie sa cumpar pt bebe.
Shobo, spune-mi te rog cat ti-a luat tie mesterul pt dulapiorul lui bebe? eu am fost la un centru de comanda aici langa mine si mi-au cerut 2 mil 700 pt o comoda cu 3 sertare :((

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Anda eu am vazut manusele de bumbac in set cu botosei, la unul din magazinele de copii de la Mall de la parter (nu la Z), dar cred ca ar trebui sa gasesti si in alte magazine de copii... mie mi-a luat mama si nu am mai luat si eu.

Fetelor, eu mi-am facut bagajul dar e o geanta nu mare si un rucsacel. Mi se pare mult pentru cateva zile... dar habar nu am la ce sa renunt. Am pus toate cosmeticele lui bebe (sapun, sampon, pudra, crema, ulei, servetele, pompa de nasuc, peria de par) si deja sunt un rucsacel plin. Cel mai mult loc ocupa prosoapele, halatul si vata :-(
Mai am de pus doar niste maruntisuri. Apropo, mama mea mi-a dat o idee buna, sa cumpar colacei de hartie igienici de unica folosinta pentru WC-ul de la spital. Ea spunea ca nici dupa nasterea normala, nici dupa cezariana nu vom putea sta "pe vine" si asta ar fi o solutie sa fim cat de cat in siguranta...
Sper sa gasesc pe la Carrefour ca eu nu am vazut pana acum decat la toaletele restaurantelor.

Cati pampersi duceti la spital ? Eu am pus vreo 20, ajung ?
De fapt pot sa imi aduca si ai mei daca mi se termina, dar parca vreau sa fiu eu sigura ca am de toate. Aaa.. si inca ceva: hainutele groase pentru bebe pentru scos din spital le duceti din start sau le aduce taticul ? Eu vreau sa le las pregatite acasa si sa le aduca ei, ca sunt voluminoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Sara, super pozele ! Abia m-am uitat la ele... si ce dragut i-ai pus pe fundal jucarii lui bebe...

Mergi la inceput

Lali, daca gasesti pe undeva colaceii aceia pt. toaleta, please, spune-ne si noua. Eu caut de citiva ani (intentionam sa ii luam pentru vacante) si n-am gasit pe nicaieri. Am intrebat si la Carrefour Militari, si la Selgros, si la Metro, si la farmacii...si toti au ridicat din umeri.
Daca gasesti pe undeva, iti faci mare pomana impartasindu-ne si noua locul.

Pe de alta parte...daca te referi la manusile acelea subtiri, facute special sa nu se zgirie bb pe fatza - noi am luat din Unirea. La etajul 3 sint mai multe magazine cu articole pentru copii; am luat dintr-unul din ele - au costat 40.000 lei si sint foarte fine si dragute.

Leta 34+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Adita, merci pentru raspunsul cu vaccinul. Cred ca nu este obligatoriu...si daca dr. meu nu mi-a zis nimic...

Leta 34+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

multumesc de informatii. colacei de hartie, da, as lua si eu un bax...
eu o sa iau cu mine strictul necesar pt bebe la spital. restul le las pregatite. Lali nu are sens sa iei prea multe cu tine mai ai si grija lucrurilor cand nu esti langa ele... 20 de pampersi ar trebui sa fie ok dar lasa baxul la vedere in casa, daca ai nevoie sa ii gaseasca sotul.
Voi luati la spital si cosmeticele pt bebelusi?

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sara, am vazut si eu pozele. Imi plac si hainutelemult, dar mamica cu burtica e splendida.
Ciulamaua o fac asa: am facut din 500 g de pipote si inimioare de pui, le-am fiert in apa cu sare si delikat, am oprit zeama dupa ce le-am scos. In alta cratita pun putin ulei, in care pun vreo 8-9 linguri de faina (poti pune si mai putin si mai mult, depinde cata vrei sa faci), si din acea supa de la inimioare si pipote am pus cate un pic, amestecand continuu cu telul, pana se face nici groasa nici subtire, ca mai trebuie lasata vreo 15 minute la fiert (fara carne) si se intareste cand fierbe (mai adaugi din zeama dupa ochi), dar nu uiti sa amesteci continuu sa nu se lipeasca. La sfarsit pui carnea (poti pune pe langa inimioare si pipote copanele de pui) si mai pui piper si sare (daca mai e nevoie).
Va pup!

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Neataaaaaaaa!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput