Mamici de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor, mamici cu burtici

monu iti dorim sanatate si multa rabdare in pat.

andreea, multam frumos pentru explicatiunea "juramantului", am bagat la cutie

quote:
Originally posted by nefertari

speranta - ce zici tu de manipulare ? Daca n-ar fi tati sa ma mai inghionteasca din cand in cand, cred ca mi s-ar urca in cap toti copii din lume .Eu ma topesc numai cand vad un copil !!!

deci te-am mirosit, ti-l aduc si pe-al meu cand o fi, bine? si mie imi plac copiii foarte tare, dar pana la cap, unde n-au voie sa mi se urce. glumesc, ca inca n-am avut unul al meu. desi sunt si pentru disciplina cand e cazul.
oricum mi-a placut cum ati ales impreuna numele. si mie mi-ar fi placut sa ma intrebe cineva daca-mi place sau nu ce nume mi-au pus

numai bine tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

"Speranta este ea insasi o specie de fericire si, probabil, cea mai mare fericire pe care lumea si-o permite." (Samuel Johnson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Dragelor, si eu pe aici
am citit tot ce ati scris, dar n-am avut timp sa si scriu.

Monu, ai grija multa de voi , stai in patut linistita.

Andreea, si mie imi place numele de Emma.
Daca voi avea fata m-am gandit la ceva asemanator ca rezonanta: Anna.
Se pare ca totusi voi avea baiat, desi e doar o presupunere a doctorului la eco la 13 sapt.

Simona 18+, UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyyy uraaaaaaaa ca imi da si mie cineva dreptate.....esti de gasca . Soacra-mea radea de mine aseara de nu mai putea.........e adevarat ca si eu am glumit zicand ca poate e de la niste fasolica pe care am mancat-o dar cand l-am simtit si azi nu mai am nici un dubiu.
Plus ca nici nu sunt foarte grasa adica am 51 kg. si am inteles ca daca esti mai slab simti mai repede.
Oricum iti multumesc ca esti de acord cu mine.
Eu am DPN intre 17-26 iunie.
Criss si 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissu, asa e, cu cat esti mai slaba cu atat ai sanse mai mari sa-l simti mai repede pe bebe.
Eu am DPN-ul conform ecografiei facute de Radoi pe 16 iunie (conform UM e ceva mai devreme, pe 13)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

multumim pentru urari. sper sa fie bine. colul este acum de 32. cand ma ridic in picioare am senzatia ca imi pica un bolovan si ma doare. maine ma duc din nou sa vad bb la echo. am fost si aseara si azi ca sa vad daca ii mai bate inimioara caci nu cred ca as suporta o a 3-a pierdere de sarcina.
va pup si sa aveti grija de bb-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

at andreea - eu ma gandeam la o alta Emma - Bovary - dar exemplul tau m-a convins !

Auzi monu - tu stai linistita , gandeste pozitiv si daca pierzi tu bb-ul asta - eu ma fac domnisoara ! Sa fii cuminte

Sperantza - lasa ca mai vorbim noi ,dupa ce o sa vezi cum se lipeste puiul de sufletul tau ca ti-ai da si viata si tot !

crissu - eu eram mult mai grasa ca tine si tot l-am simtit (daca tu te poti numi grasa )

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DNP 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dar cam ce dimensiune ar trebui colul ca sa fie ok? La ecografia din sapt.13 mi-a masurat colul si avea 35,5mm si nu mi-a zis nimic special, ca e lung sau ca e scurt.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai fetelor eu azi implinesc 18 saptamani. Asta se cheama ca am intrat in luna a V-a ? Cine stie sa posteze un tabel cu numarul de saptamani corespunzator lunii de sarcina?
Pupici

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bovary era o proasta! .

Monu atitudine pozitiva- te rog frumos. Cu toatele o sa ajungem, cu bine, la premiul cel mare -bebei frunosi si sanatosi.

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Androix, eu calculez in ce luna sunt in f. de DPN.
Daca ma iau dupa UM, reiese DPN 15.05, deci pe 15.12 intru in luna a 5-a (18sapt.3 zile).
Daca ma iau dupa ce a iesit la eco, reiese DPN 20.05, deci pe 20.12 intru in luna a5-a, (19 sapt+1zi).

Poate pare nestiintific, dar eu asa fac calculul.

Simona UM 08.08

Mergi la inceput