Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Simonica, vorbim la telefon. Cand mai mergi la monitorizare?
Sara, si eu am terminat ieri cu lenjeria. Am spalat la masina cu detergent special tot setul pentru pat, inclusiv aparatorile.
Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
PatriciaArdeleanu spune:
Crinutza, ai incredere in dr tau ca stie el ce este mai bine pentru fiecare pacienta, si esti pe maini bune!! si mai ales incearca sa gindesti pozitiv si sa iti invingi teama.
zi-mi si mie te rog cum a aratat la tine dopul gelatinos?
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 32
crinuta spune:
Patricia, medicul meu mi-a recomandat inducerea deoarece noi asa am dorit din cauza conjuncturii.
In legatura cu dopul, a fost ca un mucus gros galbui, destul de mult. Nu l-am eliminat tot in aceeasi zi, am mai gasit si a doua zi si chiar peste o saptamana, insa doar resturi. Eu raman la parerea ca a fost dopul deoarece nu am mai eliminat asa ceva pana atunci, si se potrivea foarte bine cu descrierile de pe diverse site-uri.
Nu este obligatoriu sa fie si cu sange. La unele femei da din cauza ruperii unor vase de sange, la altele nu, deci cum observi ceva de genul asta fi pe faza.
pupici
Dr. Nayel, CFR2
PatriciaArdeleanu spune:
Crinutza, l-ai gasit pur si simplu pe chilot sau pe hirtia igienica? e mai cremos sau se usuca si se intareste pe chilot??
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 32
alina_gabriela9 spune:
Crinuta, este posibil sa ajung saptamina viitoare prin spital si daca esti acolo, poate te vizitez. Inca nu stiu 100% sigur, depinde de dr. Voi afla de abia luni seara, cind ma duc la consultatia periodica.
Alina si
BB-lina 36s
crinuta spune:
Patricia, era pe hartie, nu pe chilot.
Dr. Nayel, CFR2
oana cretu spune:
Buna, fetele!
Ma bucur pentru fetele care nasc saptamana viitoare (Crinuta si ingerasu). Va doresc o nastere usoara. 
Eu m-am plimbat azi, si ce bine mi-a facut...
Anuc, nu am mai gatit nimic, ca am fost la Mc si aseara si azi:). In schimb, mi-am cumparat burta, sa fac ciorbita, picioare sa fac piftie si rotisor de porc sa fac friptura. Dar saptamana viitoare innainte de Craciun. Diseara nu am planuit sa fac nimic de mancare, ca George vrea cartofi prajiti (m-a innebunit), iar eu vad ce ciugulesc.:) Te anunt maine, daca gatesc.
Sara, diseara ii zic lui George sa imi faca poze, iar lenjeria o iau sambata seara. Cu burta goala nu fac, ca sunt plina de vergeturi si se vede urat.:( Sunt trista din cauza asta.
Alina, sunt bine, vremea este excelenta aici, am fost in tricou. La tine cum e?
Eu am mai luat niste servetele umede pentru fundulet, un ulei Nivea si servetele umede pentru fata si maini.
Va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!
oana si bebitza din burtica
(37s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
amary19 spune:
Fetelor, voi ati avut sau aveti cumva junghiuri inghinale?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Crinuta, sa stii ca am o memorie buna, desi in timpul sarcinii mi-a jucat de vreo citeva ori feste(nu se intimpla inaite).
Din atitudinea ta vad ca esti mult mai optimisa. Sa fie de vina sotul sau/si faptul sa vei naste luni (sau pina luni)?
Oana ma bucur ca esti bine, dar de ce maninci de la MC cind data trecuta ti-a fost rau? Esti neascultatoare? Vrei
?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Viktoria spune:
Bine v-am regasit dragele mele. vad ca unele dintre voi se grabesc sa nasca si pina la sfirsitul anului vom mai avea citiva bebelusi in mijlocul nostru.
Eu am fost azi cu trenul la Viena si cu clasa lui Doris, am vizitat un muzeu . Spectacolul a fost minunat aseara.
Adita mult succes pt. puiutul tau deseara la serbare. Ixxi ce sa spun eu ca aproape sint ultima de pe lista din Februarie? Totusi ma gindesc ca important e sa fim toate sanatoase si sa avem copii sanatosi.
Alina nu mi-ai spus cum ai dormit azi noapte.Eu m-am intors un pic in pat azi noapte insa in schimb azi in Viena a fost foarte cuminte si a dormit. Probabil si datorita faptului ca era un frig de iti venea sa o iei la fuga. Alina si eu sint de acord sa ne incuscrim, mai ales ca copilasi sint la fel de activi si precis o sa fie o pereche reusita.
un pahar in cinstea lui nora mea, e cu suc de morcovi proaspat facut acuma.
Oana si eu m-am plimbat azi cam trei ore , noroc ca au fost si inca doua mamici . Au fost in total 18 copii, sa vedeti ce emotii aveau ca mergem cu trenul in Viena. insa au fost toti foarte cuminti.