Mamici de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
at andreea spune:
quote:
Originally posted by Androix
Mai fetelor eu azi implinesc 18 saptamani. Asta se cheama ca am intrat in luna a V-a ? Cine stie sa posteze un tabel cu numarul de saptamani corespunzator lunii de sarcina?
Pupici
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Eu zic ca ai intrat in luna a 5-a. Nu de alta, dar dupa calendarul meu tiparit de pe ivillage.co.uk, eu mai am un piculet (2 saptamani) si ies din luna a 5-a.
Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)
Mercedes spune:
at andreea - nu ne dai si noua numele exact al site-ului pentru calendar?
monu -stai linistita si in pat daca asa ti a spus medicul - ai grija si de tine si de bebe
at andreea spune:
Dati click aici:
http://www.ivillage.co.uk/pregnancyandbaby/tools/calendar/
Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)
Mercedes spune:
ok mersi eu intre timp am gasit dar pe acest site nu este un fel de tabel complet eu credeam ca e ceva de genul pe o foaie a4 sa gasesc toate informatiile.
Poate e dar cred ca o las pe maine zbor la fiul meu la serbare la gradi
crissu spune:
Incerc si eu cu calendarul asta sa vad. Numai ca eu am avut un ciclu neregulat si lung pe deasupra.
Monu mult curaj si totul o sa fie bine pentru tine si bebe mic.
Va pup fetelor dragute cu burtici pe ziua de azi!!!!
Criss si
va doresc o seara placuta
crissu spune:
Burtici hai ca am zis ca plec acasa dar am stat sa studiez calendarul de la ivillage. Interesant ce scrie acolo dar cu lunile de sarcina tot nu am inteles

.........asta e. In schimb am mai citit pe net ca cica o luna de sarcina ar avea 4 saptamani? Asta ne-ar ajuta mult sa ne calculam exact lunile de sarcina. Voi ati citi asa ceva.?
Gata am fugit acasa va pup!
Criss si 
nefertari spune:
Ei , la capitolul saptamani si luni de sarcina si eu sunt foarte 
Poate ma lamuriti si pe mine maine - de ieri am intrat in 19 sapt. de la UM .Deci cate luni ???
O seara buna !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
mstroie spune:
nefertari ai implinit 4 luni si ai intrat in 5
Nu mai stiu cine a scris mai de mult ca varsta sarcinii se calculeaza dupa cate saptamani ai de la UM, iar varsta lui bebe cate saptamani ai de la UM minus 2.
Mari
19+ saptamani
Androix spune:
Io nu mai inteleg nik...
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!