Mamici de ianuarie - februarie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
oana cretu spune:
Amary, dar data trecuta nu mi-a fost rau de la Mc, ci de la mici si nu stiu ce mai mancasem eu cu pofta. La Mc mananc cu pui si nu mi-e rau si salata.:)
Sara, am uitat sa iti zic ca si eu am spalat toate hainutele si le-am calcat si lenjeria, caci si eu, ca si celelalte fete am zis la fel, cate maini or fi umblat pe ele, prin rafuri praf...E mai bine sa le speli.
Viktoria si Alina, felicitari pentru incuscrire!:) Ce mame nebune (si eu inclus), isi planuiesc perechea la copii!:))) Ma bucur ca a decurs bine la serbare si azi la muzeu. Imi imaginez cat erau de incantati in tren.:)
oana si bebitza din burtica
(38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Alina Maria spune:
Ce mandra sunt eu sa am deja ginere !Am sa beau si eu
suc de portocale pt. viitorii nostri copilasi .
Viktoria despre azi noapte pot sa-ti spun ca am dormit bine , nu m-am trezit sa ma duc la toaleta , si dimineata simtem ca-mi explodeaza vezica era 11.30 . Deci am dormit si mult si bine . Ma bucur foarte mult astfel ziua mea a inceput bine .
Trebuie sa fii foarte obosita cu un program asa de incarcat , dar daca a fost asa de frumos inseamna ca e totusi bine .
Mi-ar placea sa am si eu energia necesara de a mai face plimbari sau altceva insa nu pot dupa 5 minute sta in picioare ma doare burtioca si obosesc de nu pot respira .
Oana asta se intampla daca stam in fiecare zi alturi de acest forum .
O seara placuta !
Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Shobo spune:
Buna seara fetele,
1. ma simt EXCELENT cu operatia gingiei... nici nu-mi vine sa cred cit de bine mi-am revenit, nu m-a durut absolut deloc, si azi la control medicul a zis ca arata ff bine sa vin miercurea viiotare sa scoatem firele. si sa urmaresc cu mare atentie sa nu mai patesc asa ceva la vreo alta masea, si voi fi acum cu ochii in 4!!!!
2. ce mult ma bucur pt fetele care vor naste sapt. viiotare, BAFTA!!!
3. cu intilnirea inteleg ca e tot mai greu pt mai toate fetele sa ajunga pina la Pizza HUt, asta e! probabil nu ne vom mai vedea pina la nastere??? poate fetele de februarie sa mai vrea vreo intilnire, daca da, ziceti si aranjam, eu sint aici cu DPN 15 febr.
4. si eu voi spala absolut tot ce ii iau lui bebe, inclusiv lenjeria si aparatorile de pat, asa e bine si SIGUR ca vor fi curate caci in cite miini or fi trecut si depozite...
pupici
Eu si bibisor sapt. 31
Dr. Tutunaru - ELIAS
ana maria spune:
Ana Maria a nascut ieri 15 decembrie 2004, un baietel de 1,840kg, scor APGAR 9, vioi si galagios. Deocamdata suntem mititel, dar promitem ca ne facem mare.
Ana Maria a fost in ultimele 2 saptamani in spital. Pe 3 decembrie i s-au rupt membranele si a rezistat eroic pana ieri.
Va pupa si va ureaza sarcina usoara in continuare.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
amo2004 spune:
WOW, ANA MARIA!!! 

Sa va traiasca baietelul si sa creasca mare, mare! Multa sanatate si refacere grabnica, laptic mult si un bebe mancacios si somnoros.
Asteptam povestea nasterii!! Cand ai un pic de timp, pune si niste pozici sa-ti cunoastem minunea.
Sa auzim numai de bine!! (vorba ta... si a socrului meu
)
Mona, 36+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
oana cretu spune:
Felicitari, Ana Maria!!!!! 

Al doilea bebe pe lista! Banuiesc ca esti sotul, transmite-i sanatate si refacere rapida, iar baietelul sa se faca mare. O pupam dulce!!!!! Acum o trec pe listuta!
(38s+)
Lali spune:
Felicitari, Ana Maria, sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi amandoi !
Cum il cheama ?
Multumiri celui (celei) care a scris mesajul.... sa fie taticul ? Daca da, felicitari !
Lali, mamica peste doua saptamani
oana cretu spune:
Taticule, spune-mi si cum il cheama si ce lungime are, sa fie lista completa. Ce ma bucur pentru ea, trebuie sa fie in al noualea cer, ca si bellamia!!! Dar spune-ne cum se simte, te rog, e bine?
(38s+)
kita spune:
Hop si eu dupa atatea saptamani de absenta!!!
In primul rand felicitari Anei Maria pentru rezitenta eroica de care a dat dovada dar si pentru minunea de baietel care o va face sa uite peste tot ce a suferit.
In sfarsit am si eu internet acasa. Nici nu imi vine sa cred.
Trebuie sa recuperez timpul, prin citirea a tot ceea ce s-a scris in ultimile saptamani.
Inca nu mi s-a activat casuta de email, dar cand cei de la RDS vor catadicsi si acest lucru va transmit pozele de la intalinirea de la Pizza Hat.
Eu sunt bine, am un bebe miscacios, dar mai ales 'FOMIST'asa ca in ritmul asta am cam inceput sa iau cam 800 grame in fiecare saptamana!
Kita(Alina) si samburasul ei de 32 de saptamani.
Ubi spune:
E joi seara si acum 5 minute au plecat baietii care mi-au instalat internetul acasa. E minunat...dupa 2 saptamani in care mi-au ars buricele degetelor pe tastatura care nu voia sa bata www....
Sunt bine sanatoasa, stau acasa in concediu si e tare bine. Si sunt turmentata cu cumparaturile. Azi am alergat dupa Garmastan. Va vine sa credeti ca abia l-am gasit? HelpNet-ul, SensiBlue...ciuciu unguent.
Va pup pe burtici ca trebuie sa recuperez 2 saptamani de absenta de pe site.
Cristina