Mamici de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Burtici pe unde umblati? Sau inca nu v-ati trezit?
Mickyy baga CD-ul ala al tau cu jazz si lasa treaba (am nimerit-o cu jazzul daca nu )
Ma doare burtica e normal?
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici am venit si eu la semnat condica .Monu multa sanatate si cat mai multa odihna ca acuma de asta ai nevoie.
Dupa ce ieri am avut o zi de imi venea sa urlu de la dureri m-am luat rau de tati si am zis gata nici ca mai vorbesc cu el si de aseara nu ii mai adresez nici un cuvant.Cred ca sunt rau cu capul,dar ce sa imi fac l-am rugat sa nu ma supare ca se accentueaza si nu raspund de mine.
In alta ordine de idei am durerea in spate din ce in ce mai violenta si sunand doctorul mi-a zis ca e normal ,de dimineata vad ca ma misc ca babele alea de 100 nici nu stiu ce sa mai fac,a si am si o greata de parca acusi trebuie sa dau la boboci.
Oare mai dureaza mult chestiile astea?Ca eu una cred ca cedez cu pshicul.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mai burtici , eu azi m-am trezit pe dos ! Am si greturi si o durere de cap de la care mi se trage o ingrozitoare stare de nervi . Va dati seama - la 19 sapt inca mai apar greturi !!!!!!!!!

monu - sa ai grija de tine ! Asteptam vesti bune !

at andreea - si mie imi place numele , desi mi se pare un pic trist .

crissu - nu e devreme deloc .Fa putin spionaj sa vezi daca intr-adevar e bb .Eu te cred !

loreen - am si eu mancarimi groaznice , mai ales in zona taieturii de la cezariana - e normal ,pt ca se intinde pielea . Incearca sa folosesti o crema .

gusta - eu zic sa te impaci cu el - ai uitat -"impreuna la bine si la rau " .Acum tu esti cea care are nevoie de el - decat sa va certati mai bine il faci sa inteleaga situatia .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DNP 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

speranta - ce zici tu de manipulare ? Daca n-ar fi tati sa ma mai inghionteasca din cand in cand, cred ca mi s-ar urca in cap toti copii din lume .Eu ma topesc numai cand vad un copil !!!

Adeluta mea face toata ziua antrenament ,dar cand il simte pe tati e asa de cuminte de nu vrea sa miste nici pupata nici rugata . Iar domnul meu se enerveaza la culme ca nu-l recunoaste copilul !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DNP 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Eu sunt cu jazz-ul!

Nu vreau sa fac pe desteapta, dar vreau sa va prindeti ca nu este vorba de un nume trist. Cititi, va rog, de unde si pana unde:
"Emma Woodhouse, handsome, clever, and rich, with a comfortable home
and happy disposition, seemed to unite some of the best blessings
of existence; and had lived nearly twenty-one years in the world
with very little to distress or vex her."-Emma, by Jane Austen, priam fraza, cartea se gaseste si la http://www.gutenberg.org/catalog/world/readfile?pageno=1&fk_files=35065

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

at andreea, pe nepotica mea, fetita fratelui meu, o cheama Emma. Si Rebeca, desi nu ii zice nimeni asa niciodata. Uite aici daca vrei sa vezi niste poze cu Emma noastra.

Dimineata am fost sa fac triplul test, la Diagnosis. M-am cam pacalit putin, a costat dublu decit ar fi fost la Medicover. Ma rog, nu mai conteaza...
Crissu, parca tu ziceai ca mergi la Radoi, sa stii ca are ore de consultatii si la Diagnosis.

Bebitzu' meu mi-a facut un semn in dimineata asta, cred ca are picioarele in stinga, l-am simtit exact in acelasi loc ca acum o saptamina. Am zis atunci ca mi s-a parut, dar azi mi-am dat seama ca am avut aceeasi senzatie ca acum o saptamina.

Am inceput sa-mi fac poze la burtici, ca tot mi se parea pina saptamina trecuta ca nu creste deloc. Am facut cite una pe saptamina si este diferenta vizibila. Cu ocazia asta am observat in poze si ca alunitele mi s-au pigmentat mai tare.

Gabitza

Mergi la inceput

Andreea, da, tu esti cu jazzul.........nu te supara pe mine ca mai fac gafe si nici tu Mickyy te rog.
Mersic Nefertari de incredere....hai sa-ti povestesc un pic.Aseara cand stateam intinsa pe spate in pat in jurul buricului am simtit asa ca si cand s-ar fi intors sau si-ar fi intins manuta.........iar azi la servici, pe scaun culmea, in partea stanga am simtit acei fluturasi.La tine inca mai persista greturile desi l-ai simtit pe bebe? Eu auzisem ca scapam daca misca.......si abia asteptam momentul iti dai seama caci si pe mine m-a lovit rau de tot greata astea 2 luni si ceva.
Iar de copii ce sa mai zic........am vazut zilele trecute un pui de chinez.....era frumoasa foc....imi venea sa o smulg din carut si sa o pup si ma joc putin cu ea.
Criss si 13 saptamani +

Mergi la inceput

Gabitzam da? Nu am stiut si deja m-am programat pentru vineri la CMU....de fapt astept de 2 saptamani programarea asta.
Si ca tot ziceai de miscarile bebitului....asa de rar i-l simti o data la o saptamana? Intreb pentru ca aseara zic eu ca si bebe meu a miscat ptr prima data.
Andreea nu e deloc un nume trist...........mie imi place.Emma suna si bine.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Emma voastra este super draguta si dulce.
Am observat si eu ca semnele de "mama" sau cum li se spune se inchid la culoare.

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissu, si eu l-am simtit pe bebe tot la 14 saptamani (noi avem cam acelasi DPN) numai ca eu sunt la a doua sarcina. Acum nu stiu ce sa zic, de miscat bebe sigur misca, asa ca nu e imposibil sa-l fi simtit.

Andreea, si mie-mi place numele de Emma, si nu-mi pare deloc un nume trist.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput